npapak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Εχω ενα προβλημα με τα Windows και δεν ξερω γιατι συμβαινει.Οταν ξεκιναει το συστημα αργει να φωρτωσει παρα πολυ.Επισης οταν προσπαθω να ανοιξω ενα παραθυρο αργει παρα πολυ και γενικοτερα οτι το βαζω να κανει το κανει πολυ αργα.Αυτο το παρουσιασε μετα απο format.Το ειχε παρουσιασει και πριν κανω format αλλα εκει πιστευω πως ηταν απο επειδη εκανα defragment γιατι ειχα σβησει ενα μεγαλο μερος του δισκου το ξαναεσβησα το ξαναεγγραψα... Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι να κανω? Ευχαριστω και συγνωμη για την πολυλογια.
migel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Εχω ενα προβλημα με τα Windows και δεν ξερω γιατι συμβαινει.Οταν ξεκιναει το συστημα αργει να φωρτωσει παρα πολυ.Επισης οταν προσπαθω να ανοιξω ενα παραθυρο αργει παρα πολυ και γενικοτερα οτι το βαζω να κανει το κανει πολυ αργα.Αυτο το παρουσιασε μετα απο format.Το ειχε παρουσιασει και πριν κανω format αλλα εκει πιστευω πως ηταν απο επειδη εκανα defragment γιατι ειχα σβησει ενα μεγαλο μερος του δισκου το ξαναεσβησα το ξαναεγγραψα... Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι να κανω? Ευχαριστω και συγνωμη για την πολυλογια. Καλησπέρα. Πήγαινε Control Panel / System / Hardware / Device Manager / IDE ATA Atapi Controller / Primary IDE Channel / Advanced Settings και στην επιλογή Transfer Mode εάν έχει επιλέξει το σύστημα PIO MODE άλλαξε το σε DMA if Available και κάνε Restart. ( To παραπάνω ισχύει εφόσων έχεις βάλει τον σκληρό δίσκο στο Primary IDE Channel ' date=' εάν τον έχεις στο [b']Second IDE Channel [/b]το κάνεις εκεί ). P.S. Τα παραπάνω ισχύουν σε Win XP. Εάν δέν είναι αυτό , μπές στο BIOS και δές απο εκεί τον σκληρό σου σε τι MODE είναι . Ελπίζω να βοήθησα.
Vaguras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Τσέκαρε για virus sasser εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με πολλές καθυστερήσεις γιατί έτρεχαν στο backround 5-6 αντίγραφα του ιού. Δες στο task manager με ctr-alt-del αν τρέχουν πολλά περίεργα exe αρχεία .
wert Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 npapak, Ρίξε και μια ματιά αν δουλεύει το ανεμιστηράκι πάνω στον επεξεργαστή σου..... Ισως και κάποιο άλλο μάλλον της εισαγωγής. :idea:
Michalakhs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 tsekareis pou tsekareis den tsekareis kai thn mnhmh sou vram kai ram kanonikh
Excelsior Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Επίσης αν έχεις το Norton Antivirus 2004 είναι ΤΟΣΟ βαρύ που γονατίζει και τους πιο ισχυρούς υπολογιστές!
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Ειναι οντως βαρυ αλλα οχι σε σημειο να ειναι υπαιτιο για την μεγαλη-πολυ μεγαλη απ οτι καταλαβαινω-αργοπορια..Βεβαια αν ειναι σε pentium I,σαφως και φταιει και αυτο!Κατι πρεπει να τρεχει απο πισω και να τρωει resources...Ενας ιος οπως λεει και Vaguras ισως?
npapak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 1)Ο δισκος μου ειναι Ultra DMA 2-Ultra 33. 2)Απο οτι εχω δει δεν τρεχουν καθολου παραξενα προγραμματα.Ετσι κι αλλιως εχω firewall και απο οτι ειδα εκοψε το sasser. 3)Το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη δουλευει κανονικα. 4)Οι μνημες ειναι ενταξει.Τις τσεκαρα πριν το format για να δω αν ηταν απο και τα προβληματα που ειχα. 5)Δε χρεισιμοποιω antivirus γιατι ειναι βαρια.Αλλα τωρα θα στησω για να δω για κανενα ιο.Παντως επιμενω οτι δεν υπαρχει ιος γιατι το προβληματα τα εκανε πριν καν στησω τα προγραμματα. Τωρα μου παρουσιασε και ενα ααλο προβλημα.εκει που δουλευω ξαφνικα κανει restart απο μονος του.Δεν τον εχω περχρονισμενο και οι θερμοκρασιες ειναι γυρω στους 40C με 45C. Τωρα τι συμβαινει δεν ξερω.Θα το βρω ομως. Μηπως ξερετε εσεις τι μπορει να ειναι?
npapak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Εκανα ελεγχο και το εκανε remove αλλα συνεχιζει τα προβληματα.Τωρα μονο αργει στη εκκινηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.