javanidhs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Γεια χαρα! εχω κανει ενα μικρο search και ειδα διαφορες απαντησεις...απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι τελικα...ειναι αυτο που εχω καταλαβει... φιλικο μου προσωπο κατοικος αμαρουσιου (το τηλεφωνο μετα απο τους ελεγχους λενε οτι ανηκει στον κομβο ΜΑΡΟΥΣΙ) προσπαθει να βαλει ADSL. Η γραμμη εχει αναβαθμιστει απο PSTN σε ISDN ...εκανε μια προσπαθεια με VIVODI αλλα και OTE και ενημερωσαν οτι ο κομβος (DSLAM) Υπαρχει αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενος.... υπαρχει καποιος κατοικος της περιοχης που ναεχει ενδιαφερθει και ειναι ακομα στο περιμενε? ειδοποιηθηκε απο καποιον υπαλληλο του ΟΤΕ οτι μεσα σε 30 μερες θα εχει ενεργοποιηθει ο κομβος! καμια βοηθεια γνωμη? ευχαριστω πολυ
69eyes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Αν περιμένεις να σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο θα περιμένεις πολύ καιρό. Καλό είναι να τους κάνεις 1 τηλεφωνάκι την βδομάδα... Εμένα όταν την ενεργοποίησαν (μετά από ένα μήνα αναμονής) δεν με ενημέρωσαν καν...πήρα τηλέφωνο και μου είπαν "α έχει ενεργοποιηθεί...@$%$#@%@_) Τα συμπεράσματα δικά σου...
69eyes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Αν περιμένεις να σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο θα περιμένεις πολύ καιρό. Καλό είναι να τους κάνεις 1 τηλεφωνάκι την βδομάδα... Εμένα όταν την ενεργοποίησαν (μετά από ένα μήνα αναμονής) δεν με ενημέρωσαν καν...πήρα τηλέφωνο και μου είπαν "α έχει ενεργοποιηθεί...@$%$#@%@_) Τα συμπεράσματα δικά σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.