Προς το περιεχόμενο

Ειδη ταινιων που σιχαίνεστε

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
-Σιχαινομαι τα thrillers τυπου "they" kai "jeepers creepers" (Τα οποία γενικα έχουν φανταχτερό και τρομερό εξώφυλλο με σκοπό να κρύψουν την άθλια ταινία που υπάρχει μέσα στη θήκη του DVD. Επίσης για παραπλανητικούς λόγους υπάρχουν σε ουκ ολίγα αντίγραφα στα DVD clubs' date=' ωστε να πεις: ΑΑΑΑ!! αυτό για να το έχουν σε τόόόόσα πολλα αντίγραφα, καλό θα 'ναι :P)

-Πρόσφατα, από καθαρή ατυχία, παραλίγο να δώ ολόκληρη μια αστυνομική περιπέτεια στην οποία έπαιζαν κινέζοι ηθοποιοί οι οποίοι μιλούσαν Αγγλικα... οπότε σιχαίνομαι τις κινέζικες αστυνομικές περιπέτειες![/quote']

na syblirwsw kai to skoteino xwrio :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

vougiouklaki = oti pio sixamero = h apolyth ekfrash ths gynaikias ilithiothtas

giayto den aresoun oi tainies ths kai se kanenan antra

tha evaza sth lista kai ta LOTR kai ta MATRIXOEIDH alla tha exoume kymata antidrasewn opote den ta vazw

Δημοσ.

Δεν μου αρεσουν οι εικονικης πραγματικοτητας ταινιες τυπου Ματριξ (ο αποπανω ,το εγραψα εγω..!)

Δεν μου αρεσουν οι σινεφιλ ταινιες (εδω και αν θα φαω μπαναρισμα)

Δεν μου αρεσουν οι ιστορικες τωρινες ταινιες του χολυγουντ οι οποιες απλα κατακρεουργουνται

Δεν μου αρεσουν οι ταινιες με τον Ταμτακο (Χριστε μου ,πως τις βλεπουν και πεφτουν κατω απο τα γελια ?)

Δεν μου αρεσουν οι ταινιες με τον Ψαλτη ( απο εκει και μετα χαλασε ο ελληνικος κινηματογραφος... αν ηταν αυτος οτι καλυτερο... δεν απορω που κατακρημνιστηκε το ελληνικο σινεμα)

Δεν μου αρεσουν οι βιντεοταινιες του σωρου των 80'ς .

Δεν μου αρεσουν οι ταινιες τρομου στυλ φρεντυ κρουγκερ -παρασκευη και 13 κλπ (τον φρεντυ μονο το 1 εχω δει..-το παρασκευη και 13 καμια)- μυγα (σιχαθηκα παντως ειδους εντομα απο τοτε)

Αυτα . Λιγα ε?

Δημοσ.

paschalia, αυτό με την 'Μύγα' το είχα πάθει κι εγώ! Για χρόνια μετά δεν μπορούσα να συνέλθω! :P

Τί μου το θύμησες; :lol:

Μα τί έργα έβλεπε ένα μικρό και αθώο κοριτσόπουλο; :P :lol:

Υ.Γ.: Νομίζω πως 'Cinephile' αποκαλούμε έναν άνθρωπο και όχι μια ταινία... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. :roll: :mrgreen:

Δημοσ.

the devil is right.

Εγώ δεν αντέχω όλες όσες είναι παραγωγές του Τζέρυ Μπρουκχάιμερ...Μία είδα πρόσφατα (και αυτή από σπόντα), και το μόνο που κράτησα είναι ένας Τζόνυ Ντεπ που είχε "δραπετεύσει" από το "Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...