gregdais Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά μπορεί να ανοίγω πάλι ένα παλιό ζήτημα αλλά δεν βρίσκω απαντήσεις στο πρόβλημά μου.Λοιπόν, μέχρι πρόσφατα είχα CPU Pentium 4 2.8b 533/512 και επειδή μητρική μου υποστηρίζει Hyper Threading έιχα την τύχη να τον αλλάξω με εναν Pentium 4 2.8c ΗΤ 800/512 αυτές τις μέρες.Όλα καλά ρε παιδιά αλλά στην μετατροπή σε DivX (5.2.1) μου αργεί πιο πολύ τώρα που έχω HT. Δεν θα έπρεπε να είναι αν οχι το ίδιο , πιο γρήγορη η μετατροπή; Και κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν βλέπω τώρα τον Task Manager το DVDX καταλαμβάνει το πολύ 50% του επεξεργαστή, ενώ με τον προηγούμενο επεξεργαστή ήταν καρφωμένο στα ύψη!Μήπώς χρησημοποιεί μόνο τον 1 απο τους (2 νοητούς) επεξεργαστές; Τι να κάνω; υπάρχει καμία ρύθμηση για το Hyper Threading; Σύστημα : P4 2.8c HT,Gigabyte 8IPE-1000 Pro,2x512mb Kingston PC2700,Asus GF4Ti4600 128mb,SB live! 5.1,DVD-ROM Sony 16x40x,DVD-RW LG 8082b. Λειτουργικό : MS WinXP Pro ENU + SP2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται στο DVDx, αφού δεν είναι προγραμματισμένο να εκτελείται ως multithreaded. Αντίθετα, το VirtualDub είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 εχεις βαλει και στα input και στα output , SSE2(P4) ? αν ναι, δεν υπαρχει λυση με το DVDx, κανε οτι σου λεει και ο parsifal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.