OPC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα. Έχω isdn και σε λίγο θα κάνω αίτηση για dsl και δεν ξέρω τι να κάνω. Να κάνω μετατροπή απο isdn σε pstn ή να αφήσω την isdn και να βάλω απο πάνω την dsl? Μερικοί λένε ότι η γραμμή είναι πιο καθαρή overisdn αλλά δεν ξέρω αν ισχύει... Αυτά τα παραπάνω 7 ευρώ + ΦΠΑ της isdn αξίζουν?
RaNd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Εφ'οσον η γραμμη ειναι DSL και τα καλωδια ειναι τα ιδια, λογικα δεν εχει διαφορα...
ipso33 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Με την isdn εχεις και αλλη γραμμη οταν μιλας στην μια. Εχεις και καθαροτερη ομιλια και αναγνωρηση κλησεων τζαπα. Στην pstn πληρωνεις την αναγνωρηση.
elninio13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Dhlash re paidia aksizei telika na allaksoume thn isdn se pstn h na thn afhsoume idia kai na baloume apopanww dsl?An einai dhladh mono h anagnwrish klhsewn einai to idio pragma kai bgainei kai fthnotera an 8es na thn plhrwneis e pstn?Oso gia thn dsl otan eisai online den mporeis na pareis thl apo to sta8ero?Peite kapoios an kserei giati exw aporia!!
mindtrapper Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορείς αλλα έχεις μια γραμμή ενώ με την isdn 2. Επίσης νομίζω δεν έχει καμια διαφορα over isdn η over pstn. Τα καλώδια ίδια είναι. Έχετε σκεφτεί εσείς ότι αν αλλάξετε από isdn σε pstn πληρώνετε?? Dεν ξέρω ποσο αλλα είχα υπολογίσει νομίζω ότι για να αρχίσει να με συμφέρει η διαφορα isdn-pstn στο πάγιο (εξαιτίας των χρημάτων που είχα δώσει για τι μετατροπή) πρέπει να περάσουν 2-2.5 χρονια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τίποτα...
dim_b Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Πριν κάνεις οτιδήποτε, ρώτησε στον ΟΤΕ αν στην περιοχή σου υπάρχει διαθεσιμότητα γιά DSL over ISDN. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις την αλλαγή αναγκαστικά.
Cristina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορείς αλλα έχεις μια γραμμή ενώ με την isdn 2. Επίσης νομίζω δεν έχει καμια διαφορα over isdn η over pstn. Τα καλώδια ίδια είναι. Ακριβώς έτσι. Και αν θέλεις αναγνώριση' date=' όπως κάποιος είπε πριν, θα βγει σχεδόν ίδια χρήματα. Έχετε σκεφτεί εσείς ότι αν αλλάξετε από isdn σε pstn πληρώνετε?? Dεν ξέρω ποσο αλλα είχα υπολογίσει νομίζω ότι για να αρχίσει να με συμφέρει η διαφορα isdn-pstn στο πάγιο (εξαιτίας των χρημάτων που είχα δώσει για τι μετατροπή) πρέπει να περάσουν 2-2.5 χρονια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τίποτα... 29.34€ + ΦΠΑ. Πάντως εμένα μου έρχεται λογαριασμός της τάξεως των 117€ που είναι μόνο πάγια (+οι δόσεις του modem)... :roll:
RaNd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 117 ????? 90κατι ειναι με Vivodi με VoDSL καθε μηνα.... Χωρις να εχω καμμια σχεση με πΟΤΕ ...
GP Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Exei diafora. Alla den se endiaferei. H PSTN mporei _THEORITIKA_ na shkwsei mexri kai to anwtato orio ths DSL dld 8mbit down/1 mbit up. H ISDN xrhsimopoiei parapanw syxnothtes opote kai den ftanei toso pshla. ALLA auto den se endiaferei gia arketa xronia akoma giati pros to paron exoyme mono paketa mexri 1mbit down/ 0.25mbit up. Me alla logia den exeis provlhma Alla opws eipan kai kati paidia pio panw des an mporeis na valeis over ISDN kai over PSTN kai meta apofasizeis.
Cristina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 RaNd, όχι... 384 έχω. Αλλά: Τέλη ISDN Τέλη ADSL Τέλη Μη. Αν. Συνδ. Δόσεις modem +ΦΠΑ Χάρμα... Btw... Μην ακούω για Vivodi... :?
OPC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Και δεν βαζεις Vivodi DSL Phone ? Ρώτησα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει στην περιοχη μου Πριν κάνεις οτιδήποτε, ρώτησε στον ΟΤΕ αν στην περιοχή σου υπάρχει διαθεσιμότητα γιά DSL over ISDN. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις την αλλαγή αναγκαστικά. Σήμερα το πρωί ήμουν στον οτέ και συζητούσα με μία για το αν με συμφέρει να αφήσω την isdn ή να την κάνω pstn για να κάνω αίτηση για dsl.Οπότε έχω αυτό το δικαίωμα της επιλογής. Αν κάνω την μετρατοπή πληρώνω 29,34 ευρώ + ΦΠΑ στον επόμενο λογαριασμό ενώ σε κάθε επόμενο το πάγιο τηλ. θα μου έρχεται κατά 7 ευρώ + ΦΠΑ λιγότερο. Αν αφήσω την isdn γλυτώνω τα 29,34 ευρώ + ΦΠΑ αλλά θα πληρώνω τα 7 ευρώ + ΦΠΑ παραπάνω στο πάγιο σε κάθε λογαριασμό. Δλδ η διαφορά στα λεφτά θα φανεί μετά απο 4-5 λογαριασμούς,δλδ μετά απο 8-10 μήνες. Οπότε το σκεπτικό του mindtrapper είναι σωστό.Στην αρχή δεν σε συμφέρει να κάνεις μετατροπή γιατί έχεις όλα τα καλούδια στον λογαριασμό σου απο την dsl,να έχεις και ένα ξεκάρφωτο 29,34 ευρώ + ΦΠΑ...δεν πολυλέει. Έχετε σκεφτεί εσείς ότι αν αλλάξετε από isdn σε pstn πληρώνετε?? Dεν ξέρω ποσο αλλα είχα υπολογίσει νομίζω ότι για να αρχίσει να με συμφέρει η διαφορα isdn-pstn στο πάγιο (εξαιτίας των χρημάτων που είχα δώσει για τι μετατροπή) πρέπει να περάσουν 2-2.5 χρονια. 29,34 + ΦΠΑ / 7,00 ευρώ + ΦΠΑ = 4-5 μήνες.
OPC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Oso gia thn dsl otan eisai online den mporeis na pareis thl apo to sta8ero?Peite kapoios an kserei giati exw aporia!! Και φυσικά μπορείς να πάρεις τηλ.Η γραμμή τηλεφώνου 1α περνάει απο splitter και μετά μια έξοδο πάει στο modem και η άλλη για την τηλεφωνική συσκευή σου.
Cristina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 [...] Πριν κάνεις οτιδήποτε' date=' ρώτησε στον ΟΤΕ αν στην περιοχή σου υπάρχει διαθεσιμότητα γιά DSL over ISDN. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις την αλλαγή αναγκαστικά.[/quote']Σήμερα το πρωί ήμουν στον οτέ και συζητούσα με μία για το αν με συμφέρει να αφήσω την isdn ή να την κάνω pstn για να κάνω αίτηση για dsl.Οπότε έχω αυτό το δικαίωμα της επιλογής. [...] Το θέμα δεν είναι αν έχεις δικαίωμα επιλογής (που το έχεις), αλλά δυνατότητα επιλογής. Θα πρέπει να εξακριβώσεις από ε δ ώ αν ο ΟΤΕ σου τη δίνει αυτή τη δυνατότητα. Τελικά, τί πιστεύεις πως σε συμφέρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.