Προς το περιεχόμενο

Ειδη ταινιων που σιχαίνεστε

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σινεφίλ. Δεν μπορώ να τις δω με τι πο τα ! (Εντάξει, αν με καρφώσεις στον καναπέ και μου βάλεις οδοντογλυφίδες στα μάτια, θα τις δω, αλλά με δική μου βούληση απο και κλείεται :lol: ) :P

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σινεφίλ. Δεν μπορώ να τις δω με τι πο τα ! (Εντάξει' date=' αν με καρφώσεις στον καναπέ και μου βάλεις οδοντογλυφίδες στα μάτια, θα τις δω, αλλά με δική μου βούληση απο και κλείεται :lol: ) :P

[/color']

kati san auta pou kanane sto tipo sto kourdisto portokali? :P

Δημοσ.

:roll: Εχμ..ναι, :roll: αν εγώ τώρα πω οτι δεν το έχω δει το κουρδιστό πορτοκάλι, ίσως να φάω πολύ ξύλο, οπότε ας το παίξω χαλαρή και ότι γνωρίζω... :P Α, μπράβο, αυτό ακριβώς :lol:

• Moderators
Δημοσ.
:roll: Εχμ..ναι, :roll: αν εγώ τώρα πω οτι δεν το έχω δει το κουρδιστό πορτοκάλι, ίσως να φάω πολύ ξύλο, οπότε ας το παίξω χαλαρή και ότι γνωρίζω...[/size'] :P Α, μπράβο, αυτό ακριβώς :lol:

:lol: :lol: :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

- Ηλίθιες αισθηματικές ταινιούλες στυλ 'Τιτανικός' (το οποίο δυστυχώς είδα) ή το 'Steel Magnolias' (το οποίο με πήγανε σηκωτό να το δω) ή 'Pretty In Pink (ευτυχώς το γλύτωσα).

- Μιούζικαλ κάθε είδους και εποχής. Ναι, δεν έχω δει το 'Moulin Rouge' ή το 'Chicago' κι ούτε πρόκειται - δεν έχω δει το '7 Brides for 7 Brothers', το 'Sound of Music', το 'West Side Story' και τέτοια κιτσάτα. Εξαιρείται το (παρεξηγημένο αριστούργημα του Bob Fosse) All that Jazz - το οποίο δεν το θεωρώ musical.

- Αμερικανιές (στυλ 'Tears of the Sun' στην οποία έριξα το γέλιο της ζωής μου για να μην ξεράσω + όλες οι ταινίες του Seagal + το 90% των ταινιών του Stallone). Εδώ προσθέτω και τις ταινίες ninja (του στυλ 'American Ninja').

- Τα splatter/gore. Όχι γιατί σιχαίνομαι, όχι γιατί φοβάμαι αλλά γιατί δεν βλέπω την προστιθέμενη αξία τους στο να δείχνουν ξεκοιλιάσματα και άλλα τέτοια ωραία (καλή όρεξη...).

Δημοσ.

- Μιούζικαλ κάθε είδους και εποχής. Ναι, δεν έχω δει το 'Moulin Rouge' ή το 'Chicago' κι ούτε πρόκειται - δεν έχω δει το '7 Brides for 7 Brothers', το 'Sound of Music', το 'West Side Story' και τέτοια κιτσάτα. Εξαιρείται το (παρεξηγημένο αριστούργημα του Bob Fosse) All that Jazz - το οποίο δεν το θεωρώ musical.

- Αμερικανιές (στυλ 'Tears of the Sun' στην οποία έριξα το γέλιο της ζωής μου για να μην ξεράσω + όλες οι ταινίες του Seagal + το 90% των ταινιών του Stallone). Εδώ προσθέτω και τις ταινίες ninja (του στυλ 'American Ninja').

- Τα splatter/gore. Όχι γιατί σιχαίνομαι, όχι γιατί φοβάμαι αλλά γιατί δεν βλέπω την προστιθέμενη αξία τους στο να δείχνουν ξεκοιλιάσματα και άλλα τέτοια ωραία (καλή όρεξη...).

ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! Ναι... eusa_silenced.gif :roll:

Τελικά... Έμεινε και τίποτα να μου αρέσει...; :roll: :mrgreen: :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελικά... Έμεινε και τίποτα να μου αρέσει...;[/size'] :roll: :mrgreen: :P

Αυτό αναρωτήθηκα κι εγώ όταν είδα το quote και την συμφωνία σου από κάτω... :mrgreen:

Δημοσ.
ρε edgar μαζί σου - αλλα το Spartacus τι το'πες ;;; είναι δυνατόν να το βάζουμε στο ίδιο σακί με τα αλλα ;;;

Tha mporouses na exigiseis an thewreis ton Spartako ANWTERO h KATWTERO apo ta alla?

Δημοσ.

Πάτως εγώ που σιχαίνομαι τα Musical

Το Mou;in Rouge και κυρίως το Chicago είναι φοβερά και πρέπει να τα δεις και προτιμότερο είναι στον κινηματογράφο!

Δημοσ.

Εγώ σιχαίνομαι όλες αυτές τις ταινιούλες που εμφανίζονται κατά καιρούς απ' το πουθενά στα videoclub

(μπορεί να είναι περιπέτειες, κοινωνικές ή άλλο), που τις έχουν απλά για να γεμίζουν τα ράφια τους με

κάτι καινούριο και...

...που τις νοικιάζουν οι φίλοι μου και με αναγκάζουν να κάθομαι να τις βλέπω μαζί τους :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
ρε edgar μαζί σου - αλλα το Spartacus τι το'πες ;;; είναι δυνατόν να το βάζουμε στο ίδιο σακί με τα αλλα ;;;

Tha mporouses na exigiseis an thewreis ton Spartako ANWTERO h KATWTERO apo ta alla?

αφού λέω "μαζί σου" άρα συμφώνω με οτι λέει :wink:

αλλα οχι ο Σπαρτακος στο ίδιο επίπεδο με τις 10 εντολές το μπέν χούρ την κλεοπάτρα και ολες αυτες τις χάρτινες μπούρδες .... μην τρελαθούμε τελείως - ποιός να συγκρίθεί με τον Κιούμπρικ ;; ο Cecil DeMille ?? τεσπα για μένα ο Σπάρτακος είναι σπουδαία ταινία

Υ.Υ. και μην μου φέρει κανενας επιχείρημα οτι το μπέν χουρ πήρε τόσα όσκαρ τον σκοτωσα επι τόπου :wink:

Δημοσ.

Υ.Υ. και μην μου φέρει κανενας επιχείρημα οτι το μπέν χουρ πήρε τόσα όσκαρ τον σκοτωσα επι τόπου ;-)

Αφού θα έχεις το καλύτερο αντεπιχείρημα: τον Τιτανικό! :D

Δημοσ.

den skopeua na balo post, alla diabasa kapou gia ton seagal kai thimithika oti den ton mporo me tipota auton kai tis tainies tou.. den exei kai fatsa thimomenoy na balo. a, tin brika.. :X auto ton anthropo mporo na po oti ton sixainomai... lathos, rephrase : auton ton ithopoio ton sixainomai. exei paiksei se toses tainies kai panta exei ton idio rolo, apla allazei to epaggelma tou. ti mia einai papas pou paei kontra stous kakous, tin alli einai astinomikos pou paei kontra stous kakous, ante pes sauto einai kai i douleia tou. genika den mporo to stilaki tou.

den mporo tis tainies opou kai kala einai thriler, kai sou deixnoun fatsa karta to kako, bl. jeepers creepers kai the signs. toso diskolo tous einai na thimountai oti o kosmos tromazei perissotero me auto pou den blepei, bl. blair witch project. a, episis den mou aresoun ta star wars. :!:

Δημοσ.

Δε μου αρέσουν οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν αστέρες,μοντέλα,

καρατίστες ... και όχι πραγματικοί ηθοποιοί :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...