Προς το περιεχόμενο

e-shop ..poso ilektroniko shop einai pragmatika?

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στο e-shop γιατί ξέρω τα περισσότερα από τα παιδιά εκεί.

Πες τους να προσλαβουν κανεναν υπαλληλο τοτε να απαντα που και που κανενα email.

Δεν του ρωτησα βλακειες, προς θεου. Για την ακριβεια ειχα στειλει-οπως λενε και στο site τους- email για συνεργασια. Με εγραψαν στα π@π@ρια τους κανονικα.

Πες μου τωρα για αξιοπιστια. Οχι δεν θα παρω.

Βρηκα αλλου συνεργασια που οχι απλα μου απαντουν, αλλα μου απαντουν και εντος 1ωρας το πολυ!

Ok, να βλεπουμε καμια φορα και τιποτε πιο περα απο την τιμη...

Επειδη εχουν καλες τιμες θα μας @@@@@ κιολας? Και εμεις no problem?

Ε οχι ρε παιδια.

Αμα τον πηραν ψηλα τον αμανε θα χαμηλωσουν προφιλ.

ή εισαι επαγγελματιας ή αργα ή γρηγορα χανεσαι απο τον χαρτη.

Το πλαισιο πως ανδρωθηκε νομιζετε?

Επαγγελματισμος και οργανωση.

Τωρα το e-shop = telephone shop...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

karib xoris pareksighsh, alla ama synexizeis na fonazeis gia to eshop, tha fainetai oth to kaneis eksepithdes pou den sou apanthsan na synergasteitai. Kai apo th stigmh pou synergasthkes me allon, eisai pleon antagonisths tou eshop kai oxi synergaths! Ara apo to na tous kakologeis me toso pathos se kathe reply, exeis kapoio ofelos san antagonisths. Telos panton, apopsi mou

.To eshop ontos exei taxytato delivery, exei sto site panta mono etoimoparadota prointa, prointa pou aloi den fernoun poles fores kai stis kalyteres times. P.x ta logitech z680 einai 290 euro me fpa, eno sto ram shop kamia 350ra xoris fpa!!!. Thes den thes einai to kalytero online magazi, kai logika tha exei para poly forto ergasias. Isos gia auto na mhn apantane se ola ta email, oxi oti einai sosto. Apo to thlefono einai toulaxiston poly eksipyretikoi kai oi perisoteroi kseroun oth einai kalytera na paroun thlefono na ksemperdeyoun.

Ara ena magazi pou einai se ola yperikanopoihtiko, ALLA den apantaei se merika email, den shmainei oti ginetai kako magazi. Apla oxi teleio ;)

Δημοσ.

"Πες τους να προσλαβουν κανεναν υπαλληλο τοτε να απαντα που και που κανενα email.

Δεν του ρωτησα βλακειες, προς θεου. Για την ακριβεια ειχα στειλει-οπως λενε και στο site τους- email για συνεργασια. Με εγραψαν στα π@π@ρια τους κανονικα.

Πες μου τωρα για αξιοπιστια. Οχι δεν θα παρω.

Βρηκα αλλου συνεργασια που οχι απλα μου απαντουν, αλλα μου απαντουν και εντος 1ωρας το πολυ!

Ok, να βλεπουμε καμια φορα και τιποτε πιο περα απο την τιμη...

Επειδη εχουν καλες τιμες θα μας @@@@@ κιολας? Και εμεις no problem?

Ε οχι ρε παιδια.

Αμα τον πηραν ψηλα τον αμανε θα χαμηλωσουν προφιλ.

ή εισαι επαγγελματιας ή αργα ή γρηγορα χανεσαι απο τον χαρτη.

Το πλαισιο πως ανδρωθηκε νομιζετε?

Επαγγελματισμος και οργανωση.

Τωρα το e-shop = telephone shop..."

@karib:

Φίλε μου , με το πρόγραμμα συνεργασίας αυτό , δεν ασχολούνται και πολύ , διότι δεν είναι αποδοτικό , και σκέφτονται και να το καταργήσουν [ και εγω αυτό θα έκανα ]

Οι μέχρι τώρα συνεργασίες που έχουν γίνει είναι με διάφορα site , με δικό τους domain , και όχι με subdomain σε free domain hosting...

Δεν ξέρω βεβαίως τι πρότεινες εσύ στα παιδιά...

Για να καταλάβετε τι γίνεται με το πρόγραμμα αυτό , μερικοί αφού μπούν στο πρόγραμμα κάνουν εξυπνάδες , π.χ. βάζουν banner στο site τους , που σε πετάει κατευθείαν στην φόρμα παραγγελίας του e-shop , με διάφορα προϊόντα να είναι ήδη επιλεγμένα...

Εκεί όπως καταλαβαίνουν αρχίζουν τα προβλήματα.

Το e-shop δυσφημίζεται ( άδικα ) [ λόγω κάποιων πονηρών που πάνε να οικονομίσουν ε από το τίποτα ] , κλπ

Έπειτα έχουνε και τον απατεώνα , που ενώ έχει παραβεί τους όρους συνεργασίας , να παίρνει συνεχώς τηλ , και να απασχολεί τα παιδιά στο τμήμα πωλήσεων , ζητώντας λεφτά τα οποία δεν δικαιούται...

Και πολλά άλλα.

---

Μην το σκέφτεστε μονόπλευρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παραγγελνω Κυριακη μια 6800GT την δευτερα την ειχαν βγαλει απο το site και η παραγγελια μου ειχε μεινει στον ελεγχο διαθεσημοτητας ... περιμενα 2 μερες δλδ μεχρι και Τεταρτη τα ιδια , οποτε στελνω mail και ρωταω τι γινεται υπαρχει περιπτωση να μου την δωσετε... οσο απαντησαν σε σας απαντησαν και σε μενα...Σημερα Πεμπτη ξαναστελνω mail και λεω αν δεν μου απαντησετε (ποσο θα περιμενω και αν πραγματι την ψαχνεται ακυρωνω την παραγγελια) Σε μια ωρα την ειχαν ακυρωσει χωρις να μου απαντησουν καν με γραψανε στα @.......τους.

Αμα ξαναγορασω τιποτα απο εκει

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο έγινε κ σε μένα με την διαφορά ότι τα δικά μου προιόντα ήταν όλα διαθέσιμα.

Πέρασαν 4 μέρες και ούτε βοή ούτε ακρόαση οπότε την ακύρωσα.

Αντίθετα online shops όπως το telefoncity.gr και play247.gr ήταν άψογα και πολύ γρήγορα.

Τo play247 παράγγειλα το απόγευμα, το βράδι με πήραν τηλ ότι την έστειλαν και την άλλη μερα το πρωί την είχα στα χέρια μου!

Το μεσημέρι με ξανα-πήραν εάν είναι όλα οκ και με ευχαρίστησαν!

Αυτό είναι εξυπηρέτηση κύριοι του e-shop...ξεκαβαλήστε το καλάμι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...