billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Thu Thuca Papi Chulo Sientelo Dragostea Din Tei P.S. "ena tragoudi sta arvika (ti glwssa itan alitheia?) pou akougotan sti diafhmisi me to amaksi pu to patouse o elefantas gia na moiazei me kainourio montelo (h mhpws aplws mou ti himize tis diafimisi?" Μιλάς για το Spot της Peugeot , και το τραγούδι ήταν το: Husan - Bangra Knights
dim_b Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 δηλαδή να σας συνοψίσω όλους(και μέσα στην σύνοψη και η δικιά μου άποψη): οτιδήποτε εμπορικό βγαίνει(καλοκαιρινό συνήθως) και κυκλοφορεί για λίγο καιρό' date=' αλλά όσο καιρό κυκλοφορεί μέχρι και το 3χρονο ξαδερφάκι σας το τραγουδάει και σας εκνευρίσει αφάνταστα αυτό [/quote'] Εμένα βγάλε με απ'έξω Δεν μου τη σπάνε όλα αυτά, αλλά κάποια (ίσως τα περισσότερα) από αυτά που μου τι σπάνε ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
icedale Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Επισης το Supergirl των Reamonn. Και πολλα αλλα, που γινονται χιτακια της εποχης και μετα ξεχνιουνται. Και κυριως στην Ελλαδα. Το κομμάτι αυτό εξακολουθεί να μου αρέσει. Δε νομίζω οτι είναι τόσο του hit-song
Youli Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ ενα τραγούδι που σιχαίνομαι είναι το Candaloop, δεν θυμάμαι απο ποιούς είναι. Μπορεί να φταίει που το έχω συνδιάσει με μια άσχημη περίοδο της ζωής μου, πάντως όταν το ακούω θέλω να διαπράξω φόνο!!! Ναι, πρώτου βαθμού!!!
The_player Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Us3- Cantaloop........ "Funky Funky..." emena moy aresei ayto...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Θα συμφωνησω. Ειναι τραγουδι-σφραγιδα μιας εποχης!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Kαλά,δεν αηδιάζετε όταν ακούτε το Μaya maya του ελεεινού και τρισάθλιου ξεφτιλισμένου καραγκιόζη, Δάντη?? Ρε πούστη μου να βρίσω τώρα χυδαία για αυτό το έκτρωμα που δεν ντρέπονται όσοι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί το παίζουν? Μα τον θεό θέλω να βρεθώ μπροστά στην μαλλιαρή μαιμού που το τραγουδάει και να τον ρωτήσω: "Είσαι σοβαρός?Εχεις την εντύπωση πως αυτό το τραγουδιστικό κόπρανο έχει έστω ένα απειροελάχιστο ίχνος μουσικής μέσα του?" Ε αι στο διάολο ΓΕΛΟΙΕ!!
Godfath3r Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Kαλά' date='δεν αηδιάζετε όταν ακούτε το Μaya maya του ελεεινού και τρισάθλιου ξεφτιλισμένου καραγκιόζη, Δάντη??Ρε πούστη μου να βρίσω τώρα χυδαία για αυτό το έκτρωμα που δεν ντρέπονται όσοι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί το παίζουν? Μα τον θεό θέλω να βρεθώ μπροστά στην μαλλιαρή μαιμού που το τραγουδάει και να τον ρωτήσω: "Είσαι σοβαρός?Εχεις την εντύπωση πως αυτό το τραγουδιστικό κόπρανο έχει έστω ένα απειροελάχιστο ίχνος μουσικής μέσα του?" Ε αι στο διάολο ΓΕΛΟΙΕ!![/color'] :roll: Αχχααχαχχαχαχααχχαχα...Αυτό 8α πεί ΘΥΜΟΣ... :twisted: :twisted: :twisted:
tsimpouri3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Ξεφύγαμε λίγο ε; Καλά όχι και ξεφτυλισμένος ο Δάντης γιατί ποτέ δεν εκτιμάμε τις καλές ελληνικές φωνές;
billpeppas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Α , στην λίστα μου προσθέστε και το ολυμπιακό ( LOL ) άσμα της Δ. Βανδή - Come Along Now ( Both Versions )
claudio_21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Me terastia diafora prwto Thu Thuca h tzoutzouka (lepa), meta apo ayto mallon . . . Papi chulo. To anhsyxitiko einai oti oloi exoume na poume apo ena "ekneyristiko" tragoudi sthn epoxh pou zoume.
dim_b Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Ξεφύγαμε λίγο ε; Καλά όχι και ξεφτυλισμένος ο Δάντης γιατί ποτέ δεν εκτιμάμε τις καλές ελληνικές φωνές; Τις καλές Ελληνικές φωνές τις εκτιμάμε (ίσως όχι πάντα όσο πρέπει), αλλά εδώ μιλάμε γιά τον Δάντη.
Tes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Ο Δάντης μία χαρά τραγουδιστής ήταν (στα πολύ παλιά τραγούδια του), αλλά κατά τη γνώμη μου αυτοκτόνησε στο τελευταίο του δίσκο. Μαζί με αυτόν και τα αυτάκια μας... Όταν μεγαλώνει ο άνθρωπος καλό είναι να αποσύρεται πάρά να διασύρεται Συμφωνώ και επαυξάνω Μαγια - Μαγια να του κανουν να γλιτώσουμε κι εμεις :twisted:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Eχετε δει το ελληνικο chart που κατακλυζεται απο παναθλια singles απο κατι Πολυξενες, Ζουζουνια και δε συμμαζευεται? Ποιος τα αγοραζει αυτα???????
Fotografos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Το Τζουτζουκος το εχετε ακουσει;Αν οχι,τοτε δεν εχετε δει τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.