παπαδακης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 καλησπέρα παιδιά, έχω ένα fujitsu amilo που αγόρασα πριν 2 χρόνια και εκεί που δουλεύω ή ακόμα και χωρίς να κάνω κάτι κλείνει μόνο του χωρίς κανένα προηδοποιητικό μήνυμα. επειδή έχει λήξη η εγγύηση σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα εσάς πριν το πάω στην αντιπροσωπία. προσπαθώ να κάνω scan με διάφορα removal tools μήπως έχει κανένα ιό αλλά δεν προλαβαίνει να τελειώσει το scan. έχει κανείς καμιά ιδέα? σας ευχαριστώ προκαταβολικά
Legionnaire Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 mhpws h bataria ta exei tinaksei? to kanei akoma kai otan eisai sto revma? checkare ta power settings mhpws exei bei pou8ena meta apo X lepta inactivity na kanei shut down.
mrFrodo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 mipws yperthermenetai? to idio pathainw kai me to diko mou presario gi ayto to lew..
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Ο χρονος που περναει πριν κλεισει ειναι σταθερος?
strong Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 προσπαθώ να κάνω scan pisteyw pws den exei io! einai amd?an nai einai stadar apo yper8ermansh!! kalhmera pedes!!
παπαδακης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 καλημέρα παιδιά, ο φορητός είναι Pentium 4, κλείνει χωρίς να είναι σταθερός ο χρόνος που δουλεύει και κλείνει ακόμα και όταν είναι στο ρεύμα. Χθες το βράδυ ας πούμε δούλευε για καμια ωρίτσα χωρίς να κανω εγώ τίποτα και έκελισε παλι, και μετά που τον ξανα άνοιξα και τον δούλεψα λίγο έκλεισε σε 10 λεπτά (χωρίς να είναι idle δηλαδή). Τα συμπεράσματα δικά σας.....
RaNd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δοκιμασε να βαλεις το SpeedFan να δεις αν ειναι απο θερμοκρασια... http://www.almico.com/speedfan.php Εχεις δοκιμασει να τον ανοιξεις? Να δεις αν η ψυχτρα εχει πανω τιποτα κατοικιδια π.χ...? Γιατι μετα απο 6 μηνες κ εφτιαξα κουβερτα απο Laptop ενος φιλου
elteo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Moυ μυρίζει υπερθέρμανση...κι εμένα το έκανε μια φορά το καλοκαίρι μετά από 5 ώρες παρακολουθησης dvd σε toshiba.. Οταν μου έκλεισε έκαιγε πάνω από την ψύκτρα.Τον άφησα ένα μισάωρο και μετά όλα οκ. Εγκατέστησα το Speedfan και τώρα έχουν γνώση οι φύλακες...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες: 1. Start > Settings > Control Panel > System Properties. 2. Καρτέλλα Advanced 3. Startup and recovery > κουμπί settings. 4. Τι είναι ενεργοποιημένο εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.