georgeadams Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 nVidia nForce Unified Driver - Version: 5.10 - Windows XP Release Date: September 17, 2004 Release Notes: - WHQL certified kit - Unified drivers with support for nForce, nForce2, and nForce3 products, including support for dual-processor systems. - General compatibility fixes - Audio Driver Improvements - Addressed audio issues in numerous games and applications Storage Driver Improvements: - RAID Morphing - Improved RAID Interface - RAID spans both SATA and PATA devices - RAID 0, 1, and 0+1 - Improved handling of various storage devices Windows XP Driver Versions: - Audio driver 4.42 (WHQL) - Audio utilities 4.44 - Ethernet driver 4.42 (WHQL) - GART driver 4.36 (WHQL) - Memory controller driver 3.38 (WHQL) - SMBus driver 4.04 (WHQL) - Installer 4.46 - IDE NVIDIA driver 4.46 (WHQL) Installation Notes: - Windows XP users must install Service Pack 1, at a minimum, prior to attempting to install this package. Failure to do so will result in the inability to support USB 2.0. - Audio drivers will not install on the following nForce2 products: Chaintech 7NJS. Please use the drivers that come with these products to enable audio functionality. - Installation of DirectX 9.0 or higher is required in order to use NVMixer. Αγγλική έκδοση: http://download.nvidia.com/Windows/nForce/5.10/nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_english.exe (26.8MB) Διεθνής έκδοση: http://download.nvidia.com/Windows/nForce/5.10/nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_international.exe (30.5ΜΒ) Περισσότερες λεπτομέρειες και επιπλέον download mirrors εδώ: http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_5.10
daniel's_saving_grace Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Τα έβαλα και πάνε μια χαρά.
panxris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Λαθος κατηγορια ρε παιδια........Εχει ηδη ανοιξει θρεντ εκει που πρεπει!
ahristos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Ε; "Εκεί που πρέπει" είναι εδώ... Πήγαινε και πες τους να το να το επιστρέψουν, οι κλέφτες! Κι εγώ το έβαλα και δεν έχω προβλήματα (αλλά ποτέ δεν είχα). Το μόνο που δεν βάζω είναι ο IDE driver μόνο και μόνο γιατι το KProbe δουλεύει μόνο με τους οδηγούς της Microsoft (σε αλλους δουλεύει και με μερικές εκδόσεις της nVidia)
georgeadams Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Ούτε εγώ αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με τους νέους drivers panxris, είναι driver για motherboard και εδώ είναι η κατηγορία "CPU & Motherboards"
panxris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μια ζωη θυμαμαι τους drivers στην κατηγορια software...... :/ Ας σβηστει απο κει τοτε
triantis7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 to iide driver ti akribws einai re paidia?
tzoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Ο IDE driver έιναι το πρόγραμμα "οδηγός" για να δουλεύει "σωστά" ο controler για δίσκους, cd και ότι άλλο βάζεις πάνω στο IDE του board.
georgeadams Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Σωστά! Συμπληρώνω: Στα board με nforce, δεν είναι υποχρεωτικό να εγκαταστήσεις το driver της nvidia. Δουλεύουν και με τους drivers που βάζουν μόνα τους τα windows. Μάλιστα, σε παλιότερες εκδόσεις ο driver της nvidia αν και πιο γρήγορος εμφάνιζε προβλήματα και γι' αυτό πολλοί συνιστούσαν να μην τον εγκαθιστάμε. Στην προηγούμενη και σε αυτή την έκδοση φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Εγώ τον έχω βάλει και δουλεύω με αυτόν το DVD & το DVD-R μου χωρίς πρόβλημα (οι σκληροί μου δίσκοι είναι πάνω σε άλλο controller).
panxris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Ο IDE driver έιναι το πρόγραμμα "οδηγός" για να δουλεύει "σωστά" ο controler για δίσκους, cd και ότι άλλο βάζεις πάνω στο IDE του board. διορθωση.... για να δουλευει "καλυτερα"......
tzoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 διορθωση.... για να δουλευει "καλυτερα"...... Σωστός!!!!
Str Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 re paidia... tous exw katevasei -3- (!!!) fores kai otan ksekinaei to unpacking mou vgazei error corupted file... kai sta 3 arxeia kai exo katevasei 2 fores tous english kai alli mia tous international... milame gia: 26+26+30=82 (gia onoma tou theou) MB me 56k sindesi... exei kaneis allos afto to provlima? ps: tin proti fora (eng.) tous katevasa mesa apo to download manager tis opera 7.51 ta alla 2 (1 eng. kai 1 international) me getright...
manik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ έχω πάντως πρόβλημα με τον IDE driver καθώς στην επανεκκίνηση δε φορτώνει ο SATA.Στο NForceHQ έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.Έτσι έβαλα όλο το πακέτο 5.10 με τον IDE του προηγούμενου πακέτου 4.27.
gbras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα. Αναγνωριζεται κανονικα ο δισκος SATA στην επανεκιννηση. Ιδιοτροπια της μητρικης μαλλον.
manik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα. Αναγνωριζεται κανονικα ο δισκος SATA στην επανεκιννηση. Ιδιοτροπια της μητρικης μαλλον. Βρε και εμένα αναγνωρίζεται κανονικά o SATA στην επαννεκίνηση αλλά στο φόρτωμα των XP φορτώνει και φορτώνει και φορτώνει ατελείωτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.