anonymous-root Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Σήμερα το απόγευμα το έστειλα!
androu Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Your RMA drive has been repaired/replaced and shipped. The shipment usually arrives next working day. To track the progress of your shipment, please click on the link below, the data is available from 20:00. Oλεεεεεεεεεεεεεε
Archon99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ego eixa problima me ena drive tis Plextor. Deutera to estila, kai tin pempti to eixa pali sta xeria mou (olokainourgio).... To service tis Plextor den sigrinete me kamia alli eteria.
androu Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ το έστειλα Τετάρτη.. Μάλλον Τρίτη το βλέπω να ρχεται.. Αφού Σαβ/κο δεν δουλεύουν.. Θα μου το φέρουν σπίτι? Εγώ το πήγα στην Dhl για αποστολή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ το έστειλα Τετάρτη.. Μάλλον Τρίτη το βλέπω να ρχεται.. Αφού Σαβ/κο δεν δουλεύουν.. Θα μου το φέρουν σπίτι? Εγώ το πήγα στην Dhl για αποστολή. Εγω το ειχα στειλει Πεμπτη και το πηρα Δευτερα...Ολα απο το σπιτι μου!!!!!!
Panahs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Το service όμως πέρα από εξυπηρέτηση και ταχύτητα πρέπει να έχει και αποτέλεσμα. Όχι να σου στέλνουν άλλο και να χαλάει σε λιγότερο από μισό χρόνο ξανά... Και από ότι είχα δει δεν ήμουν ο μοναδικός που το έχω πάθει αυτό.
Lord_Az Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 και μενα μου εχει χαλάσει πολυ γρήγορα Plextor.... αλλα δεν με πειράζει καθόλου.... ας μου χαλάσουν και 2 και 3.... ενα να βγέι καλό....θα έχω drive για πολύ καιρό... και όσα κι αν έχουν χαλάσει πριν απο αυτό εμένα δεν μου δημιουργησαν πρόβλημα... ούτε απο το σπίτι δεν βγήκα για να τα αλλάξω.. με τέτοιο service η πλέξτορ δεν χρειάζεται να έχει το ποιοτικότερο προιόν για να κάνει πωλήσεις.. ξέρουν αυτοι χαιρετώ
Panahs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είναι λογική αυτή. Εαν σου χαλάσει τη στιγμή που το χρειάζεσαι τι θα κάνεις? Δεν ρίχνουμε την ποιότητα για να ανεβάσουμε το service.
NKod Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Panahs, sovarepsou....Den einai pragmata ayta pou les gia ta plextor...kai oti ta nec einai kalytera...an einai dynaton....sovarepsou
Dangelo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 @anonymous-root Aπο προσωπική εμπειρία με εγγυήσεις... Σε QUEST, θα σου πάρει περίπου καμιά βδομάδα να σου το επισκευάσουν.... ΔΕΝ το προτείνω... Σε Plextor, πριν ένα χρόνο περίπου, έστειλα RMA και το Serial του CD-rw που ήθελα να στείλω για εγγύηση και μου δώσανε τα εξής: Αριθμό RMA Αριθμό λογαριασμού χρέωσης της PLEXTOR στην DHL courier και μια σελίδα στο Site της Plextor για να καταχωρήσω το πρόβλημά μου και να επιλέξω αν ήθελα επισκευή ή αντικατάσταση του Drive... Φυσικά επέλεξα αντικατάσταση... Σε μια βδομάδα το Drive είχε έρθει πίσω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα... Ακόμα το έχω και δουλεύει... ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΛΕΩ!!!!! Οπότε σου προτείνω να ακολουθήσεις την διαδικασία της PLEXTOR σίγουρα πράγματα... :D Μπορεί να πληρώνεις κάτι παραπάνω για τα drive της, αλλα και μόνο για την εξυπηρέτηση τους αξίζει... Που τέτοια πράγματα στην Ελλάδα.... Αυτά τα ολίγα...
Panahs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ έγραψα αυτά που είχα από προσωπική εμπειρία. Έτσι κι αλλιώς Και εγώ όταν επέλεξα Plextor, το επέλεξα για την ποιότητά του. Είμαι πολύ σοβαρός
anonymous-root Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Ηρθε προχτές το απόγευμα το drive. ΈΧει κωδικό 116Α2 και από ότι καταλαβα είναι ολόιδιο με το Teac 516D που έχω που είναι στην πραγματικότητα ένα μοντέλο Pioneer. Οι επιδόσεις τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα. Διαβάζει ακόμα και τα princo -r άλλα στο DAE..... τέλος πάντων είμαι ευχαριστημένος. Αυτό που μου στείλανε πρέπει να είναι μεταχειρισμένο και όχι καινουριο, έχει παλιά ημερομηνία κατασκευής και ήταν λίγο σπασμένο στην πρόσοψη. ΟΣΟ για εγγυήσης από quest μακριά παιδιά. Είχα πρόβλημα με 2 εκτυπωτές HP και στις δύο περιπτώσεις δεν έγινε τίποτα. Να μη δουλεύει μέσα στην εγγύηση και να μη στο φτιάχνουν. ΑΙΣΧΟΣ!
androu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 ..Και ναι!! ήρθεεε !! Δεν είναι το δικό μου. μάλλον μου στείλανε καινούργιο διότι είναι κατασκευής Ιουνιος 2004 το δικό μου ήταν Αυγουστος 2003..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.