Προς το περιεχόμενο

Poio tragoudi sas spaei ta neura?!

Edgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α επίσης με τσαντίζει το mad που όλη την ώρα βάζει τα ίδια video clips.

Το mad πολλές φορές βάζει ωραία πράγματα...Αλλά μερικές φορές είναι να πυροβολείς την τηλεόραση!!!Παιδιά απλό είναι, διαλέγετε το τί ακούτε...

Δημοσ.
Τα περισσοτερα του Καρβελα -χαριτοδιπλωμενου.

Ευτυχως εχω παψει να ακουω ραδιο.. και επιλεγω τι θελω να ακουσω κατεβαζοντας το ' date='γιατι υπαρχει περιπτωση καποιος να θυμηθει ενα απο ΤΑ σουξε του Καρβελα(το κρεββατι με ρωταει καθε βραδυ...συνοδευομενο απο το ''υπεροχο'' βιντεοκλιπ με δυο γλαστριτσες να εχουν βγαλει βολτα ενα κρεββατι..!) και να θελω να το πεταξω(το ραδιο) απο το παραθυρο..

Και το κακο με αυτα τα τραγουδακια ειναι οτι σου κολλανε ..και αντε μετα να σταματησεις να τα τραγουδας.. :([/quote']

Ετυχε να δω το videoclip "το κρεβατι" πριν λιγα χρονια και επαθα. Φοβερο! και το τραγουδι ωραιο! Κριμα που δεν μπορω να βρω να κατεβασω το videoclip στον Η/Υ. Το mp3 φυσικα και το εχω. Αν εισαι χαβαλες τυπος θα σου αρεσει αν εισαι πολυ σοβαρο ατομο ειναι φυσικο να μη σου αρεσει. Εμενα μαρεσει το χαβαλε πολυ. Αυτα που απεχθανομαι ειναι τα ΛΑΙΚΑ δεν τα μπορω με τιποτα. Κατα τα αλλα ακουω και παρακμιακα ελληνικα γιατι εχουν πλακα αλλα και σοβαρα και μελαγχολικα τραγουδια.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ειναι επανεκτελεση αλλα οποτε το ακουω με κανει να θελω να κοπανησω το ραδιο σε καποιο τοιχο ..

Το ''Δυνατα δυνατα'' της Αρβανιτακη , εκτος του οτι δεν αντεχω την συγκεκριμενη τραγουδιστρια, με ''διαολιζει'' και η μουσικη του συγκεκριμενου τραγουδιου ...

Δημοσ.

Ένα τραγούδι το οποίο δεν μπορώ να ακούσω καν, είναι κάτι σαν βασανιστ΄ξρια για μένα, είναι το Scatman! Ακούω τα "ski bi di bi di do bap do bap do ba do bap" και θέλω να bap στο κεφάλι κάποιον :evil: :razz:

Δημοσ.
Εμένα μου την σπάει αφάνταστα ο ραδιοφονικός σταθμός Ρυθμός' date=' γιατί όλη την μέρα βάζει ΤΑ ΙΔΙΑ τραγουδιά. Να ήταν τίποτα καλά εντάξει, έλα όμως που είναι (σχεδόν) όλα αυτά που γράφετε που σιχάινεστε και σιχαίνομαι. Το άκομα ποιο απελπιστικό είναι πως η βλαμένη η αδερφή μου ακούει ΜΟΝΟ αυτο τον σταθμό. Είναι φορές που θέλω να πετάξω το ράδιο απο το μπαλκόνι.

Α επίσης με τσαντίζει το mad που όλη την ώρα βάζει τα ίδια video clips.[/quote']

Εμενα με τσαντιζουν ολες αυτες οι συμβουλες που δινουν οι εκφωνητριες της καθε εκπομπης στα μυνηματα που δεχονται .

Απορω πως δεν εχουν φαει καμια μυνηση με οσα συμβουλευουν τους αποστολεις των μυνηματων να κανουν .

Ετυχε να δω το videoclip "το κρεβατι" πριν λιγα χρονια και επαθα. Φοβερο! και το τραγουδι ωραιο! Κριμα που δεν μπορω να βρω να κατεβασω το videoclip στον Η/Υ. Το mp3 φυσικα και το εχω. Αν εισαι χαβαλες τυπος θα σου αρεσει αν εισαι πολυ σοβαρο ατομο ειναι φυσικο να μη σου αρεσει. Εμενα μαρεσει το χαβαλε πολυ. Αυτα που απεχθανομαι ειναι τα ΛΑΙΚΑ δεν τα μπορω με τιποτα. Κατα τα αλλα ακουω και παρακμιακα ελληνικα γιατι εχουν πλακα αλλα και σοβαρα και μελαγχολικα τραγουδια.

Oι αποψεις διιστανται .. , μερικοι λενε οτι ειμαι για τα πανυγυρια , αλλοι με βγαζουν οτι εχω καταπιει ... μπαστουνι , αλλοι παλι με βγαζουν ενα συνδυασμο των δυο ( πως ηταν η Βουγιουκλακη σε εκεινο το εργο που επαιζε τον κλοουν? ε κατι τετοιο ).

Αλλα δεν εχει σχεση ο χαρακτηρας με το οτι σιχαινομαι τον Καρβελα .

Για ονομα , ο ανθρωπος θυμιζει την κακια μαγισσα με ολο αυτο το ασπρο μαλλι που το ανεμιζει και ανεμελα (τρομαρα του) .

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα οτιδήποτε από λαϊκά, σκυλάδικα, σκυλο-ποπ (που έλεγε και ο Αγγελάκας :razz: ) και γενικότερα ελληνικά έκτος από 3 "έντεχνες" εξαιρέσεις... :razz:

Αλλά αυτή που μου την σπάει απίστευτα η φάτσα της και μόνο είναι το Γαρμπή! :-x

ps. Αααα! πλέον δεν αντέχω ούτε το Καλομοίρα! Δεν μπορεί να μιλήσει καλά καλά και βγαίνει και τραγουδάει κιόλας? :?

Δημοσ.

H καλομοίρα είναι γαμάτη...Τα τραγούδια της είναι απαίσια... :-D

Kαι γώ by the way σιχαίνομαι τα ελληνικά!(μόνο μερικές ροκ μπάντες ακούω...Τι μερικές δλδ, μόνο οι τρύπες μ'αρέσουν!)

Αυτά...

Δημοσ.

Latest addition: Gasolina!

Έλεος.

Αυτό κατάφερε να σπάσει το επίπεδο..νευρικού κλωνισμού που μου προκαλούσε το τραγούδι ( ? ) Papi Chulo :D

Δημοσ.

Αλλά αυτή που μου την σπάει απίστευτα η φάτσα της και μόνο είναι το Γαρμπή! :-x

ps. Αααα! πλέον δεν αντέχω ούτε το Καλομοίρα! Δεν μπορεί να μιλήσει καλά καλά και βγαίνει και τραγουδάει κιόλας? :?

:lol: :lol: Εισαι κακος :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...