Προς το περιεχόμενο

Ειδη ταινιων που σιχαίνεστε

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω με τιποτα να δω ταινιες

1) Που αναφερονται στην αρχαιοτητα (τυπου Τροια μαχες, με βελη σαιτες.....)

2) Που παιζουν 1000 ηθοποιοι και το σεναριο ειναι τοσο περιπλοκο που πρεπει να τη δεις 5 φορες για να καταλαβεις τι γινεται

3) Του τυπου Bad boys , με εμπορους ναρκωτικων .......

4) Τυπου star wars ....

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το 1ο... Νομίζω πως θα συμφωνήσω, αν και το LOTR μου άρεσε πάρα πολύ. :)

Αν βέβαια το κατατάσσεις κι αυτό στην κατηγορία αυτή. :)

Όσο για το 2ο, νομίζω πως μου αρέσουν πάρα πολύ αυτού του είδους οι ταινίες και την βρίσκω απίστευτα να προβληματίζομαι και να τις συζητώ με φίλους. :P :lol:

Νομίζω πως θα συμφωνήσω στα 2 τελευταία, αν και δεν είμαι απόλυτη...

Μπορεί και να τύχει να μου αρέσει κάποια τέτοια. Αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες.

Επίσης... Μεγαλώνοντας, διαπιστώνω πως δεν μπορώ τα thrillers.

Δεν τα σιχαίνομαι, αλλά με επηρεάζουν και δεν τ' αντέχω... eusa_silenced.gif eusa_shifty.gif

Δημοσ.

εννοεις οτι δεν σου αρεσε

1)η τροια

2)το mulholand drive

3)το bad boys (αρεσε σε καποιον αυτο?)

4)το star wars

:P

νομιζω πως η ακριτη ομαδοποιηση ειναι οτι χειροτερο, υπαρχουν και καλες τετοιες ταινιες. Ακομα και αν δεν σου αρεσουν ομως μην αποκληεις ποτε κατι

Δημοσ.

Ego den mporo na western me tipota... :/

kai kati palies tianias tou stil Ben Hur kai Oi Deka Entoles kai Spartacus kai Antonio and Cleopatra klp klp klp.....

edit: aaaaa! kai min me anagasete na do pali kati tou stil Titanic :? :X brrrrrrrrrr...... :?

Δημοσ.

-Σιχαινομαι τα thrillers τυπου "they" kai "jeepers creepers" (Τα οποία γενικα έχουν φανταχτερό και τρομερό εξώφυλλο με σκοπό να κρύψουν την άθλια ταινία που υπάρχει μέσα στη θήκη του DVD. Επίσης για παραπλανητικούς λόγους υπάρχουν σε ουκ ολίγα αντίγραφα στα DVD clubs, ωστε να πεις: ΑΑΑΑ!! αυτό για να το έχουν σε τόόόόσα πολλα αντίγραφα, καλό θα 'ναι :P)

-Πρόσφατα, από καθαρή ατυχία, παραλίγο να δώ ολόκληρη μια αστυνομική περιπέτεια στην οποία έπαιζαν κινέζοι ηθοποιοί οι οποίοι μιλούσαν Αγγλικα... οπότε σιχαίνομαι τις κινέζικες αστυνομικές περιπέτειες!

• Moderators
Δημοσ.

kai kati palies tianias tou stil Ben Hur kai Oi Deka Entoles kai Spartacus kai Antonio and Cleopatra klp klp klp.....

edit: aaaaa! kai min me anagasete na do pali kati tou stil Titanic :? :X brrrrrrrrrr...... :?

Ναι ναι ναι!...και μαζι οτι παιζεται καθε Πασχα!Α,και καθε 28η Οκτωβριου και 25η Μαρτιου... :wink:

Δημοσ.

Ναι ναι ναι!...και μαζι οτι παιζεται καθε Πασχα!Α' date='και καθε 28η Οκτωβριου και 25η Μαρτιου... :wink:[/quote']

hahaha! Ναι, όντως... Μάλλον συμφωνώ και με τους 2 σας... :mrgreen: :P

Δημοσ.

Της Αμρικάνικες ταινείες που έχουν το αμερικάνικο στυλ...

Που ξέρεις τι θα γίνει...

Που...οι κακοί καπνίζουν, είναι Ρώσσοι ή Άραβες

Don't worry all will be ok

μουσική

I promiss

Δημοσ.

_DiMoN_, oloi mas to sixainomaste auto-eidika sto 24 egw exw xenerwsei giati 99% twn tromokratikwn epithesewn entos Amerikis exoun ginei apo Amerikanous,alla tha mou peis "des poios einai CEO sto Fox kai meta tha katalabeis"-apla skeftomai: An emeis gyrizame Ellhnikes peripeteies,Tourkous kai Alvanous den tha vazame oli tin wra?Episis mhn xexnas oti main target group tis mesis Amerikanis blockbuster mpourdas einai to Amerikaniko koino,den perimenei to BadBoys II na vgalei fraga apo tous Roumanous xerw gw,epomenws logiko einai na dwsoun tin pleon eukoloxwneuth lysh sto Amerikaniko koino

Δημοσ.

ρε edgar μαζί σου - αλλα το Spartacus τι το'πες ;;; είναι δυνατόν να το βάζουμε στο ίδιο σακί με τα αλλα ;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...