Προς το περιεχόμενο

Ελληνικές ταινίες

Gryspnik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας επαναδιατυπώσω ο ερώτημά μου...Ξέρετε που μπορώ να βρώ παλιές ελληνικές ταινίες (δεκαετίας 50-60); Νόμιμες θέλω παιδιά° δεν παραβαίνω κανέναν κανόνα. Αλλά αν δεν υπάρχουν σε όλον τον πλανήτη αυτές οι ταινίες προς αγορά και κανείς δεν έχει τα δικαιώματα (λόγω του ότι είναι 50 χρονών ταινίες) τότε δέχομαι και πηγές για αντιγεγραμένες...(Δεν νομίζω πως παραβαίνει τους κανόνες αυτό το κείμενο)

Δημοσ.

Όλες οι ελληνικές ταινίες προστατεύονται από copyright φιλαράκο...

Βέβαια αυτό δεν νοιάζει κανέναν και υπάρχει τρομερή καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων με πρώτα και καλύτερα τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης...

Η μόνη εταιρεία που έχει δικαίωμα για την διάθεση των ταινιών του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου είναι η κάμελοτ που βγάζει σιγά σιγά τις ταινίες σε dvd οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά είναι παράνομο...

Μπορεί να σας φαίνεται γελοίο, αστείο, κλπ αλλά είναι η αλήθεια οπότε βλέπω σιγά, σιγά το lock...

Δημοσ.
...Αλλά αν δεν υπάρχουν σε όλον τον πλανήτη αυτές οι ταινίες προς αγορά και κανείς δεν έχει τα δικαιώματα (λόγω του ότι είναι 50 χρονών ταινίες) τότε[/b'] δέχομαι και πηγές για αντιγεγραμένες...

sotris99, μάλλον είσαι λάθος...

Δημοσ.

sto metropolis sto aerodromio exo parei se dvd tin tainia "tis kakomoira" me ton xatzixristo. exoun vgei para polles tora teleutaia kai den nomizo na exeis provlima na tis vreis. episis i etairia camelot pou exei ta dikaiomata vrisketai stin

G. Papandreou 1

166 73

Athina

Tilefono: 210 89 93 383-5

Fax: 210 8993386

elpizo na voithisa

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγαπητέ Gryspnik

Επειδή είσαι παιδί της ομογένειας και μάλλον καλοπροαίρετος

άνθρωπος, αν έχεις κάτι συγκεκριμένο υπ'όψιν σου τότε

στείλε μου με e-mail λεπτομέρειες και θα κάνω οτι περνά

απο το χέρι μου να σε βοηθήσω.

Πολύ εύστοχα ο φίλος 1Mbitmx παρατήρησε οτι η Camelot

διακινεί σε DVD (αλλά και VHS) παλιές ελληνικές ταινίες,

οι οποίες όμως συνήθως είτε ανήκουν είτε διανέμονται απο την

κινηματογραφική εταιρία Παπανδρέου Α.Ε.

(Διδότου 45, Εξάρχεια, τηλ. 210 3614216, 3392900).

Είναι η εταιρία πίσω απο το κινηματογραφικό blockbuster Safe Sex,

το τηλεοπτικό hit Είσαι το ταίρι μου και άλλες γνωστές δουλειές

στο χώρο του θεάματος.

Για οτιδήποτε άλλο είμαι στη διάθεσή σου / σας. :wink:

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...