Προς το περιεχόμενο

DVD-ROM ανάγνωσης

Draminos1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν εχω, τα Liteon εχουν καλή φήμη, απο ταχυτητα και ικανοτητα αναγνωσης "δυσκολων" δισκων.

για "ποιοτητες" μην την ψαχνεις, με 20-30 Ε, τι να ψαξεις ολα ιδια ειναι.

(dvdrom, dvdr, rw-/+ διαβάζουν όλα της τελευταιας 2ετιας)

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει το καλύτερο DVD-ROM μόνο για ανάγνωση[/b'] DVD-CD? DVD-ROM όχι DVD-RW!!Thanks 8)

Liteon.

Πέρα από το ότι έχουν την ταχύτερη ανάγνωση με τα λιγότερα λάθη, από ό,τι έχω διαβάσει είναι τα μόνα που μπορούν να κάνουν πλήρες surface scan σε γραμμένα δισκάκια (all brands) για την ποιότητα εγγραφής τους.

...μόνο που κάνουν "λίγο" θόρυβο... :D

έχει 30ευρώ στη στουρνάρη (χαμηλά).

Από κει και πέρα, αν θες reader που απλά να διαβάζει όλα τα dvd, γραμμένα και original, τότε και με το φτηνότερο θα κάνεις το ίδιο καλά τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά το πρωί πήρα ένα LG με το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Lite ON δεν κατάφερα να βρω. Πάντως το LG διαβάζει κανονικότατα δισκάκια τα οποία το NEC 3500 δεν μπορεί να τα διαβάσει καθόλου. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια. (Είπαμε ότι η NEC έχει βελτιώσει την ικανότητα ανάγνωσης του 3500 σε σχέση με τα 2500/2510. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ένα απλό DVD-ROM να διαβάζει κανονικά και χωρίς λάθη DVD και να μην τα καταφέρνει το τόσο πολυδιαφημισμένο NEC 3500. Τι να πεις?....)

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω για την ποιότητα ανάγνωσης των LG . Κι εγώ έχω το LG dvdrom και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη δυνατότητα ανάγνωσής του!

Άλλωστε αν πρόσεξες γράφει LG -HITACHI !! (Η hitachi είναι πασίγνωστη για τα πολύ "δυνατά" readers της απ' την εποχή των cdroms)

Σκέφτομαι μάλιστα σοβαρά πλέον να αγοράσω και κανα DVDrecorder LG παρ' όλο που ακούω καλά λόγια για το Nec3500.

Τα liteon μου φαίνονται λίγο φθηνιάρικα ποιοτικώς αν και έχουν πολύ καλό όνομα. Άμα δεις όμως πόσο χαλαρό και ψεύτικο είναι το πορτάκι από ένα Liteon DVDR...

Δημοσ.
Συμφωνώ και επαυξάνω για την ποιότητα ανάγνωσης των LG . Κι εγώ έχω το LG dvdrom και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη δυνατότητα ανάγνωσής του!

Άλλωστε αν πρόσεξες γράφει LG -HITACHI !! (Η hitachi είναι πασίγνωστη για τα πολύ "δυνατά" readers της απ' την εποχή των cdroms)

Ki egw ta LG (DVD-ROM) & NEC 3500AG (DVD-RW DL) phra prin 5 meres kai einai poly kala kai ta 2!

Δημοσ.

oxi, mia xara mou diabazei to nec3500,

parola afta apo DVD-ROMS exo dokimasei, Pioneer(119), LiteOn, Nec, Plextor

apotelesma ta 3 einai sthn ntoulapa, to pioneer pou einai kai to poio palio einai to mono a3iopisto pou tha bgalei eis peras ta diskola. :(

H pioneer bgazei akoma DVD-ROMs? den brisko pouthena!!!!

Δημοσ.

Ναι, φυσικά και βγάζει ακόμα. Τώρα κυκλοφορεί τα 121.

Περίεργο που ένας οδηγός της Plextor δεν ήταν καλός. Τα έχω ιδιαίτερα ψηλά σε εκτίμηση.

Δοκίμασε αν βρεις ΤΕΑC ή Toshiba.

Θα σου πρότεινα το Toshiba 1712 ή 1912. Όχι όμως το 1802.

Δημοσ.

hugelacky, θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν ξέρω για τα τωρινά μοντέλα, αλλά το 1612 μου βγήκε σκυλί. Βέβαια, στις προστασίες δεν ξεπερνά τα LiteOn, αλλά δε με χάλασε και πολύ. Που καιρός για παιχνίδια τώρα?

Δημοσ.

Δυστυχώς το LG μου κράτησε μόνο 3 μήνες και τα έφτυσε κανονικά μετά από κάμποσες ταινιούλες. Παρότι αντικαταστάθηκε από την εταιρία με καινούργιο (2 χρόνια εγγύηση παρακαλώ), προτιμώ το σκυλί SONY που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Απλά καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία χωρίς φυσικά να μέμφομαι την LG.

Δημοσ.
Makria apo Toshiba!Einai a8lia.Toshiba DVD-Rom eixa kai oxi mono ekane mia wra na diabasei ta DVD,alla den ta diabaze ka8olou,kai genika to idio DVD to diabaze analoga me ta kefia tou opote h8ele....

Τα Toshiba έχουν, όπως και πολλοί άλλοι οδηγοί, έχει rip lock. Γι' αυτό διαβάζουν πολύ αργά κλειδωμένα dvd. Υπάρχουν firmwares που τους επιτρέπουν να κάνουν ripping με ταχύτητες έως 16x.

Αν διάβαζε ανάλογα με τα κέφια του, ίσως να είχες ελατωματικό οδηγό.

Είμαι ένας πάρα πολύ ικανοποιημένος ιδιοκτήτης ενός "σπασμένου" 1612.

Δημοσ.

Το Toshiba 1802 παρουσιάζει πράγματι κάποια προβλήματα , αλλά τα προηγούμενα μοντέλα 1612 και 1712 είναι κορυφή.

Για το νέο μοντέλο που έβγαλε (1912) δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμη όσον αφορά την ποιότητα του.

Το Liteon είναι επίσης πολύ καλό (και με πολύ γρήγορο ripping) αν και όπως αναφέρθηκε το πορτάκι του είναι λίγο απότομο :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...