Προς το περιεχόμενο

ανωνυμια και "ταμπελακια"


silentpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως γινεται να κατι ταμπελακια που μπαινουν σαν υπογραφες σε φορουμς να γραφουν λειτουργικο,παροχεα νετ,χωρητικοτητα σκληρου,μνημη σε χρηση και ελευθερη κλπ τετοια στοιχεια??καθε σελιδα δλδ ξερει πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζουμε...υπαρχει καποιος δραστικος τροπος για να σταματησουμε πληροφοριες που δεν θελουμε να "διαρρεουν"?

Δημοσ.
πως γινεται να κατι ταμπελακια που μπαινουν σαν υπογραφες σε φορουμς να γραφουν λειτουργικο,παροχεα νετ,χωρητικοτητα σκληρου,μνημη σε χρηση και ελευθερη κλπ τετοια στοιχεια??καθε σελιδα δλδ ξερει πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζουμε...υπαρχει καποιος δραστικος τροπος για να σταματησουμε πληροφοριες που δεν θελουμε να "διαρρεουν"?

 

κατι ταμπελάκια σαν αυτα που μπορεις να παρεις δωρεαν απο εδω

http://www.danasoft.com/

βλέπουν οτι μπορει να δει οποιοσδηποτε στησει μια σελιδα στο ιντερνετ, ειναι στοιχεια που στελνει ο browser σου,

δε νομιζω οτι ειναι εισβολη σε προσωπικά στοιχεία (OS, browser, IP, αναλυση οθονης, κλπ).

και μεσω της ip ειναι ευκολο να βρεις οτι ανηκει στον χ ISP.

ειδικα αμα στέλνεις το ζευγαράκι Windows & IE6 δεν εισαι κατι ιδιαιτερο. μονο το 90% των surfers στέλνει αυτα.

2ον, αμα το ψαξεις λιγακι, μπορεις να στέλνεις ψευτικα αυτα τα στοιχεια (εκτος της ip).

και την ip μπορεις ν αλλαξεις αν περνας απο ενα proxy (αλλα ο μπελάς αυτος αξιζει μονο για πολυ εξιδεικευμενα πράγματα)

 

***

τα στοιχεία "χωρητικοτητα σκληρου,μνημη σε χρηση και ελευθερη" δεν εχω δει πουθενα να τα δειχνει κανενα ταμπελακι.

για να τα δει καποιος αυτα, πρεπει να σου εχει εγκαταστησει κανενα trojan χωρις να προσεξεις,

ή να κατεβασες καποιο activex control απο σελίδα (όπως αυτο που σου στελνει η Ms στο windows update) οποτε τυπικά του εχεις δωσει την άδεια να κάνει ότι κάνει.

μηπως εχεις κάποιο λινκ να μας δειξεις?

 

***

Eπισης υπάρχει ενα "τρικ" που κάνουν μερικοι εξυπνοι στη σελίδα τους, οπου βλέπεις μια εικονα με τα περιεχόμενα του δισκου σου μεσα στη σελιδα, οπως αυτη εμφανίζεται στο windows explorer.

νόστιμο αυτό, και ψαρωτικό, αλλα μονο για newbies.

το κόλπο εδώ ειναι οτι αυτη την εικόνα την βλέπεις μόνο εσύ - ο browser τοπικά. δεν τη βλέπει ο σερβερ (δηλαδη ο κατοχος της σελίδας).

Δημοσ.

oraios random ta 2 prota ta eixa ipopsi mou to allo me to trik tora to matha!

exo dei tambelaki me disko kai mnimi alla mou diafeugei pou htan!tha prospathiso na to vro.

 

pos mporo na stelno pseftika stoixeia ektos apo tin ip fisika pou xreiazetai proxy?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...