me_robas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 1) Katatonia - Gone 2) Δεν οδηγάω, αλλά αν οδηγούσα ίσως θα ήθελα να ακούω κάτι απο Hard Trance 3) Δεν χωρεύω αλλά χτυπιέμαι, oπότε... Kreator - Phobia 4) Katatonia - Murder 5) Warrant - I Saw Red
Toufas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 4) Bjork - I miss you (Sasha's mix) den iparxei Toufas' date=' γίνεται να μην υπάρχει αφού το έχω;;; Εκτός και αν το tag που έχουν βάλει είναι λάθος! Έχω όλα τα υπόλοιπα remixes, αλλά αυτό είναι το καλύτερο. Για να σε βοηθήσω είναι η έκδοση που έχει latin στοιχεία. Εάν δεν είναι αυτό τότε please let me know, ok? Thanx![/quote'] einai lathos to tag man o sasha oudemia sxesi exei me latin stoixia http://unit.bjork.com/77island/77island/imissyou.htm to rh factor einai to mix pou exeis
kostakhs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μαλλον το tag ειναι λαθος διοτι κ εγω σαν sasha remix to exw. και οσο και αν εψαξα στο νετ δεν υπαρχει κατι με bjork & sasha
b166er - ReNaIsSaNcE Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Πειτε μας το τραγούδι που......1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. 1.) Den yparxei tetoio tragoudi... An k ena pou (pleon) me xalaei einai to Unforgiven II (Metallica) 2.) To amaxi pou den exo de paei toso grigora... Mousiki nanai k oti nanai 3.) Polla alla to teleytaio pou xorepsa... (gia tin akriveia xoropidousa) AC/DC - Stiff upper lip :wink: 4.) Polla apo Led Zeppelin alla kyrios to: Dazed And Confused (i ekdosi ton 26' k 52") 5.) Episis polla tragoudia... P.x. ena pou akouo ayti ti stigmi: Within Temptation - Our Farewell
The_player Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Πειτε μας το τραγουδι που..... 1.Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή 2.Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε 8) 3.Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε :twisted: 4.Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα.. :roll: 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα :?: Οι απαντησεις μου...... 1.Scorpions - Holiday με μια συμμαθητρια ξανθια υπαρξη που στο μελλον προεκυψε μοντελο....(Lucky me) 2.Μichael Nyman - The Piano Theme Mελωδια ονειρο 3.Survivor - Eye of the tiger Δεν χανω ποτε ακουγοντας το :twisted: 4.....ενα latino ειδες που λεει συνεχεια Nicaragua.. :roll: 5.Πυξ Λαξ - Η εικόνα του Χειμωνα Για παμε παλι ...μια απο τα ιδια
Mixalakis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 The_player πραγματικά πολύ όμορφο και ενδιαφέρον topic έχεις ανοίξει... Ορίστε και οι δικές μου απαντήσεις.... 1) George Michael & Wham - Careless Whisper 2) Elvis Costello - I Want You 3) Vince Dicola - Training Montage 4) Ψάχνω ένα κομμάτι του Παντελή Θαλασσινού που παίζει στην σειρά 'Έτσι Ξαφνικά' αλλά μάταια... 5) Μιχάλης Ρακιντζής - Άλλος ένας χειμώνας Αυτά και απο εμένα....
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 1.Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή Dolly Parton - I will always love you 2.Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε Sasha - Wavy gravy κ.α. 3.Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε Eric Prydz - Call on me (επηρεασμενος απο το βιντεο) 4.Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα.. Κανενα προς το παρον 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα Παλι κανενα. Καποια κομματια μου θυμιζουν συγκεκριμενους χειμωνες.
Godfath3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 1.Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή Scorpions - Wind Of Changes 2.Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε Porcupine Tree - Stars Die 3.Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε Ramones οποιοδήποτε 4.Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα... Kανένα αυτή την στιγμη. 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα Nevermore - Dreaming Neon Black
Devilcried Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 1.Guns and Roses : Don't Cry 2.Pink Floyd : Shine on you crazy diamonds 3.Twisted Sister : We're Not Gonna Take It 4.Δεν υπάρχει ακόμα τέτοιο 5.Black Sabbath - Black Sabbath (το intro με κεραυνούς βροχή και καμπάνες)
DJLM Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 1.Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή 2.Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε 8) 3.Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε :twisted: 4.Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα.. :roll: 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα :?: Nice Thread.......Player 1)U2 - With Or Without You 2)Yves La Rock - Zookey 3)Opiodipote tou benassi 4)Kanena 5)Alanis Morissette - Out Is Through
WizeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 1.) χμ... αν δεν έχω κάτι δεν κλαίω ότι κ να ακούσω 2.) Ένα το χελιδόνι 3.) Ζαφείρης Μελάς - Σ'αγαπάω κοίτα 4.) Nirvana - About a Girl 5.) The Darkness - I Believe in a Thing Called Love
WizeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 1.) χμ... αν δεν έχω κάτι δεν κλαίω ότι κ να ακούσω 2.) Ένα το χελιδόνι 3.) Ζαφείρης Μελάς - Σ'αγαπάω κοίτα 4.) Nirvana - About a Girl 5.) The Darkness - I Believe in a Thing Called Love
Godfath3r Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 WizeMan, το ερωτηματολόγιο έχει αλλάξει... Τσέκαρε τις καινούριες ερωτήσεις!!
Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 1.) Μεγάλη λίστα... Και για να μην γράψω όλη την δισκογραφία του Βασίλη, ας πούμε... Psychotic Waltz - I Remember 2.) Slipknot - Eyeless 3.) Prodigy - Breathe 4.) Sopor Aeternus - The Sleeper (Από τις πολλές επιλογές, επέλεξα ένα μεγάλο) 5.) Κανένα I'm afraid... EDIT: 1) Δεν μπορώ να χορεύω μπαλάντες... 2) Κάποτε το Lethe από Dark Tranquillity 3) Stampin Ground - Officer Down... :twisted: 4) Prodigy - Live Poison 5) Metallica - The Memory Remains ps. Μας ξέσκισες στις αναμνήσεις...
hugelacky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Πειτε μας το τραγουδι που..... 1.Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή 2.Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε 8) 3.Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε :twisted: 4.Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα.. :roll: 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα :?: 1)Gary Moore - Still Got The blues :? 2)Gathering - Travel & Anathema - One Last Goodbye 3)Hatebreed - This Is Now 4)Polla pou akouw kai den kserw band-title 5)Mogwai - Killing All The Flies
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.