Προς το περιεχόμενο

Firefox/Thunderbird/Mozilla + Talkback =???

nemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα βρήκα αρκετό χρόνο ώστε να ασχοληθώ πολύ σοβαρά με τις 3 εφαρμογές του Mozilla.org (Firefox, Thunderbird, Mozilla suite - εκδόσεις που τρέχουν χωρίς εγκατάσταση). Σημειώνω ότι χρησιμοποιώ τον MyIE2 ο οποίος είναι ένα shell του MSIE με πολλές ευκολίες και δυνατότητες, αλλά πλέον βλέπω ότι τα προβλήματα ασφαλείας που προκύπτουν συνεχώς δεν κλείνουν με τίποτα => ΟΡΙΣΤΙΚΗ + ΡΙΖΙΚΗ αλλαγή browser! Οσο για τον mail client... μάλλον ήρθε η ώρα να αποχωριστώ και το αγαπημένο μου Outlook Express.......

- Στην δουλειά (WinNT ...ακόμα....) όλα πήγαν πρίμα - όμορφη συνεργασία με την DSL σύνδεση της εταιρίας και, παρά το ότι ο MyIE2 έδειχνε λίγο πιο γρήγορος, η δεδομένη μεγαλύτερη ασφάλεια που παρέχουν οι συγκεκριμένοι browsers ξεπερνά κάθε πρόβλημα.

- Στο σπίτι (Win2000) έτρεξα και τις 3 εφαρμογές offline, οπότε και παρατήρησα ότι και με τις 3 είχα την δημιουργία ενός directory με το όνομα "Talkback" μέσα στο /Documents and settings/[userID]/Application Data/. Directory με τέτοιο όνομα δεν βρήκα στο PC της δουλειάς όπου είμαι συνεχώς online, αλλά έχω την μικρή υποψία (...+- μανία καταδίωξης...?) ότι ο συγκεκριμένος φάκελος δημιουργήθηκε, έστειλε τα περιεχόμενά του ΚΑΠΟΥ (...πού, αλήθεια?) και μετά σβήστηκε από το profile του χρήστη! Μετά από αυτό είπα να το ψάξω λίγο το θέμα πριν μπω online και από το σπίτι......

Εχει παρατηρήσει κάποιος κάτι ανάλογο? Υπάρχει κάποια εξήγηση για το θέμα?

Δημοσ.

Όχι.

Χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό τον Mozilla , αλλά ποτέ δεν είδα να δημιουργεί κάποιον folder με όνομα Talkback.

Και μιλάμε για πολλές εγκαταστάσεις.

Για τρέξε κανά Spyware remover.

Δημοσ.

Περίεργο που με τόσες εγκαταστάσεις δεν έχεις δει folder με όνομα talkback!

Είναι το προγραμματάκι που (εφ' όσον το θες) στέλνει στοιχεία στην κοινότητα όταν κρασάρει (αν κρασάρει ποτέ) η εφαρμογή. Είναι ο λεγόμενος Quality Feedback Agent!

http://www.mozilla.org/quality/qfa.html

Δημοσ.

Χμμμ...... Είναι κάτι που το θέλουμε αυτό? ΟΚ, είναι στην ανάπτυξη ακόμα το πρόγραμμα, αλλά κάπου δεν θα έπρεπε να περιγράφεται η συμπεριφορά του?

Δημοσ.

Προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ προγράμματα με setup.exe όταν έχω την εναλλακτική του εκτελέσιμου -και τις 3 εφαρμογές τις είδα στην μορφή που δεν θέλουν εγκατάσταση-, γι' αυτό άν κάποιος έχει εγκαταστήσει κάποιο από τα 3 προγράμματα ας κάνει έναν κόπο να γράψει τί επιλογές υπάρχουν κατά την εγκατάσταση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...