john1987 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 SPOILERS!!!!!!!!! ALERT! SPOILERRRRRSSSSSSSS!!!!!!!!!! ew thn perimena poly kalyterh gia na pw thn alh8eia... kai genika mou fanhke ligo epifaneikah h olh philosofia kai kala tou rolou tou cruise... ekei htan ligo gia gelia,h tainia phgaine na pei perissotera apo auta pou mporouse... a!kai pws enas taksitzhs ginetai commando kai skotwnei enan epagelmatia dolofono??? de lew kala perasa,de bare8hka alla de me ikanopoihse... 6,5/10 ps:oi fans ths tainias mh me li8obolhsoun perikalw...
mert Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Tην βρηκα πολυ καλη 8/10.Ο Mann αποδυκνυει μια ακομη φορα γιατι ειναι απο τους καλυτερους αμερικανους σκηνοθετες.Καταπληκτικη σκηνοθεσια με σφιχτο μονταζ και πολυ καλη μουσικη υποκρουση.Η καλυτερη κινηματογραφηση του L.A υπο την ηγεσια του Mann.Oι ερμηνειες του Tom και του Jamie ηταν πολυ καλες και δημιουργησαν το buddy feeling που στην συνεχεια εξελιχθηκε στην διαμαχη μεταξυ τους και την προσωπικη επιβιωση του Jamie.
Cue Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Spoiler ίσως mert? Και ας κάνουμε τον κόπο να τα βάζουμε και με λευκά γράμματα plz Σχετικά με τον commando.... ο Cruise είχε έναν standar τρόπο που πυροβολούσε. 2 στο στήθος και 1 στο κεφάλι. Το μόνο που έκανε ο Fox ήταν να το εκμεταλευτεί στην τελευταία σκηνή και έτσι να σωθεί. Αν παρατηρήσεις, οι σφαίρες έχουν βρει εκεί που κλείνουν οι πόρτες του metro. Ο Fox από την άλλη πυροβολούσε στα τυφλά ναι μεν αλλά στα παράθυρα
john1987 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 το 8εμα ειναι ποσο ενας κοινος ανθρωπος εχει την ψυχραιμια να παει στη φωλια του λυκου,ακομα και να κρατησει οπλο και να πυροβολει...
john1987 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 nai alla einai poly extra-ordinary...kai mh mou peis oti oloi kryboume enan commando mesa mas... sygkekrimena mporei kaneis sygkekrimena to nohma ths tainias kai giati tou aresei?(an tou aresei...)
razkal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 nai alla einai poly extra-ordinary...kai mh mou peis oti oloi kryboume enan commando mesa mas...sygkekrimena mporei kaneis sygkekrimena to nohma ths tainias kai giati tou aresei?(an tou aresei...) ok, to ergo den sou arese kai toso, tha prepei na se peisoume me to zori giati tha prepei na aresei kai se sena? proswpika thn thewrw thn kaliterh tania pou eida fetos. kai sxetika me thn epifaneiakh proseggish tou mann, no comment. na ypothesw oti to 87 sto nick sou einai to etos gennhshs soy?
Cue Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 nai alla einai poly extra-ordinary...kai mh mou peis oti oloi kryboume enan commando mesa mas... όχι, απλά θα σου πω ότι είναι ταινία και ως ταινία θα σου δείξει κάτι το "extra-ordinary" και όχι την πραγματικότητα
john1987 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 ναι ενταξει,αν με ικανοποιουσε η ταινια σα συνολο ισως να μην το εκανα τοσο θεμα αλλα βλεπεις δε μου αρεσε και πολυ....μου φανηκε καπως ρηχη η φιλοσοφια της...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Γιατί δε μου αρέσουν οι ταινίες του Michael Mann; Βαρέθηκα να προσπαθώ. Θα ξαναδώ άλλη μια φορά το Heat (επειδή το είχα δει μικρός και ενώ δε μου άρεσε τότε θέλω να του ξαναδώσω μια ευκαιρία) και μετά τέρμα (εκτός αν βρω πράγματα στο heat που αγνοούσα. Συμφωνώ με john. Πολύ ρηχή ρε παιδί μου η ταινία. Το μόνο αξιόλογο που έχει να παρουσιάσει είναι ένα soundtrack, που αν το αφαιρέσεις μένουν δύο αξιόλογες (αλλά όχι και εξαιρετικές ή τίποτα τέτοιο) ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές. Το σενάριο όμως; Σιγά τ' αυγά σκεφτόμουν όλη την ώρα και σιγά την φιλοσοφία. Και το τέλος πολύ μάπα μου φάνηκε. Καλή ρε παιδί μου και η φωτογραφία, αλλά πρέπει να έχεις κάτι να στηρίξεις. Κενό, κενό, κενό. Δε χόρτασα με τίποτα απ' αυτή την ταινία. Θα πάω για ύπνο και θα λέω "ουφ, δεν έβλεπα τίποτ' άλλο". ΥΓ. kaizer, δε μπορώ να διαβάσω τι γράφεις, γιατί με κουράζουν τα greeklish και τα έχω κόψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.