GothicCrusader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Αμερική έχω βρει την 100άδα με $11, και εδώ την 4άδα ή την εξάδα από €2.25 μέχρι €3. Λίγο απάτη; Να δώσεις ένα χιλιάρικο για 4... βίδες; Τέσπα, έχει πάρει κανείς από κάπου στην Αθήνα;
GothicCrusader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 ... αλλά τελικά και το HAC φέρνει τις Antec, αυτές δηλαδή που κυκλοφορούν ευρέως: ένα σακουλάκι με 4 βίδες ... 2€ Γιατί; Επειδή γράφουν Antec;;; Μα είναι δυνατό;
ViPeRMaN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 ri to idietero exoun aytes oi vides k einai toso akrives?
spock Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Το λέει το όνομά τους ρε παιδιά! Μα.... "elementary, dear Watson..." "Screws"... (your budget, your pocket, etc) Κοινώς, τις αγοράζεις και... you're screwed! Thumb-screwed, γιά την ακρίβεια! (Sorry για το άσχετο, αλλά... άκου μισό ευρώ η βίδα!)
Narayan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 ri to idietero exoun aytes oi vides k einai toso akrives? Μπορείς να τις βιδώσεις και να τις ξεβιδώσεις χωρίς να απαιτείται κατσαβίδι ή κάποιο άλλο εργαλείο... GothicCrusader δεν παραγγέλνουμε καμμιά 500άδα να υπάρχουν;
Highlander Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Πάρε από το Link. Καλές τιμές ε;;; http://www.overclockers.co.nz/product/casemod/screw/screw.shtml Anyway έχετε δίκιο για τις τιμές. Ο μόνος που μπορεί να έχει σε λογική τιμή (ίσως) είναι ο Μητρόπουλος (Πάτρα στην Ερμού & Αθήνα - Αθηνάς & Καϊρη 8).
1Mbitmx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 den mpas se kanena mpogiatzidiko, praktiker i kanena allo magazi mpas kai vreis fthines? to exoun kseftilisei pane na vgaloun kai apo tin miga ksygki
nick_gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 praktiker egw den brhka pantws sta magazia H/Y den poulane?
GothicCrusader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Τελευταία στάση λοιπόν .. Μητρόπουλος.. Άντε μήπως βρούμε κάποιο φως αλλά χλωμό το βλέπω.. ViPeRMaN, Νομίζω ότι ο spock σε κάλυψε απόλυτα :wink: Η φοβερή τους τιμή οφείλεται μόνο στο όνομα «Antec». Το κόστος παραγωγής τους αποκλείεται να είναι πάνω από 0,07-0,10€ και, όχι, δεν είναι επίχρυσες... nick_gr, Practiker κλπ έχω ρωτήσει και εγώ. Δεν βρίσκεις πουθενά γιατί αυτές οι βίδες χρησιμοποιούνται κυρίως για υπολογιστές. Οι μεγάλοι εισαγωγείς φέρνουν κυρίως νοβοπανόδιβες που καταναλώνονται σε τραγικά μεγάλα νούμερα από πολλές και μεγάλες βιομηχανίες. Τώρα thumb screws πόσες να πουλήσουν; Εδώ καλά καλά οι Έλληνες δεν ξέρουν ότι υπάρχουν τέτοιες βίδες. Narayan, Αν ψήνεστε τότε φυσικά και το κανονίζουμε :wink: Το πρόβλημα είναι ότι πληρώνεις 11$ για 100 βίδες αλλά τα ταχυδρομικά για διεθνείς παραγγελίες είναι 25€! Οπότε π.χ. για 100 βίδες πληρώνεις περίπου 32€ δηλαδή περίπου 0,32/βίδα. Αν το καλοσκεφτείτε σε δραχμές είναι 12.000δρχ για 100 βίδες!!! Όλα αυτά από http://www.pccables.com.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.