Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Ενας ανηψιος μου πηρε ενα ΗΡ Laptop και δοκιμασα να μπουταρω με το recovery cd αλλα δεν μπαινει.Δοκιμασα με αλλο boot cd με xp και μπουταρει κανονικα.Μηπως υπαρχει καποια ιδιαιτεροτητα ???? Ευχαριστω.
palawiaris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Υπάρχει περίπτωση το δισκάκι να κάνει μόνο σε συγκεκριμένη μάρκα υπολογιστή
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Υπάρχει περίπτωση το δισκάκι να κάνει μόνο σε συγκεκριμένη μάρκα υπολογιστή Μα του το εδωσαν μαζι με το συγκεκριμενο μοντελο ΗΡ.Ειναι δυνατον να μην κανει ???? :?: :?: :?:
HamerZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 - Δεν μπουτάρει ο φορητός με το recovery cd του, αν κατάλαβα καλά; Αν ναι, τότε στην αρχή που ξεκινά λέει να πατήσεις ESCape για "to Change Boot Order" ή F2 για να μπεις στο BIOS setup ή F10 για "to start Diagnostics" (στο XE3-GC μου τουλάχιστον).
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 - Δεν μπουτάρει ο φορητός με το recovery cd του' date=' αν κατάλαβα καλά;Αν ναι, τότε στην αρχή που ξεκινά λέει να πατήσεις ESCape για "to Change Boot Order" ή F2 για να μπεις στο BIOS setup ή F10 για "to start Diagnostics" (στο XE3-GC μου τουλάχιστον).[/quote'] Ναι φιλε μου με την πρωτη επιλογη μπουταρω απλα για να αλλαξω τον τροπο του boot επιλεγω cd αλλα με το συγεκριμενο cd recovery ο Laptop δεν βγαζει τη γνωστη επιλγη "Press any key to boot from cd" και μπαινει στα windows.Αν αλλαξω το cd με ενα αλλο (πχ cd απο win xp) μπουταρει κανονικα. Ειναι ο ΗΡ ΖΧ5037ΕΑ :twisted: :twisted: :twisted:
ipso33 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Το δισκακι μπορει να ειναι χαλασμενο. Πας εκει που το πηρε και ζητας αλλο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Το δισκακι μπορει να ειναι χαλασμενο.Πας εκει που το πηρε και ζητας αλλο. Αυτο θα κανω αυριο στο Πλαισιο.Αν και στον windows explorer φαινεται να εχει περιεχομενα... :twisted: :twisted: :twisted:
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Πηγα χθες με τον ανηψιο μου στο Πλαισιο Μεταμορφωσης το ειδαν , παραδεχτηκαν οτι εχει προβλημα το recovery cd αλλα μας παρεπεμψαν στην Infoquest...Ζησε Μαϊ μου....Εφτασα μεχρι τον υπευθυνο του καταστηματος κ.Αγγελοπουλο αλλα το μονο που καταφερα να μας δωσουν αντιγραφο cd με drivers απο παρεμφερες μοντελο με ιδιο Hardware .Κατι που θα εβρισκα και στο intenet...Εκανα format λοιπον περασα xp gr pro και εβαλα και τους drivers και το Laptop δουλευει κανονικα...Αυτα για ενα Laptop αγορασμενο 10/8/02004. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Highlander Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Γνώμη μου να πάρεις ακριβές αντίγραφο έστω και σε ένα μήνα ή αργότερα από την Quest. Μπορείς να πάρεις και την HP , με λίγο φωνή κάνεις τη δουλειά σου. Από εμπειρία, τα Laptop λειτουργούν ποιό ομαλά με το original CD τους παρά με άλλο που απλά περιέχει τα XP και τους drivers.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Φυσικα και θα παει να παρει και το original recovery cd...Για το επομενο format!!!!
kathanas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 αγαπητοι φιλοι δουλευω στον πουλιαδη που εχει επησεις hp και το ΗΡ ΖΧ5037ΕΑ δεν εχει recovery cd εχει τα εξης 1 cd operating system 2 drivers recovery 3 aplications recovery πρεπει να τα περασεις με αυτην την σειρα ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 αγαπητοι φιλοι δουλευω στον πουλιαδη που εχει επησεις hp και το ΗΡ ΖΧ5037ΕΑ δεν εχει recovery cd εχει τα εξης 1 cd operating system 2 drivers recovery 3 aplications recovery πρεπει να τα περασεις με αυτην την σειρα ευχαριστώ Κι ομως αυτος ο ΗΡ ΖΧ5037ΕΑ που λεω ειχε recovery cd.Δεν ειχε τα αλλα cd που λες.Το cd με τους drivers που μας αντεγραψαν ηταν απο ενα αλλο που ειχαν στο stock shop Νομιζω ηταν ο 5020.Τι να πω???? :?: :?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.