midnight_man Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 ο τίτλος τα λέει όλα, όσοι πιστοί προσέλθετε... προσωπικά το before sunrise είναι από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες και ανυπομονώ να δω και το before sunset με ethan hawke και julie delpi again. ραντεβού εκεί p.s έχω την εντύπωση πως γενικά οι νύχτες πρεμιέρας έχουν ενα ξεχωριστό ενδιαφέρον ας κάνει κάποιος καλός mod την καλή πράξη για κάποιο sticky...
dim_b Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 p.s έχω την εντύπωση πως γενικά οι νύχτες πρεμιέρας έχουν ενα ξεχωριστό ενδιαφέρον ας κάνει κάποιος καλός mod την καλή πράξη για κάποιο sticky... Έγινε. Θα μείνει sticky γιά την περίοδο του φεστιβάλ και γιά όσο καιρό ακόμα χρειαστεί. Πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site και στο περιοδικό Σινεμά που κυκλοφορεί.
Panahs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Πήγα και είδα το Ladykillers (Η συμμορία των 5) των αδελφών Κοέν, με τον Τομ Χάνκς. Καλά ε, μιλάμε για φοβερή μαύρη κωμωδία! Και ο Τομ Χάνκς φυσικά απίθανος. Είχε πολλές αναφορές στον Έντγκαρ Άλαν Πόε. Αναγνώσεις ποιημάτων, κοράκια, Θάνατοι σε ποτάμι από γέφυρα... Ήταν και Ορέστης εκεί (ο Ανδρεαδάκης βρε!)... Ανυπομονώ να πάω να δω το σκοτεινό χωριό την Πέμπτη, έχω ακούσει τόσο καλά πράγματα! Αφού να φανταστείτε, οι κριτικοί έχουν υποσχεθεί στους παραγωγούς να μην αποκαλύψουν πολλά πράματα για την εξέληξη της ταινίας. Είναι τόσο μεγάλη η έκπληξη στο τέλος! Επίσης η κοπελιά που προταγωνιστεί λέγεται ότι θα πάει για όσκαρ.
Edgar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 ... Είχε πολλές αναφορές στον Έντγκαρ Άλαν Πόε. Αναγνώσεις ποιημάτων, κοράκια, Θάνατοι σε ποτάμι από γέφυρα... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /me lipothimaei...
Panahs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Επίσης δεν αναφέρθηκε το κυριότερο. Το εισητήριο είναι 5 ευρώ. Σε όλες τις ταινίες. Το επίσημο site: http://www.aiff.gr/default.htm
Panahs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Πήγα τελικά και είδα το Σκοτεινό Χωριό. Μπορώ πλέον να πω ότι δεν ήταν κακή ταινία, αλλά σίγουρα ΔΕΝ ήταν αυτό που διαφήμιζαν! Στην περίπτωση αυτή μάλιστα μπορώ να πω ότι η διαφήμιση που έχει πέσει για την συγκεκριμένη, σχεδόν την καταστρέφει. Και αυτό γιατί οφείλω να προειδοποιήσω για κάτι. Όσοι δεν θέλουν να γνωρίζουν τίποτα για το Σκοτεινό Χωριό ας μην διαβάσουν την συνέχεια... Αν και εν τέλει δεν θα αποκαλύψω και τίποτα σημαντικό... ΠΙΘΑΝΑ SPOILERS (αμφιβάλλω) Πολλή διαφήμηση για το τίποτα. Εαν απλά δεν είχα ακούσει παρά ότι είναι μια αρκετά καλή ταινία, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αφού την είχα δει να μην πω τίποτα. Μετά όμως από όλα αυτά που άκουσα πριν πάω να την δω: ότι δηλαδή υπάρχει μια εκπληκτική ανατροπή στο μέσο του έργου, ότι είναι βαθυστόχαστη ταινία, ότι είναι από τον Σάμαλαν, δημιουργό της Εκτης Αίσθησης ο οποίος μέχρι και καινούριο είδος άκουσα ότι φτιάχνει με τα έργα του... εντάξει! αρκετα. Και όχι ότι δεν υπάρχει ανατροπή μέσα στην ταινία, ούτε ότι δεν υπάρχουν βαθύτερα νοήματα. Όχι όμως στον βαθμό για τον οποίο είχε διαφημιστεί. Όλη η φήμη γύρω από το Σκοτεινό Χωριό, το είχε κάνει τόσο "σκοτεινό", που όταν τελικά έπεσαν οι τίτλοι τέλους, απογυμνώθηκε τόσο πολύ μπροστά μας, φανερώνοντας τι σημαίνει marketing. Και είναι πραγματικό κρίμα, γιατί αδικείται. Ναι, υπάρχει ανατροπή, ναι το σενάριο είναι έξυπνο και με νόημα. Αυτό το νόημα όμως δεν είναι δα και κάτι συγκλονιστικό, και η ανατροπή αποκλείεται να μην περάσει από το μυαλό του θεατή ως πιθανότητα, έστω και υποσυνείδητα. Αυτή τη φορά ο Σάμαλαν δεν ξεπερνάει τα όρια του φανταστικού, δίνοντας κάτι πιο βατό και πολύ πιο λογικό από ότι στα προηγούμενα έργα του. Αυτό είναι κάτι για το οποίο τον παραδέχομαι. ΤΕΛΟΣ ΠΙΘΑΝΟΥ SPOILER Εαν θελήσετε να πάτε να το δείτε, πηγαίνετε με την πεποίθηση ότι θα δείτε μια απλά καλή και έξυπνη ταινία, όχι το ΤΕΡΑΣ της ανατροπής και της ανασκαφής του βαθύτερου "εγώ" μας , για τα οποία πήγα εγώ να τη δω. Ζήτω το μάρκετινγκ. EDIT Ένα από τα καλύτερα της βραδιάς ήταν τα όμορφα στυλό που καβατζώσαμε για τον διαγωνισμό στο διάλειμμα της προβολής .
Material_Defender_1032 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 fola to the village :ppppp Private Material Defender 1032 PS. ontos kali fasi ta stulo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.