Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο sims2

ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα χθες το sims2 original από παπασωτηρίου. Το πρόβλημά μου είναι ότι δε μπορώ να χτίσω τίποτα στο build mode, ούτε καν στο tutorial. Π.χ. στο Building a Home tutorial φτάνω μέχρι το 4ο βήμα όπου έχω επιλέξει το wall tool στο build mode και μου ζητάει να "click and drag to make a basic square room". Πατάω με το αριστερό κουμπί του mouse στο οικόπεδο και κρατώντας το κρατημένο το κουνάω προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα. Το ίδιο γίνεται και μέσα στο παιχνίδι, αν αγοράσω ένα οικόπεδο και πάω να χτίσω εκεί. Αυτό ισχύει για όλα τα tools του build menu. Βοήθεια!

Δημοσ.

Τελικά βρήκα τη λύση. Αυτό που έφταιγε ήταν το nocd patch που χρησιμοποιούσα. Απ' ότι κατάλαβα όποιος το χρησιμοποιεί δε μπορεί να χτίσει ή να χρησιμοποιήσει τα cheats. Χωρίς αυτό όμως παίζει μια χαρά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

emena me to minicdimage mou paei na xekinisei kai mou bgazei: "CD/DVD emulation software detected, please uninstall" ktl.....

to theiko einai pos auto to minima mou to kanei kai me ta original CD :/

Kammia idea??

Δημοσ.

mandipl, ta Daemon Tools xrisimopoio.... dystixos den thelei....

mindtrapper, to en logo post pou edoses link, an deis exo grapsei kai ego se auto. pouthena den grafei pos ftiaxnei to problima pou exo.... mono aplos oti ebgale to cloneCD kai tou epaixe tou palikariou...

Pros to paron (eytyxos exo 2 PC) ekana uninstall to CloneCD. Kapoia stigmi tha brethei lysi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...