Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μολις προσθεσα και ενα 3ο σκληρο στο pcακι μου,ενα s-ata wd 80αρι.. Ειχα ηδη δυο wd (10αρι και 80αρι).Ο sata αναγνωριστηκε στο bios,εκανα φορματ,τον βλεπουν και τα windows,χωρητικοτητες ολα ok,error free...Το προβλημα ειναι πως απο τοτε που τον εβαλα βγηκε αυτο(και σε καθε εκκινηση μου πεταει μηνυμα πως βρηκε κανουργιο hardware κλπ...): Οταν βαζω το cd της μητρικης (Asus P4p800 dlx rev.2)για update στους drivers η το αφηνω να ψαξει μονο του,κατι βρισκει αλλα μου λεει αυτο το φοβερο"driver is not intended for this platform"Τι ειναι αυτο ρε παιδια?..Να σημειωσω πως δεν εχω περασει κανενα driver για τον sata.(windows xp sp2) :?:
nikoskon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Vale kai kanenan driver gia to on-board SATA Controller pou exeis. An exeis valei ton driver kai sto vgazei pali,tote koita3e ligo kai to BIOS an exei kamia ry8mish.To BIOS anagnwrizei ton SATA sklhro ayto omws de shmainei pws 8a ton anagnwrizoun kai ta Windows. Palepse to kai ksana kane post... /nikoskon
manik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Όπως είπε και ο nikoskon χρειάζονται οι drivers του SATA Controller.Δες αν υπάρχει καμμιά δισκέτα με τους drivers του ICHR5 ή κατέβασέ τους από δω .Ο SATA δίσκος θα πρέπει να αναγνωρίζεται κανονικά σαν SCSI στο Device Manager.
Highlander Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Και BIOS update αν δεν έχει γίνει....
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Οι drivers εκαναν την δουλεια τους..Και ειχα την εντυπωση πως τα xp με sp1 και πανω δεν τους χρειαζονταν..Thanx guys!
paravatis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 de xreiazontai drivers gia KAPOIOUS MONO controllers onboard. oi perissoteroi theloune kai osoi de xreiazontai kalo einai na exoune tin teleftaia ekdosi perasmeni.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.