Προς το περιεχόμενο

RMA από plextor

anonymous-root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΧΜ.. :( Σήμερα μου συμβαίνει κάτι περίεργο.. το 708 μου δεν διαβάζει ούτε άγραφα cd/dvd Ούτε και γραμμένα.. Αναβοσβήνει ανα διαστήματα το κόκκινο φωτάκι.. Τι να κάνω?

Αν κάνω Klik απάνω στο εικονίδιο γράφει The operation could not be performed because of an i/o error

Ξέρει κάνείς τι να κάνω.. ???

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΧΜ.. :( Σήμερα μου συμβαίνει κάτι περίεργο.. το 708 μου δεν διαβάζει ούτε άγραφα cd/dvd Ούτε και γραμμένα.. Αναβοσβήνει ανα διαστήματα το κόκκινο φωτάκι.. Τι να κάνω?

Αν κάνω Klik απάνω στο εικονίδιο γράφει The operation could not be performed because of an i/o error

Ξέρει κάνείς τι να κάνω.. ???

Ποσα δισκακια εχεις γραψει??? Αλλη μαρκα δισκακια δοκιμασες ???? :?: :?: :?:

Δημοσ.

Ε. δεν έχω γράψει πάνω απο 300

Δοκίμασα και γραμμένα cd/dvd και μουσικής και άγγραφα cd/dvd δεν διαβάζει τπτ.. Το κόκκινο λαμπάκι .. αναβοσβήνει (ανα 2 δευτερόλεπτα 2 φορές) όταν είναι μέσα δισκάκι όχι πάντα!

Το tray δουλεύει και μόλις βάλω cd μέσα δίπλα απο το βελάκι του mouse δείχνει ένα δισκάκι..

Αλλαξα το καλώδιο μήπως είναι απο κεί αλλά δεν είναι..

Εστειλα μαιλ στο τεχνικό τμήμα της plextor (oxi rma) μήπως μου πούν.. το βράδυ θα το δοκιμάσω και σε άλλο pc μήπως έχει στο δικό μου πρόβλημα, αλλιώς αυριο πρωί θα κάνω αίτηση για rma..

Δημοσ.
ΜΟυ απαντήσανε και τώρα ψάχνω για κουτί να το βάλω :o

Αν προλαβεις να το στειλεις σημερα με την courier μπορει την Δευτερα να εχεις καινουργιο.Εγω το εβαλα σε κουτι απο ασυρματο τηλεφωνο αφου το εντυσα με λευκο αυτοκολητο πρωτα... :D :D :D

Δημοσ.

Ναι μόνο που είμαι Ηράκλειο και ηPlextor μου έδωσε το τηλεφωνο στην Αθήνα.. Όμως ξέρω που είναι η dhl οπότε θα το πάω αυτοπροσώπως.. !

Δημοσ.

Το πήγα στην dhl.. Κάθε πότε στέλνει δέματα?? 1 φορά τη μέρα?? Δηλ. για Βέλγιο θα φύγει το βράδυ .. ? Η plextor ενημερώνει ότι το παρέλαβε? Φαντάζομαι ενημερώνει όταν το στέλνει ε? .

anonymous πόσες μέρες .. απο τότε που τό έστειλες μέχρι που ήρθε?

Δημοσ.
Το πήγα στην dhl.. Κάθε πότε στέλνει δέματα?? 1 φορά τη μέρα?? Δηλ. για Βέλγιο θα φύγει το βράδυ .. ? Η plextor ενημερώνει ότι το παρέλαβε? Φαντάζομαι ενημερώνει όταν το στέλνει ε? .

Εμενα δεν με ενημερωσε...Σε 4 μερες απλα ειχα καινουργιο... :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...