Spiros Poulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Ασχολούμαι αρκετό καιρό με τους υπολογιστές αλλά θέλω για πρώτη φορά να εγκαταστήσω μαζί με το λειτουργικό των Windows μου και το Linux... i) Καταρχήν είναι υποχρεωτικό να δημιουργήσω Dual Partition; :?: ii) Πρέπει να μετατρέψω όλα μου τα Partition με σύστημα αρχείων FΑΤ32; :?: iii) Αν έχω ήδη διαμορφωμένο ένα Partition με σύστημα αρχείων NTFS μπορώ κανονικά να εγκαταστήσω σε κάποιο άλλο τα Linux; :?: iv) Αν ναι, μπορώ να έχω ένα Partition με NTFS και ένα άλλο σε FAT32; :?:
Michalakhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 i)nai ii)oxi iii)nai iv)nai v)nomizw vi)ta windows den tha mporoun na doun to partition twn linux se antithesi me to linux pou mporei
Maniakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Καταρχήν είναι ΤΟ Linux και όχι ΤΑ. Michalakhs, το (v) και (νι) πού το είδες?? Εκτός και άμα τα έσβησε. Spiros Poulis, κάνε μερικά Search στο forum. Θα βοηθήσει. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=359704
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.