Προς το περιεχόμενο

Rec RADIO apo internet

gioulang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι.

Φαντάζομαι η ερώτηση περιλαμβάνει και το πώς; :)

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή την δουλειά. Αν αναφέρεσαι σε radio τύπου shoutcast, εγώ χρησιμοποιώ το StreamRipper για το Winamp.

Δημοσ.

Lyman_Zerga έχεις την καλοσύνη να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα?

Γιατί είχα ανοίξει ένα Θέμα πριν λίγο καιρό για το πως θα γράφουμε από winamp radio και άκρη δεν βρήκα.

("και που λες ευτυχία,ευτυχία δεν βρήκαμε" που λέει το τραγούδι)

Δημοσ.
Xrisimopoio to Total Recorder gia radio kai diskous alla otan piga na grapso mia ekmpompi radio apo to internet mou evgale minima oti kapoia alli syskeui xrisimopoiei to audio...???

Δοκίμασε στις επιλογές recording μήπως έχει τίποτε του στυλ "what u hear".

Δημοσ.
Lyman_Zerga έχεις την καλοσύνη να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα?

Γιατί είχα ανοίξει ένα Θέμα πριν λίγο καιρό για το πως θα γράφουμε από winamp radio και άκρη δεν βρήκα.

("και που λες ευτυχία' date='ευτυχία δεν βρήκαμε" που λέει το τραγούδι)[/color']

http://streamripper.sourceforge.net/

Καλές εγγραφές. ;)

Υπάρχει και σαν winamp plugin και σαν standalone και ειναι free. Επίσης, το winamp pluging έχει την δυνατότητα να κάνει proxy το stream. Αυτό σημαίνει ότι θα γράφεις και θα ακούς ταυτόχρονα, χωρίς να κατεβάζεις 2 φορες.

Δημοσ.

Είχα ξαναπροσπαθήσει με το Streamripper αλλά για κάποιο "μυστηριώδη" λόγο που τώρα δεν υφίσταται,δεν φαινόταν καθόλου στο Winamp.Λάθος έκδοση...

Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Κατέβασε το αρχείο "srwa5-1.60.10.exe" στο link που έδωσε ο Lyman_Zerga.

Noμίζω είναι το δέυτερο στην σειρά.Αν δεν βγεί το Plugin κατευθείαν στον... αέρα ξαναδοκίμασε την εγκατάσταση.

Εμένα μου δούλεψε και με το 2.91 και με το 5.03 winamp.

Δημοσ.

Ναι αλλά θέλουμε να γράφουμε μόνο τα τραγούδια που παίζει το winamp..όχι και τα μπαμ μπουμ από το cs!

Γίνεται αυτό με την διαδικασία που πρότεινες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...