Prof_Chaos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 DFI LANPARTY NFII ULTRA B RETAIL 125 e-shop ABIT NF7S-V2 114 ramshop ABIT NF7 75 ramshop Είμαι μεταξύ των 2 παραπάνω..Είχα abit και ξέρω οτι είναι μια πολύ κάλή Mobo αλλά έχω ακούσει πολυ καλά λόγια για DFI.Με ενδιαφέρει να ανεβαίνει μέχρι τα 220 το bus τουλάχιστον..Εξάλου δεν παει παραπάνω η CPU. Εχω ακούσει οτι καλές ειναι και οι gigabyte αλλα δεν ξέρω αν κάνουν για OC..Τέλος υπάρχει και η οικονομική λυση της ΑΒΙΤ NF7 κοντά στα 75 ευρω,που φαντάζομαι οτι δεν έχει τρομερές διαφορές απο την NF7S..
georgeadams Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Για τις DFI έχω ακούσει καλά αλλά και άσχημα σχόλια. Θα έλεγα λοιπόν καλύτερα Abit. Στο site της ABIT θα δεις τις διαφορές της NF7 από την NF7S. Φαντάζομαι πως η NF7 θα έχει λιγότερα "εχτρα" (disk controllers κλπ).
Spitzenklasse Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Αν δεν έχεις καταλήξει πάντως σε μια από τις παραπάνω, θα σου έλεγα να κοιτάξεις και τις μητρικές της MSI (Microstar). Εγώ έχω την K7N2-L με nForce 2 Ultra-400 και υποστηρίζει επίσημα και τον Barton με FSB 400 αλλά και τον καινούργιο Sempron μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του BIOS. Και είναι και κάτω από τα 100 ευρώ...
KWSN_Men Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Οι DFI ανεβάζουν πολύ υψηλά FSB's αλλά κατεβάζουν τόσο πολύ τα timmings στις μνήμες που τελικά είναι δώρον άδωρο. Εγώ θα πρότεινα να προτιμήσεις Epox, Abit, Asus με αυτήν την σειρά..
paravatis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Epox kai Abit rule. eixa epox 8rda+ rev1 kai itan dynati alla akomi pio dynati einai i Abit nf7s rev2 pou pira kai exo os tora...
manik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 ΝF7-S Δαγκωτό!! Η πιο σταθερή.Η DFI ανεβαίνει καλά αλλά έχει προβλήματα με coldboot αν την πολυπειράζεις και γενικά δεν είναι αξιόπιστη σαν m/b.
lithros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Tha doso alli mia psifo stin ABIT NF7-S. Tin exei ena filaraki (Marcos_Aurilius) kai einai pliro efxaristimenos
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μωρέ κι εγώ την είχα μεχρι χθές και είμαι καταευχαριστημένος αλλα η καταραμένη και συνάμα κορυφαία ψύκτρα SP97 μου την κατέστεψε με τις βιΔάρες της.. και δεν έχω και την εγγυηση..Μήπως να την πάω για επισκευή;Συμφέρεί; Απο την άλλη ήθελα μια αλλαγή στρατοπέδου αλλά αφού έχω μάθει την αμπιτ λέω να μην το ρισκάρω..
triantis7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Ti lete gia oxi kali aksiopistia gia tin dfi sto palikari re paidia?Exw tin DFI kai einai koryfaia.......Tin exw kolopeiraksei kai den exw apolytws kanena problima.Einai poly statheri kai poly aksiopisti.To fsb pigainei ekei pou thes.Partin kai de tha to metaniwseis.Einai logiko na lene oi perissoteroi edw na pareis ABIT giati poly ligoi exoun doulepsei DFI logw tis timis tis.Pantws osoi den exete paiksei me DFI kai einai gnwstis tou antikeimenou proteinw na to kanei kai tha katalabei...
KWSN_Men Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Τι να το κάνω αν η DFI στάνει και 300 MHz FSB αν τελικά σε προγράμματα και παιχνίδια αποδίδει χειρότερα από άλλες με πολύ χαμηλότερο;
deathlok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 makria apo gigabyte einai para poli kales mitrikes (tetia exo) alla oxi gia oveclocking!
panxris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Αλλος απο δω...... Κι εγω που εχω 2600+@3000κατι+ χζωρις να χω δωσει ταση τι κανω εδω περα?Αν δωσω ταση ξεπερναει τον 3200+ Και πανω απ ολα ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ! Εσυ δηλαδη για να εισαι ικανοποιημενος πρεπει να φτανει 2.5Ghz?Αυτο λεγεται extreme overcloking.....
KWSN_Men Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Οι τελευταίοι 2500+ - 2600+ φτάνουν για πλάκα σε τέτοιες συχνότητες και με την χειρότερη μητρική, οπότε δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο...
triantis7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Πως γινεται να αποδιδει χειροτερα σε μεγαλυτερες συχνοτητες δεν καταλαβαινω...Εκτος αν δεν αντεχει ο επεξεργαστης!!
triantis7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Τι να το κάνω αν η DFI στάνει και 300 MHz FSB αν τελικά σε προγράμματα και παιχνίδια αποδίδει χειρότερα από άλλες με πολύ χαμηλότερο; Πως γινεται να αποδιδει χειροτερα σε μεγαλυτερες συχνοτητες δεν καταλαβαινω...Εκτος αν δεν αντεχει ο επεξεργαστης!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.