Speed Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ REVIEWS ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 nVidia GeForce 6800 Ultra ή ATi X800 XT-PE... IMHO είναι εξίσου καλές αγορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arakis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Για nVidia GeForce 6800 GT θα έλεγα η nVidia GeForce 6800 Ultra εχει προβληματα μεγέθους ,θερμοκρασιας, ισχύος (500W τροφοδοτικο)αλλα είναι καλητερη για εμενα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 X800XT PE ...αν βρείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 ;0086ecroFeG μυοβαιΓ ή EP800TX ιπμίπμαχαιΓ (διαβάζεται από τα αριστερά προς τα δεξιά για ευνόητους λόγους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 XT008PE;!; Υπάρχει τέτοια κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 apo ta de3ia pros ta aristera 8es na peis! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Narayan , X800XT PE εννοούσε , απλά έκανε λίγα typos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 PARE FILE MOY MIA 6600GT EINAI OTOI KALYTERO YPARXEI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Tha symfwnhsw me ton Ailuro, apla an pas gia 6800U, efoson ta hlektronika einai "tsampa" ekei, tsimpa kai kana kalo psu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Στραβά και ανάποδα μου πήγε LOL (δεν είναι και εύκολο να γράψεις ανάποδα και με τυφλό σύστημα ταυτόχρονα....). ΄Οσον αφορά για το πολύ φθηνότερα, η φθηνότερη Ultra αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ πιάνει ~400€ (US $530), και η φθηνότερη ΧΤ PE στα ίδια περίπου επίπεδα (Powercolor - manufactured by Sapphire - US$523). Φθηνότερο από αυτές τις τιμές αποκλείεται να είναι στο Dubai, αλλά σαφώς φθηνότερα από ότι εδώ. Πιο καλή επιλογή θα ήταν κατά την άποφή μου μια 6800GT ή X800PRO. ΄Oτι και αν αποφασίσεις ΜΗΝ βάλεις να στο στείλουν μέσω ταχυδρομείου ή courier. Θα περάσει από τελωνείο και θα πληρώσεις τον αναλογών ΦΠΑ. ΄Οταν έρθει ο αδερφός σου θα μπορούσε να στην κρατάει και ίσως να καταφέρει να την περάσει στην ζούλα από το τελωνείο. 70+ ευρά είναι ο ΦΠΑ, δεν είναι και λίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.