me_robas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Πείτε μας το τραγούδι που..... 1)Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό... 2)Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε.... 3)Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή... 4)Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο... 5)Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας...(μακάβριο αυτό) 1. Katatonia - Gone 2. 100% feat. Jennifer John - Just Can't Wait (Saturday) (Club Mix) 3. Transwave - Adoration To The Aum (την εισαγωγή του τραγουδιού) 4. Δεν τραγουδάω αλλά σφυρίζω 5. μμμμ...... Dune - Who Wants To Live Forever (μου αρέσει καλύτερα απο των Queen)
Δυσεντερικός Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 4. Βασίλης Παπακωνσταντίνου Δεν Υπάρχω 5. Αντίπας Της Πουτάνας Γίνεται
LL_NEO Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Για την αρχική πεντάδα 1. Όλα τα δωσα σε σένα. Live εκτέλεση απο το ΘΕΟ (προσκυνώ ταπεινά και ανάβω μια λαμπάδα στο μποι του Στόγιαν Βρανκοβιτς, γκρίγκα έχω παραγγείλει τρια κοντεινερ γαρύφαλλα και είμαι σταντ μπαι για ξέφρενο λουλουδοπόλεμο) Πάνο Κιάμο. Ξέρετε ρε σεις αλήθεια ποιος το τραγουδάει κανονικά και σε ποιο cd είναι; 2. To theme του Knight Rider 3. Χαμένο κορμί (Κιάμος again, ο επίσημος βάρδος των ΕΔ, μάλλον πρέπει να τον φέρουμε σε καμιά βραδυά οπλίτη αν και τις έχει πάρει εργολαβία η Στέλλα Γεωργιάδου) 4. Σώμα μου. 5. Οι γκόμενες παρέρχονται ΗΜΙΖ 1. Listen to your heart 2. Χμμμ δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο 3. Απολλώνια κορμάρα για να ξενερώνω τους σφίχτες 4. Να στε καλά όλοι εσείς και πολλοί άλλοι ακόμα τέτοιο πρόβλημα δεν έχω 5. Παλιόκαιρος φυσικά 1. Anything I do 2. Χριστούγεννα απο το Δεσπονάκι 3. Το μόνο όργανο που ξέρω να παίζω δεν είναι τις παρούσης.... 4. Σήμερα γάμος γίνεται, αν και το ρεφρεν του βρέχει φωτιά στη στράτα μου θα ταίριαζε γάντι 5. Οτιδήποτε θεωρείται "ποιοτικό" 1. Το σόλο μπουζούκι του Δάνειο ζωής είναι ότι πρέπει και έχουν κονομίσει απο αυτό ουκ ολίγες μπαλκονάτες λουλουδούδες 2. Τρέμω Ρέμος 3. Γίνομαι κουραστικός. Για να μην επαναλαμβάνομαι θα πω το track 50 απο το Live CD του Κιάμου (όλα τα έδωσα για σένα that is) 4. Γενέθλια απο τον Μπικάκη και το λάτρεψα απο το Νότη 5. Δώστης κλαρίνα βιολιά και τα σχετικά και άστην να ακούει όλη μέρα. Ας πω και τα του τελευταίου... 1. Μιας και είναι επίκαιρο ξεκινήσα με Δάνειο ζωής και Ένα γράμμα και συνέχισα με το όλα τα δωσε σε σένα. Δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο ανάμεσα σε αυτά τα τρια. 2. Get right 3. Πόσο μαλάκας είσαι για να ξέρουν οι ακροατές τι τους περιμένει 4. Πλάτσα πλούτσα 5. Βρέχει φωτιά στη στράτα μου αν και βασικά στη φάση που μου πετάνε το χώμα στη κάσα θέλω όλοι να τραγουδήσουν τον ύμνο του Παναθηναικού
Founes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Πείτε μας το τραγούδι που..... 1)Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό... 2)Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε.... 3)Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή... 4)Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο... 5)Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας...(μακάβριο αυτό) 1. Karras - exw anagi na vgw 2. Mylo - Drop the pressure 3. Moby - Honey 4. autosxediazw... mixtime!!! 5. panygiriki stigmi... exedra, xeria kai omada omadara mou, megali mou agapi, Olympiakara mou!!!
paschalia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Πειτε μας το τραγούδι που......1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. 1) Οποιοδηποτε του Σφακιανακη (με προτιμηση τα : Γενεθλια - Θελω να ζησω - Για σενανε φοβαμαι - Φως μου - δεν κλαιω δλδ αλλα μελαγχολω ) 2) Δεν εχει τυχει τετοια περιπτωση 3) Παμε ψυχη μου -Βερτης 4) Ολα οσα μου αρεσουν ,ξερω τους στιχους τους (πραγματικο λιωσιμο δλδ) 5) Πολλα του Πουλοπουλου . 1.Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή 2.Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε 3.Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε 4.Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα.. 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα 1) Δεν θυμαμαι 2) Ολυμπιανς - Ουρανε (για καποιο λογο αυτο το τραγουδι με κανει να ονειρευομαι ) 3) Δεν μου'ρχεται καποιο συγκεκριμενο 4) Κανενα 5) Χαλαζι εφερε η ψιχαλα - Πουλοπουλος 1. Θα βαζατε για να κανατε ατμοσφαιρα (Ερωτικη) 2. Σας Θυμιζει Χριστουγεννα (Μια που ερχονται..) 3. Ξερετε να παιζετε καλα σε οποιοδηποτε μουσικο οργανο 4. Ακουτε παντα σε Γαμους 5. Κλεινετε το ραδιο μολις το ακουτε 1) The time of my life , She's like the wind (Patrick Swayze) -- Dirty Dansing 2) Δεν μου ερχεται καποιο προχειρο 3) Κανενα 4) Σημερα γαμος γινεται 5) Εχω κοψει το ραδιο -mp3 power 1.Xορευετε Ζεμπεκια (ή θα θελατε για οσους δεν ξερουν) 2.Ακουτε με τερμα την ενταση 3.Θα αφιερωνατε τωρα στον αγαπημενο/η σας 4.Που ακουσατε πρωτη φορα δεν σας αρεσε και οταν το ακουσατε ξανα το λατρεψατε. 5.Αρεσει πιο πολυ στη Μαμα σας 1α) Διονυσιου -- Βρεχει φωτια στην στρατα μου (Κορυφη) 1β) Τερζης -- Φευγοντας 1γ) Ρεμος -- Μονος μου 1δ) -//- -- Εγω γεννηθηκα αετος 1ε) Σφακιανακης -- Ενθυμιο πολεμου 2) Τα παραπανω + Γενεθλια (και αρκετα αλλα) 3) Παμε παρακατω 4) Δεν θυμαμαι καποιο τετοιο αυτη την στιγμη . 5) Παμε παρακατω 1)Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό...2)Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε.... 3)Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή... 4)Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο... 5)Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας...(μακάβριο αυτό) 1) Παρακατω 2) Κανενα - ηταν κλειστο το πισι . 3) Gooodmorning Vietnam ( παντα ηθελα να το πω σε ραδιοφωνικη εκπομπη) 4) Οτι ακουω εκεινη την ωρα απο το πισι . 5) Κλαιει η μανα μου στο μνημα (Ουφ, τελειωσε) Υ.γ. 5. panygiriki stigmi... exedra' date=' xeria kai omada omadara mou, megali mou agapi, Olympiakara mou!!![/quote'] Φουνες σορρυ για την ερωτηση αλλα που ακριβως προκειται να ταφεις ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Για την αρχική πεντάδα 1. Όλα τα δωσα σε σένα. Live εκτέλεση απο το ΘΕΟ (προσκυνώ ταπεινά και ανάβω μια λαμπάδα στο μποι του Στόγιαν Βρανκοβιτς' date=' γκρίγκα έχω παραγγείλει τρια κοντεινερ γαρύφαλλα και είμαι σταντ μπαι για ξέφρενο λουλουδοπόλεμο) Πάνο Κιάμο. [b']Ξέρετε ρε σεις αλήθεια ποιος το τραγουδάει κανονικά και σε ποιο cd είναι;[/b] [...] Όλα τα 'δωσα για σένα Κοντολάζος Δημήτρης Από >>> http://www.kithara.vu/ss.php?id=MTM4NjI4NzU2&i=92
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 1)Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό...2)Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε.... 3)Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή... 4)Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο... 5)Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας...(μακάβριο αυτό) 1. Παντως οχι "το τηλεφωνησε μου" -) Σχεδον παντα NYorican Soul Runaway 2. Kasabian - LSF 3. Δυσκολο. Μαλλον το "Dark and Long" των Underworld ή το "Heliosphan" του Aphex 4. Σχεδον παντα : I'm singing in the rain απο την ομωνυμη ταινια!!! Bahahaha!! 5. Αφου δεν θα το ακουσω εγω τι με νοιαζει,εφε θα πουλησω? Η λες να το ακουσω? :confused
fotisman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Πειτε μας το τραγούδι που...... 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. 1.) Michael W. Smith - Live Forever (Απλά συγκινούμαι πολύ) 2.) Chris Rice - Other Side Of The Radio 3.) δεν χορευω 4.) Third Day - Show Me Your Glory 5.) Petra - Beyond Belief
sober_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 1)Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό... 2)Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε.... 3)Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή... 4)Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο... 5)Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας...(μακάβριο αυτό) ===== 1) M.Manson - Para-noir (LOL, synh8ws den akouw mousikh..to reixnw sthn siwph) 2) Moby - Lift Me Up 3) G n' R - You Could Be Mine (8eiko!) 4) (diafora) 5) MANTINADES
haris_ch02019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Round 1 1. Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως: ΑΔΙΕΞΟΔΟ-Αλκίνοος Ιωαννίδης 2. Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km:Rolling Stones-Paint it Black 3. Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως:Το πασίγνωστο "Ελα να πάμε στο νησι η μανα σου εγώ και εσύ" 4. Τραγουδάτε όλα τα λόγια του:Δήμητρα Γαλάνη&τανια Τσανακλιδου-Οι Μοιρες 5. Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο: Δήμητρα Γαλάνη&τανια Τσανακλιδου-Αν μ'αγαπας Round 2 1. Χορέψατε πρώτη φορά blues με συνοδο/συνοδή:Roxette-It must have been love 2. Όταν κλείνετε τα μάτια και το ακούτε ονειρεύεστε: Roxette-It must have been love 3. Θα θέλατε να κάνετε Γυμναστική/αθλητισμό όταν το ακούτε:- 4. Το ψάχνετε εναγονίως και δεν το έχετε βρει ακόμα:To μουσικό θέμα της σειρας "Η Αιθουσα του θρόνου" αναμεσα σε πολλά αλλα 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα:κανενα Round 3 1. Θα βάζατε για να κάνατε ατμόσφαιρα (Ερωτική):Analoga thn kopela!! 2. Σας Θυμίζει Χριστούγεννα: Wham-Last Christmas 3. Ξέρετε να παίζετε καλά σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο:κανενα 4. Ακούτε πάντα σε γάμους: Το γαμήλιο εμβατήριο 5. Κλείνετε το ράδιο μόλις το ακούτε:οτιδιποτε σκυλο ποπ λαικο ελληνικο Round 4 1. Xορεύετε Ζεμπεκιά:δεν χορευω 2.Ακούτε με τέρμα την ένταση:Iggy Pop "The passenger" 3.Θα αφιερώνατε τώρα στον αγαπημένο σας:kanena 4.Που ακούσατε πρώτη φορά δεν σας άρεσε και οταν το ακούσατε ξανά το λατρέψατε:Eric Clapton-Layla 5.Αρέσει πιο πολύ στη μαμά σας: Black Sabbath - Paranoid Round 5 1. Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό: ΑΔΙΕΞΟΔΟ-Αλκίνοος Ιωαννίδης 2. Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε:eixa kleisto to pc 3. Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή:Johhny Cash-One 4. Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο:den tragoudaw 5. Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας: U2-One edit:apo ta pio wraia thread...
hugelacky Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 The_player δεν ετοιμάζεις άλλες 5 ερωτήσεις για κανα καινούριο γύρο? :wink:
kleidokratwr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Πειτε μας το τραγούδι που...... 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. 1) Κανένα :/ 2) Lux Aeterna (LOTR version) | Cardigans - My Favourite Game 3) Κανένα 4) Αν τα ξέρω κανένα πρόβλημα. Οποιοδήποτε. 5) Eagles - Hotel California 1.Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή 2.Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε 3.Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε 4.Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα.. 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα 1. Είπαμε δεν χορεύω. [ :Ρ ] 2. Metallica - The Unforgiven | Korn ft Disturbed - Forsaken 3. Κάτι σε Korn ή Disturbed 4. Μοντάζ - Ο Δολοφόνος [τελευταίο κόλλημα και ακόμη ανεκπλήρωτο] 5. Marianne Faithful - So Sad 1. Θα βαζατε για να κανατε ατμοσφαιρα (Ερωτικη) 2. Σας Θυμιζει Χριστουγεννα (Μια που ερχονται..) 3. Ξερετε να παιζετε καλα σε οποιοδηποτε μουσικο οργανο 4. Ακουτε παντα σε Γαμους 5. Κλεινετε το ραδιο μολις το ακουτε 1. Korn - A.D.I.D.A.S. [ ] 2. Wham - Last Christmas [Τσουρέκια πια με αυτό το τραγούδι] 3. Είμαι άμουσος [ ] 4. Επίσης ΚΑΙ αντικοινωνικός [ :Ρ ] 5. Wham - Last Christmas [..] και κάτι σε Rap ή σε κλαρίνα. 1.Xορευετε Ζεμπεκια (ή θα θελατε για οσους δεν ξερουν) 2.Ακουτε με τερμα την ενταση 3.Θα αφιερωνατε τωρα στον αγαπημενο/η σας 4.Που ακουσατε πρωτη φορα δεν σας αρεσε και οταν το ακουσατε ξανα το λατρεψατε. 5.Αρεσει πιο πολυ στη Μαμα σας 1. Αν ήξερα θα προτιμούσα κάποιο του Νότη . 2. Anathema - Fragile Dreams 3. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να δεις τι σου χω για μετά. 4. Lacuna Coil - Swamped 5. Κάποιο του Βοσκόπουλου. Δεν ενδιαφέρομαι για παραπάνω λεπτομέρειες. 1)Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό...2)Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε.... 3)Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή... 4)Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο... 5)Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας...(μακάβριο αυτό) 1) Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Πρίν το Τέλος 2) Χμ το πρώτο της playlist. Moonspell - Alma Mater 3) Scorpions - Holiday | Wind of change. [Κάποιο απο τα δύο, ίσως και τα δύο] 4) Metallica - Unforgiven II | Disturbed - Stupify 5) Metallica - Nothin Else Matters
theglassicon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Από εμένα..... 1) Frederico Garsia Lorca........Σταυρός του νότου Πάντα κλαίω_Πάντα το ακούω τύφλα 2) Slayer War ensemble 3) WASP Animal(Fuck like a beast) 4) Pink Floyd Wish you where here 5) Αντιδραση Κανεις για μένα 1) Δεν θυμάμε 2) Τherion Theli 3) Canibal Corpse Hammer smashed face..........ακόμα θυμάμε τη γυμναστική που είχα κάνει πριν χρόνια στο Woodstock 4) Grip INC Paint it black 5) Sodom Newclear Winter 1) Canibal Corpse Meat hook SODOMY 2) Gehena (thrash) Satana Claus 3) Φεγγαρακι μου λαμπρό 4) Bolly Idol White Wedding 5) Το ράδιο εκτως τον Επικοινωνία τον παίρνει...... 1) Βρεχει φωτιά στη στράτα μου..... 2) Τα πάντα 3) Judas Priest Painkiler 4) Toν δίσκο Idividual Thought Paterns ton Death.....μου τον είχε δανίσει ένας φίλος μάλον 1 γυμνασίου.....δεν μου άρεσε τότε.....μετά από λίγο κατάλαβα ότι η τύχη μου είχε κάνει ένα δώρο 5) Ο γαμημένος ,ο ακατανώμαστος, ο Νταλάρας 1) Δεν έχω χωρίσει ποτέ........έχω πει όμως στην κερά ότι θα βάζω το Σαν Φως και θα πίνω μια μπουκάλα ούζο άμα με παρατήσει 2) Το καινούργιο Nile 3) Ο ήχος από το καζανάκι 4) Manowar Thor 5) Tίποτα....άμα ψοφήσεις σε τρων τα σκουλίκια........... Γιαυτό.....Canibal Corpse Devoured by Vermin............
Godfath3r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Πείτε μας το τραγούδι που..... 1)Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό... 2)Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε.... 3)Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή... 4)Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο... 5)Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας...(μακάβριο αυτό) 1)Trypes - Kainouria Zalh 2)Beatsteaks - Panic 3)Queens Of The Stone Age - Regular John ("...open your eyes' date=' oen your room, open your arms..."Eγώ θα λέω "open your radio!") [b']4)Ο,τι ακούω την ώρα που κάνω μπάνιο... 5)Tool - Grudge[/b] Edit:Δώσε κιάλλο γύρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.