anonymous-root Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Έκανα αίτηση για rma στην πλεξτορ για ένα dvd-rom drive. όλα καλά ως εδώ. ήρθε ο αριθμό RMA και οι οδηγίες για την αποστολή. Όμως στο ε-μαιλ μου λένε να βάλω αντίγραφο της απόδειξης αγοράς για να εξακριβωθεί η εγγύηση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω απόδειξη. Υπάρχει μια που όμως είναι για όλο το pc που πήρα και δεν αναγράφει ξεχωριστά τα περιφεριακά του. Γίνεται να στείλω το drive; (ΕΙΝΑΙ εντος εγγυησης). Να βάλω και αυτήν την απόδειξη που έχω; Θα το δεχτούν; Ο υπολογιστής είναι αγορασμένος από quest (και από το service της έχω άσχημες εμπειρίες!).
Jaco Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Κοίτα... μπορείς να το δώσεις στην quest να το κάνει rma... μπορείς να ζητήσεις από την quest μια αναλυτική απόδειξη που να αναγράφει το μοντέλο... μπορείς να το στείλεις rma και να δηλώσεις ότι τα στοιχεία τα έχει η quest από τον σειριακό αριθμό του drive...
Highlander Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 ΠΑΝΤΑ οι εταιρίες που κάνουν Build εχουν αναλυτική κατάσταση με το τι έχει το κάθε PC που στήνουν. Κάποιες από αυτές τις φορές δίνουν και αντίγραφο στον πελάτη. Μήπως έχεις κάτι τέτοιο ? Δεν χρειάζεται να είναι απόδειξη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δε ζητας λεω ,φωτοτυπια αποδειξης απο καποιον που εχει το ιδιο απο εδω μεσα αν δεν βγαλεις ακρη με την Quest ??? :?: :?: :?:
anonymous-root Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Θα στείλω εμαιλ σήμερα στην πλεξτορ και κουεστ. Με την κουεστ έχω πολύ ασχημες εμπειρίες με ένα εκτυπωτή HP που είχα.
anonymous-root Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μετά από επικοινωνία με πλεξτορ και κουεστ έλαβα τα εξής ΑΠΟ ΚΟΥΕΣΤ Καλημέρα σας , Η RMA διαδικασία της Plextor δεν ισχύει για προϊόντα ενσωματωμένα στους Quest Η/Υ. Θα πρέπει να φέρεται τον Η/Υ στο τεχνικό τμήμα της Info-Quest , Αλ.Πάντου 25 Καλλιθέα, ΑΠΟ ΠΛΕΞΤΟΡ For drives with a manufacturing date less than 2 years ago, you can send it without copy of the purchase invoice Οπότε το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να το στείλω στην πλεξτορ έτσι χωρίς απόδειξη αγοράς. Η ημερομηνία κατασκευής του dvdrom είναι IOYNIOS 2003. Οπότε θα το δεχτούν, έτσι;
invaider Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 sosta, ap'oti 3erw mazevoun kai stis etairies RMA, Diladi otan to agorazei h quest to simionlun kai aftoi, h quest kai tetoies eteries den kratane stock tetoia pragmata pano apo 1~2 mhnes. Sthlto afova. Pantos mou kanei entiposei oti apantise h plextor, mia fora prin apo 2 xronia pou eixa steilei egw gia RMA den mou eixan apantisei.!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Pantos mou kanei entiposei oti apantise h plextor' date=' mia fora prin apo 2 xronia pou eixa steilei egw gia RMA den mou eixan apantisei.!!![/quote'] Εγω πριν 20 μερες εστειλα μου απαντησαν την επομενη εσετιλα την ιδια μερα το dvdrw με COURIER πληρωμενη απο αυτους και σε 4 ημερολογιακες μερες, με Σαββατοκυρικαο μεσα, ειχα το καινουργιο dvdrw 708a.
Panahs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Και τι θα καταλάβεις και να το στείλεις? Αφού χαλασμένο θα είναι και το νέο. Εγώ ένα έχω πλέον να πω μετά από την πλήρη απογοήτευσή μου. Μακριά από Plextor! Πήρα το Nec 2510 και ησύχασα. Πάντως δεν θα μου γλυτώσουν οι καραγκιώζηδες! Θα κάνω και δεύτερο RMA, έτσι για να μου στείλουν άλλο!! (Από ότι βλέπω βέβαια, εσένα είναι DVD-ROM οπότε μπορεί να αλλάζει...)
paravatis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 epivevaiono ta legomena tou gianni gia to drive tou kai ego... mporo na po malista pos to kainourgio doulevei apsoga. :D
MadSurfer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Kai emena mou eixe kanei paliotera RMA h Plextor se ena CD-RW mesa se 3-4 meres kai ayto pou mou steilane leitourgei akoma exontas kanei apeires eggrafes, opos kai na to kanoume se ayton ton tomea nomizw oti einai apo tis koryfaies eteries :wink: Pantos tha symfoniso kai me ton Giannh, dhladh pes pio montelo einai kai olo kai kapoios tha vrethei apo edw pou na exei to idio kai na sou vgalei kapoio antigrafo ths apodixis tou kai den tha xreiastei na mplexeis katholou me thn Quest :wink:
anonymous-root Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Με το px708a δεν έχω μέχρι στιγμής πρόβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Με το px708a δεν έχω μέχρι στιγμής πρόβλημα. Να...παρακαλας να εχεις πριν κλεισει 2 χρονια !!!!!
androu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Λές ε? Τι συσκευασία πώς την κάνεις (για να ξέρω δηλαδή)
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Λές ε? Τι συσκευασία πώς την κάνεις (για να ξέρω δηλαδή) Χαχαχα...Επειδη δεν ειχα το κουτι του εγω ειχα ενα αλλο απο ασυρματο Panasonic που σχεδον ταιριαζε στο μεγαθος. .Το εντυσα με λευκο αυτοκολητο εβαλα και μερικα κομματακια απο το γνωστο φελυζολ και το εστειλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.