Lilith19 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 1. Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο πρεπει να ηταν το so sad απο Marianne Faithfull 2. Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε απο anathema το (Breaking Over The) Barriers 3. Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε blut royal απο combichrist 4. Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα χμμ,τελευταια σταθηκα τυχερη κ βρηκα ολα οσα εψαχνα καιρο! 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα space dye vest,dream theater
nick#18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως δεν εχω κατι... 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km flyleaf-all around me 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. δεν μου ερχετε κανενα τωρα.. 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. depeche mode - enjoy the silence 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. πολλα..
civperr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Πειτε μας το τραγούδι που...... 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. ... 1) Scorpions - Still Loving You Δεν μπορώ να πω ότι με κάνει και κλαίω αλλά μου προκαλεί μία...μελαγχολική διάθεση. 2) Finger Eleven - Stay In Shadow 3) 4) Alice Cooper - Poison 5) Δυστυχώς δεν μπόρεσα να καταλήξω μόνο σε ένα.Συνήθως ένα καλό Rock κομμάτι είναι αρκετό για να με...ανεβάσει!!!
soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 γενικά είναι πολλά σε όλα οπότε οι επιλογές είναι from the top of the head 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως Δεν κλαίω αλλά σε αυτήν την περιοχή με το Through her eyes, dream theater 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km Εννοείται Highway Star - Deep Purple 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. Won't you take me to... Funkytown! 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. A Change Of Seasons - Dream Theater 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. We Are! (zomg otaku)
paranoid_gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 1)Δυσκολα κλαιω,αλλα οταν ειμαι down βαζω να παιζει το Melancholy-Iced Earth 2)Βorn to be wild και αμα ειμαι με την μηχανη.... 3)Βig in Japan- Alpahville 4)November Rain-Guns'n'Roses 4)Paradise City-Guns'n'Roses
censOred Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Round 1 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως Damien rice i remember παντα ανατριχιάζω μερικές φορές κλαίω 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km incubus megalomaniac 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. james sometimes 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. Πολλα δεν μπορώ να ξεχωρίσω λατρης της αγγλικής γλώσσας μου ρχεται cake i will survive 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο.Beatles cant buy me love/elvis blue suede shoes/robbie let me entertain you Round 2 1. Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή >> δεν εχει συμβεί θελω τανγκο όμως Astor Piazolla - Por una Cabeza 2. Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε >> κων/νος βητα - το κύμα,mikro σε τροχιά 3. Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε >>linkin park one step closer 4. Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα >> αν με ρωτούσες παλιότερα θα ελεγα Pigs and their farms τώρα πια ειμαι ok 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα >> here comes the rain again (for autumn )/the price of winter απο amazing pilots --------------------------------------------------------------------- 3ος γύρος: 1. Θα βαζατε για να κανατε ατμοσφαιρα (Ερωτικη) >>τραγούδια απο παυλο παυλίδη 2. Σας Θυμιζει Χριστουγεννα (Μια που ερχονται..) >> Santa baby 3. Ξερετε να παιζετε καλα σε οποιοδηποτε μουσικο οργανο >>κανενα ακόμα 4. Ακουτε παντα σε Γαμους >>δεν παω σε γάμους 5. Κλεινετε το ραδιο μολις το ακουτε >>Μαλαμας πριγκηπεσσα υπερεκτιμημενο 4os Γυρος ------------------------------------------------------------------------------------- Πειτε το τραγουδι που: 1.Xορευετε Ζεμπεκια (ή θα θελατε για οσους δεν ξερουν) >> Γενεθλια - Σφακιανακης (θα θελα) 2.Ακουτε με τερμα την ενταση >> Placebo ft D Bowie Without you im nothing 3.Θα αφιερωνατε τωρα στον αγαπημενο/η σας > south paint the silence 4.Που ακουσατε πρωτη φορα δεν σας αρεσε και οταν το ακουσατε ξανα το λατρεψατε. >> One republic stop and stare,διαφορα των Coldplay αλλα γενικα δυσκολα αλλάζω γνώμη 5.Αρεσει πιο πολυ στη Μαμα σας. >>Μουσχουρη γενικά Round 5 1. Που σας συντρόφευσε ύστερα από έναν χωρισμό :Alter Bridge Watch over you 2. Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε:damien rice 3. Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή:Perry como - papa loves mambo 4. Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο:ό,τι υπάρχει στην playlist το τραγουδάω 5. Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας:Muse- Starlight και μετά Stereophonics - Local Boy at the photograph Round 6 1. Πείτε μας το τραγούδι που θα τραγουδούσατε σε karaoke: ο,τιδήποτε απο damien rice 2. Πείτε μας το τραγούδι που σας αρέσει το βίντεο κλιπ του:thirteen senses - into the fire 3. Πείτε μας το τραγούδι που έχει τους πιο χαλαρούς/υπνωτικούς ρυθμούς και σας υπνωτίζει:Muddy river of loneliness 4. Πείτε μας το τραγούδι που αρέσει στον πάππου/γιαγιά σας: Γιαννη μου το μαντήλι σου 5. Πείτε μας το τραγούδι που θα αφιερώνατε στο Αδάμ Ρεγκούζα: Σιγα μην του αφιερώσω Round 7 1. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Monika over the hill 2. ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ: Σαγαπω σε όλες τις γλώσσες 3. ΘΑ ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΤΟΥΡΤΑΣ:Oasis Live forever Lovesong εκτελεση από Tori Amos 4. ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ:The 22-20s the devil inside me 5. ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ: killing in the name απο rage Round 8 1. Θα θέλατε να έχετε γράψει εσείς? Βροχοποιος,Over the hill 2. Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας: Already told 3. Θα χορεύατε μόνος σας σ ένα club:Ξυλινα - Παρε με μαζί σου 4. "Την ακούτε" κ μόνο που το ακούτε: Jeff buckley hallelujah,puressence how does it feel 5. Ποιο τραγούδι θα στέλνατε στο διάστημα (να βρουν οι εξωγήινοι): south all in for nothing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.