Προς το περιεχόμενο

e-shop ..poso ilektroniko shop einai pragmatika?

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai egw apo to e-shop exw ftia3ei pc oxi mono gia emena alla kai gia gnwstous mou kai den exw kanena parapono!twra isws na sou etyxe ti na sou pw..genika pantws kai grhgoroi einai kai e3yphretikoi kai ta panta!

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως επικοίνωνησα με shop21 μέσω email και μου απαντήσανε την επόμενη μέρα.Επίσης με πήρανε και τηλέφωνο στο κινητό για να μου εξηγήσουν μία απορία που είχα σχετικά με μία παραγγελία.Αυτό μάλιστα!!Αυτή είναι εξυπηρέτηση!!Τώρα για eshop δεν ξέρω.Πάντως η αδερφή μου που είχε παραγγείλει από eshop κάτι dvd και έστειλε email ρωτώντας κάτι τις απαντήσανε μέσα σε μία μέρα.

Δημοσ.

Μαλλον οι μαγκες του e-shop απαντουν μονο οταν μυριστουν πωληση.

Τα υπολοιπα μαλλον πανε στο recycle.

Θαυμαστε κοντοφθαλμη λογικη!

Δημοσ.

ξερετε ότι το insomnia διαβαζεται ααπό τους υπευθύνους του καταστηματος. Καποια στιγμη που εκανα παράπονα πριν 1 χρονο περίπου με πήρανε τηλέφωνο και ενω το θεμα μου ειχε κολλήσει λύθηκε αμέσως. Χρειάστηκε όμως να τα γραψω εδω πρώτα

Δημοσ.

Παιδιά , δεν ξέρω τι και πως , αλλά πάντα απαντάγανε τα παιδιά στα e-mail , ότι περιεχόμενο και να είχαν αυτά.

Και τις απαραίτητες γνώσεις έχουνε , κλπ , κλπ...

Σε αυτούς που δεν έλαβαν απάντηση στο e-mail:

Σε ποιά mail address στείλατε την ερώτησή σας?

Επίσης αναλογιστείτε κάτι:

Πόση δουλειά έχει το προσωπικό του e-shop ( δεν θα θέλατε να είστε στην θέση τους ) [ trust me ]

Ποιά περίοδο στείλατε τα mail ( αυτή την εποχή π.χ. γίνεται μετακόμιση στο Χαλάνδρι , κλπ κλπ )

Επίσης , μπορεί να τυγχάνει να μην ήξεραν κάτι για το θέμα που τους στείλατε e-mail.

Κλπ , κλπ...

Δημοσ.

Επίσης , μπορεί να τυγχάνει να μην ήξεραν κάτι για το θέμα που τους στείλατε e-mail.

Ας απαντούσαν λέγοντας πως δεν ξέρουν τότε...

Δημοσ.
:) Έχω ττην καλύτερη γνώμη για το e-shop και από άποψης ταχύτητας παράδοσης και αξιοπιστίας προϊόντων και service (μάλλον αντικατάστασης με καινούριο). Αν αργεί το e-mail τους έχουν και τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!
Δημοσ.

Αν αργεί το e-mail τους έχουν και τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!

Δεν αργει. Δεν ερχεται ποτε, δεν απαντουν ποτε. Τωρα απο δικαιολογιες...ασε.

Κοινως σαν να λενε...σας γράφουμε. ΄"'Η αγοραστε ή μη μας ζαλιζετε"!

δε βλέπεται τα χάλια που υπάρχουν στα υπολοιπα ελληνικά e-shop??

Σωστος, στους τυφλούς (βλεπε Ελληνικη αγορα) βασιλευει ο μονοφθαλμος (βλεπε e-shop).

E-shop που δεν απαντα στα emails ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Και δεν ειναι ουτε ενας ούτε δυο που μας έχουν γραψει...

Δημοσ.

Exo agorasei gia logariasmo diko mou alla kai allon para polla pragmata apo to eshop ta teleutaia 2 xronia kai mou exoun ferthei A P S O G A...

Oi kalliteres times tis ellinikis agoras kai tromera kali exipiretisi

Vevaia prepei na paradextho pos kai ego xrisimopoio kata vasi to tilefono mazi tous kai spania to email...

Den pavei na einai gia emena to kallitero katastima tou eidous stin ellada...

crAss

Δημοσ.

"Επίσης , μπορεί να τυγχάνει να μην ήξεραν κάτι για το θέμα που τους στείλατε e-mail."

"Ας απαντούσαν λέγοντας πως δεν ξέρουν τότε..."

George , δεν έχουν χρόνο να πιούν λίγο νερό , όχι να απαντάνε σε e-mail ότι δεν ξέρουνε.

( βεβαίως δεν είναι και ωραίο το να μην απαντάς καθόλου )

Δημοσ.

Πάντως συγριτικά με προηγούμενες χρονιές οι τιμές του κυμαίνονται περίπου στις ίδιες τιμές που έχει το Πλαίσιο, ή το e-shop έχει κάνει αυξήσεις ή οι άλλοι έχουν ρίξει τις τιμές...

Γενικά πάντως είναι αξιόπιστο :wink:

Δημοσ.

George , δεν έχουν χρόνο να πιούν λίγο νερό , όχι να απαντάνε σε e-mail ότι δεν ξέρουνε.

Αυτό όμως δεν δείχνει επαγγελματισμό. Αν δεν προλαβαίνουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ας προσλάβουν κι άλλους υπαλλήλους.

Αλήθεια, εσύ γιατί απαντάς σαν να ήταν δικό σου το μαγαζί? (και γιατί δεν χρησιμοποιείς το [quοte][/quοte] για να είναι πιό ευανάγνωστα τα μυνήματα σου?)

Δημοσ.

"Αλήθεια, εσύ γιατί απαντάς σαν να ήταν δικό σου το μαγαζί?"

Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στο e-shop γιατί ξέρω τα περισσότερα από τα παιδιά εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...