we_will_rise Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Αρχικό μήνυμα απο Round 06 1. Πειτε μας το τραγουδι που θα τραγουδουσατε σε karaoke 2. Πειτε μας το τραγουδι που σας αρεσει το βιντεο κλιπ του 3. Πειτε μας το τραγουδι που έχει τους πιο χαλαρους/υπνωτικους ρυθμους και σας υπνωτιζει 4. Πειτε μας το τραγουδι που αρεσει στον παππου/γιαγια σας 5. Πειτε μας το τραγουδι που θα αφιερωνατε στο Αδαμ Ρεγκουζα 1.Liberate (slipknot) 2.Californication (RHCP) 3.Whispers (Vello Leaf) 4.Γαρύφαλλε (Βλάσης Μπονάτσος)... ξέρω Ε Λ Ε Ο Σ 5.Ποιός είναι αυτός ρε παιδιά;;; Πολιτικός νομίζω... 1. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2. ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ 3. ΘΑ ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΤΟΥΡΤΑΣ 4. ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ 5. ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ 1.Baila Morena (Zucchero) ΕΝΟΕΙΤΑΙ 2.Shamandalie (Sonata Arctica) 3.δεν ξέρω ρε παιδιά, δεν μου έρχεται κανένα... 4.Mutter (Rammstein) 5.λοιπόν... μια πρώτη επιλογή είναι το Once upon the cross (Deicide) αλλά πολυ ενοχλητικό θα ήταν και ένα mp3 που έχουμε στα κινητά μας ένα πολύ ενοχλητικό biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip που το βάζαμε μέσα στην τάξη και τους έπιανε ξαφνικά όλους πονοκέφαλος... φαντάζομαι καταλάβατε........
Harkon Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως Evanescence - Hello + Anathema - Parisienne Moonlight Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km Gamma Ray - Valley of the Kings + Metallica - Motorbreath Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. Cara Dillon vs. 2devine - Black is the colour (2devine remix) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. Moonspell - Alma Matter Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. Sultans of Swing - Walk of life Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε Αλκίνοος Ιωαννίδης - Θα 'μαι κοντά σου (όταν με θες) Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε McHammer - U can't touch this Σας Θυμίζει τον Χειμώνα Πυξ Λαξ - Υπάρχουν Χρυσόψαρα εδώ + Savage Garden - Trully Madly Deeply Θα βαζατε για να κανατε ατμοσφαιρα (Ερωτικη) U2 - With or Without you Κλεινετε το ραδιο μολις το ακουτε Οτιδήποτε σε Έφη Θώδη Xορευετε Ζεμπεκια (ή θα θελατε για οσους δεν ξερουν) Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας Ακουτε με τερμα την ενταση Dark Tranquility - Cathode Ray Sunshine + Lethe Θα αφιερωνατε τωρα στον αγαπημενο/η σας Paul Weller - You do something to me Που ακουσατε πρωτη φορα δεν σας αρεσε και οταν το ακουσατε ξανα το λατρεψατε. Led Zeppelin - Immigrant song Αρεσει πιο πολυ στη Μαμα σας Harry Nilsson - Without You Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό... Paradise Lost - Over the madness (string dub) + Icon of Coil - Situations like this Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε.... Tristania - Equilibrium Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο... Elvis - Are you lonesome tonight Πειτε μας το τραγουδι που θα τραγουδουσατε σε karaoke 3 Doors Down - Landing in London Πειτε μας το τραγουδι που σας αρεσει το βιντεο κλιπ του Metallica - One Πειτε μας το τραγουδι που έχει τους πιο χαλαρους/υπνωτικους ρυθμους και σας υπνωτιζει Sarah McLachlan - Angel Πειτε μας το τραγουδι που αρεσει στον παππου/γιαγια σας Τα νησιώτικα του Πάριου Πειτε μας το τραγουδι που θα αφιερωνατε στον Αδαμ Ρεγκουζα Κότσηρας - αυτό που ξεκινάει και λέει "Έτσι (Ρεγκούζα Ρεγκούζα) κι αλλιώς να επιστρέψω δε μπορώ" Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή... Roy Orbison - I Drove All Night ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ Unchained Melody ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ Cradle of filth - From the cradle to enslave Θα θελατε να εχετε γραψει(συνθεσει) εσεις? Last of the Mohicans - The Kiss Να παιζει στην κηδεια σας (χτυπα ξυλο) Dreadful Shadows - Obituary Θα χορευατε μονος/η σας σ ενας bar/club Prodigy - No Good "την ακουτε" κ μονο που τ ακουτε Kenny Loggins - "Danger Zone" Ποιο τραγουδι θα στελνατε στο διαστημα( να βρουν οι εξωγηινοι) Babylon Zoo - Spaceman
MenamareL Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως Elvis Presley - Are You Lonesome Tonight 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km Creedence Clearwater Revival - (Wish I Could) Hideaway Eric Burdon - Factory girl 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. Prince - You sexy motherfucker 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. Joan Baez - Diamons and Rust 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. Iron Maiden - Revilations
Harkon Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο... Elvis - Are you lonesome tonight 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσωςElvis Presley - Are You Lonesome Tonight LOL!!!! άρα όταν κάνω μπάνιο μακρυααααααααα!!!
MenamareL Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 LOL!!!!άρα όταν κάνω μπάνιο μακρυααααααααα!!! Ωχ!!! Χαχαχαχαχα!!!Αμα είναι να βρωμίσεις αλλάζω τραγούδι!! χιχιχιχιχιχιχι!!!
thanocaster Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Και όσα δεν απάντησα πριν (γιατί ξέρω ότι αγχώνεστε αν δε σας πω! ) -Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε: Funny Bird - Mercury Rev -Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα: Τι Κούραση Να Ξεκουράζεσαι - Άγγελος Σκορδίλης -Σας Θυμίζει τον Χειμώνα: Dry The Rain - Beta Band -Σας Θυμιζει Χριστουγεννα (Μια που ερχονται..): Santa Claus Is Coming To Town (έχω πολλή φαντασία). -Ξερετε να παιζετε καλα σε οποιοδηποτε μουσικο οργανο: Dogs - Pink Floyd -Ακουτε παντα σε Γαμους: Έχω πάει μόνο σε έναν γάμο, άρα ό,τι άκουσα σε αυτόν! (Που δεν θυμάμαι καν τι μουσική είχε). -Αρεσει πιο πολυ στη Μαμα σας: Short Skirt/Long Jacket - Cake -Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό: Πού Να Γυρίζεις - Σιδηρόπουλος -Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο: Creep - Radiohead (Μου αρέσει πολύ το εφφέ της φωνής στο μπάνιο όταν λέω τους στίχους "I don't belong here ooh ooh, She's running out again She's running out She runs runs runs runs... runs... -Πειτε μας το τραγουδι που θα τραγουδουσατε σε karaoke: My Heart Will Go On - Celine Dion (πρέπει να έχει πολύ πλάκα να με βλέπει κάποιος) -Πειτε μας το τραγουδι που σας αρεσει το βιντεο κλιπ του: Coffee & TV - Blur -Πειτε μας το τραγουδι που έχει τους πιο χαλαρους/υπνωτικους ρυθμους και σας υπνωτιζει: Ο Ναυαγός - Ξύλινα Σπαθιά -Πειτε μας το τραγουδι που αρεσει στον παππου/γιαγια σας: Εγώ Θα Σ' Αγαπώ και Μη Σε Νοιάζει - Λ. Κηλαηδόνης -Πειτε μας το τραγουδι που θα αφιερωνατε στο Αδαμ Ρεγκουζα: Δεν τον ξέρω τον κύριο... -ΘΑ ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΤΟΥΡΤΑΣ: Αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση... -ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ: Εye In The Sky - Alan Parsons Project -Θα θελατε να εχετε γραψει(συνθεσει) εσεις: Space Dementia - Muse / Rainbows And Pots Of Gold - Stereophonics -"την ακουτε" κ μονο που τ ακουτε: Crossfire - SRV -Ποιο τραγουδι θα στελνατε στο διαστημα( να βρουν οι εξωγηινοι): Κάποιο κλασσικό, μάλλον Σοπέν...
Nefeliii Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Πειτε μας το τραγούδι που...... 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως Anytime-Kelly Clarkson:cry: 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km Diamond Life:twisted: 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. Καλοκαιρινες Διακοπες-Καρβελας 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. Stand by you-Sade:) 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. El corazon:-D
χάπι Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 1. Δεν κλαίω με μουσικές αλλά, ένα (συμφωνικό) κομμάτι που με κάνει να ανατριχιάζω απο μελαγχολία είναι το Adagio του Albinoni. Υπάρχει και σε διασκευή- χαλί σε ποιημα, που απαγγέλει ο J. Morrison στο album L.A. Woman αλλά, τι να πιάσει η ηλεκτρική μπροστά στο "θρηνο" των ν βιολιών μιας συμφωνικής ορχήστρας ? 2. Firestarter - Prodigy κατάλληλο για 150km/h ως και 300km/h, από 'κει και πάνω παίρνεις (το) Breathe. 3. Χμμμμμμμ... Τι να πρωτοδιαλέξω ? Το killin'in the name of (rage against the machine) ? To sabotaz (beastie boyz) ? Ααααααχ ερμα νιάτα μου... Μήπως να πω το "Λουλουδι του Δάσους", που είναι μια ωραία salsa ? Δεν ξέρω !... Είναι θέμα διάθεσης... 4. Wish you were here- Pink Floyd 5. Όλο το σιντάκι Buena Vista Social Club
dimitroulaaaaaa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 1. εκδρομή Μ.Χατζηγιάννης 2. Κάνε ντου! 3. Αδιόρθωτη Θ.Πετρέλης 4. πολλάαα 5. χαιρετίσματα Μ.Πιερίδη
porco_rosso21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως red sky at night-david gilmour\welcome to the machine-pink floyd:cry: Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km Caught somewhere in time-Iron Maiden(up the irons!!!) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως staying alive-αποτι γνωριζω,υπαρχουν κ βιντεο,που καποιοι με απειλουν να τα βγαλουν στο youtube,οι αλητηριοι... Τραγουδάτε όλα τα λόγια τουAstronomy-Blue Oyster Cult:mrgreen: Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο Gorillaz-dirty harry(το ακουγα τωρα βασικα,ειμαι cool,oπωτε....)
Nomikaria Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 1.Dead Boy's Poem-Nightwish 2.Benny Benassi-Hit my heart 3.Please don't stop the music-Rihanna 4.Ghost Love Score-Nightwish(και Meds-Placebo) 5.Robbie Williams-King of the Bongo
ktiniatros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Πειτε μας το τραγούδι που.... 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. 1) Ξύλινα Σπαθιά - Σιωπή 2) The Offspring - Million Miles Away 3) Haddaway - What Is Love 4) Depeche Mode - Enjoy The Silence 5) O-Zone - Dragostea Din Tei
pop corn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 1.) Deep Purple - Soldier of Fortune (δεν κλαίω αλλά σχεδόν) 2.) Άννα Βίσση - Μαύρα Γυαλιά 3.) Rythme is a Dancer (ναι, και εγώ) και Lose my Breath - Destiny's Child 4.) Πολλά, ας πω το Unbreak my Heart - Tony Braxton 5.) Petula Clark - Downtown
eirini119 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 1)My Immorta-Evanescence 2)Zero-Evanescence(Smashing Pumpkins Cover) 3)Don't Stop ThE Music-RiHANNA sAY IT right-Nelly Furtado The Way I are-Timbaland 4)polla (p.x. The Only One-Evanescence) 5)Who Knows k' Freak Out-Avril LAvigne
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.