Godfath3r Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 LoL Hugelacky!!!!! To Gasolina τί είναι ρε παιδιά?Θα μου πεί κανείς?'Η μάλλον δεν θέλω να μάθω? :-P
billpeppas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Κατέβασε ένα sample από το site του Kiss FM ( http://www.kissfm.gr ) [ στα Charts το έχει σίγουρα ) { εναλλακτικά ( αν δεν το βρείς στον Kiss FM ) κοίταξε στο Radio1.gr ή και στο facefm.gr } Ένα sample 20second που θα σου σπάει τα νεύρα
paschalia Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Noνε και hugelasky δεν εχετε ακουσει ποτε ελληνικα ? (σε πιστες να τα ''σπασετε'' δλδ δεν εχετε παει? ) . Υ.γ. Καποιος (δεν θυμαμαι ποιος ή ποιο ηταν το τοπικ) ειχε πει για το Μπαρμπι γκερλ . Ποια το τραγουδαγε ? ο ακριβης τιτλος ηταν '' Barbie girl in a barbie world'' ?
Akujin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 ''aqua - barbie girl'' mou fenetai kai ayti tin gkomena tin legane ''lene'' i aderfi mou eixe parei kai to cd tous, afiste.... allos me aderfi gia mpalkoni-throwing??
haris_ch02019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 ''aqua - barbie girl'' mou fenetaikai ayti tin gkomena tin legane ''lene'' i aderfi mou eixe parei kai to cd tous' date=' afiste.... allos me aderfi gia mpalkoni-throwing?? [/quote'] EGW!!!!!!!!!!!!!!!
corsakias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 PEOPLE HAVE THE POWERR!!!!και οτι εχει σχεση με τον ΓΕΡΜΑΝΟ.Γιατι...εσύ εχεις την δυναμη..παλιο μ@λ@κες τετοια πλυση εγκεφαλου..περνω εξω απο καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟ και τους βριζω μεσα μου... :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
hugelacky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Noνε και hugelas[/b']ky δεν εχετε ακουσει ποτε ελληνικα ? (σε πιστες να τα ''σπασετε'' δλδ δεν εχετε παει? ) Πως...αναγκάστηκα να το κάνω και αυτό 2 φορές, μια στην ορκωμοσία ενός φίλου μου, και την άλλη στο γάμο ενός άλλου. Την 2η για να το ξεπεράσω βέβαια (και τον γάμο αλλά και την "μουσική") κατέβασα 2 κιλά κρασί... :-P Απα πα πα πα πα παπαπα, εγώ δεν ξανακάνω τέτοια πράγματα... :razz: :razz: :razz:
billpeppas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Πως...αναγκάστηκα να το κάνω και αυτό 2 φορές' date=' μια στην ορκωμοσία ενός φίλου μου, και την άλλη στο γάμο ενός άλλου. Την 2η για να το ξεπεράσω βέβαια (και τον γάμο αλλά και την "μουσική") κατέβασα 2 κιλά κρασί... :-P Απα πα πα πα πα παπαπα, εγώ δεν ξανακάνω τέτοια πράγματα... :razz: :razz: :razz: double that
dim_b Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάει σε "πίστες" (2-3 όλες κι όλες, και πάντα επειδή δεν ήθελα να χαλάσω την παρέα), έχω περάσει πάρα πολύ άσχημα. Αν δεν γουστάρεις αυτά που ακούς, πως να διασκεδάσεις; Μόνο μιά φορά πήγα με τη θέλησή μου και πέρασα καλά, και ήταν σε ένα επαρχιακό σκυλάδικο στην Ορεστιάδα. Aλλά με δεδομένο ότι την επόμενη μέρα απολυόμουν από τον στρατό, θα περνούσα καλά όπου και να είχα πάει
Akujin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 same deal guys mia-dyo fores na exw paei ki egw +to mono pou thymamai einai oti eixe ligo ofthalmoloutro stin pista and nothing more
lediaquaan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Προς το παρόν το Get Right της Jennifer Lopez...Θέλω να δείρω τον καραμουζοπαίχτη..Δεν το αντέχω...Έξω οι καραμούζες...Και έχω αρχίσει και βρίσκομαι στο στάδιο ανίας προς σιχαμάρας με το crazy frog...
DJ_XLR8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Ρε τι έχω πάθει ο κακομοίρης! Εκεί που πας να διασκεδάσεις, τσούπ σου πετάει ο DJ το Crazy frog - Axel F. Τα νεύρα μου!!!
corsakias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 γιατι ρε, τι εχει το τρελο βατραχακι,πλακα εχει!το βαζω στο μαγαζι και γινετε, ό χαμος!!!
Cristina Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 γιατι ρε, τι εχει το τρελο βατραχακι,πλακα εχει!το βαζω στο μαγαζι και γινετε, ό χαμος!!! Α! Εσύ είσαι που σπας τα νεύρα του κόσμου λοιπόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.