Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η πιο φθήνη 2mpixels φωτογραφική μηχανή στην Ελ.

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω περι φωτογραφιών μηχανών...

Θέλω να αγοράσω μια φθηνή ή μάλλον την πιο φθηνή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της αγοράς.... Που να ψάξω...

(Μάρκες που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι fuji, kodak, olympus, nikon, sony, canon και pentax).

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Βασικά θα βρεις τη nikon 2100 ή 2200 με 169 ευρώ τελική. Νομίζω ότι έχει μπαταρία και φορτιστή οπότε είναι ότι φθηνότερο μπορείς να βρεις.

Αν δεν κάνω λαθος ελλάδα οι άλλες μάρκες ξεκινάνε από τα 3ΜΡ και είναι ακριβότερες.

Αυτά φυσικά αν θέλεις οπτικό ζουμ. Αν δεν το χρειάζεσαι μπορείς να βρεις και πιο φθηνά αλλά δε το συνιστώ.

Γνωμη μου φέρε από έξω μια canon A60!

Δημοσ.

Κοίτα τις φωτό δεν τις θέλω για εκτύπωση τι στιγμή που μπορώ να τις κάνω βίντεο cd... αλλά ούτε βίντεο με ενδιαφέρει να τραβάει απλά να είναι από επώνυμο κατασκευαστή και να είναι φθηνή...

Είχα πετύχει μια fuji και μία olympus στα 100 ευρώ αλλά δεν μπορώ να τις βρώ πια...

Δημοσ.

Αρκεί βέβαια να πληρώνεις φακούς κτλ και όχι άχρηστα megapixel(όταν δε σου χρειάζονται). Από τη στιγμή που ο φίλος δεν ενδιαφέρεται για εκτύπωση τα 2ΜΡ είναι πολυ καλή επιλογή.

Μια ένσταση με την Q1 κτλ είναι ότι ο σταθερός φακός είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Για εμένα πάρε τη nikon 2100/2200 ή αν θα ασχοληθείς πιο σοβαρά την Canon A60 γιατί έχει χειροκίνητς ρυθμίσεις. Θα τις βρεις στα 169 ευρώ νομίζω ή πιο φθηνές μεταχειρισμένες

Δημοσ.

Άν ενδιαφέρεσαι για

Nikon coolpix 2200 με

128mb MMC μνήμη,

φορτιστή

μπαταρίες 2000ah

τριποδάκι

και θήκη...

Γύρω στα 190ευρώ σκεφτόμουν....

Μπορούμε να βρεθούμε και στα Γιάννενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...