Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 1. Σασ Θυμιζει Καλοκαιρι 2. Θα Κανατε Κανταδα Στον Καλο Σας Ή Την Καλη Σας 3. Θα Χορευατε Στο Τραπεζι Του Γαμου Σας Με Τον/την Συντροφο Σας Για Την Κοπη Της Γαμηλιας Τουρτας 4. Σας Αντιπροσωπευει 5. Θα Βαζατε Στο Τερμα Για Αντιποινα Σε Ενοχλητικο Γειτονα. 1)My Immortal- Evanescence 2)Δεν εχω σκεφτει κατι τετοιο ποτε μου... 3)17 ειμαι, εχουμε πολυυυ καιρο... 4)Holy Mountains- System of a down 5)Beep- The Pussycat dolls...
Cristina Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μιας και επανήλθε αυτό το ωραίο θέμα, ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση των ομάδων των ερωτήσεων. Ελπίζω να μην έχω αφήσει κάποια ομάδα έξω. 1. Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως2. Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km 3. Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. 4. Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. 5. Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. 1. Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή2. Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε 3. Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε 4. Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα.. 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα 1. Θα βαζατε για να κανατε ατμοσφαιρα (Ερωτικη)2. Σας Θυμιζει Χριστουγεννα (Μια που ερχονται..) 3. Ξερετε να παιζετε καλα σε οποιοδηποτε μουσικο οργανο 4. Ακουτε παντα σε Γαμους 5. Κλεινετε το ραδιο μολις το ακουτε 1. Xορευετε Ζεμπεκια (ή θα θελατε για οσους δεν ξερουν) 2. Ακουτε με τερμα την ενταση 3. Θα αφιερωνατε τωρα στον αγαπημενο/η σας 4. Που ακουσατε πρωτη φορα δεν σας αρεσε και οταν το ακουσατε ξανα το λατρεψατε. 5. Αρεσει πιο πολυ στη Μαμα σας 1. Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό...2. Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε.... 3. Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή... 4. Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο... 5. Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας...(μακάβριο αυτό) 1. Πειτε μας το τραγουδι που θα τραγουδουσατε σε karaoke2. Πειτε μας το τραγουδι που σας αρεσει το βιντεο κλιπ του 3. Πειτε μας το τραγουδι που έχει τους πιο χαλαρους/υπνωτικους ρυθμους και σας υπνωτιζει 4. Πειτε μας το τραγουδι που αρεσει στον παππου/γιαγια σας 5. Πειτε μας το τραγουδι που θα αφιερωνατε στο Αδαμ Ρεγκουζα 1. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ2. ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ 3. ΘΑ ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΤΟΥΡΤΑΣ 4. ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ 5. ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ 1. Θα θελατε να εχετε γραψει(συνθεσει) εσεις?2. Να παιζει στην κηδεια σας (χτυπα ξυλο) 3. Θα χορευατε μονος/η σας σ ενας bar/club 4. "την ακουτε" κ μονο που τ ακουτε 5. Ποιο τραγουδι θα στελνατε στο διαστημα( να βρουν οι εξωγηινοι)
NoNuclearPower Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Τόπικ - όλα τα λεφτά !!!πού ήτανε θαμμένο τόσο καιρό? @ Round 08 : είσαι ή σπουδάζεις δημοσιογράφος ? κορυφαίες ερωτήσεις, μπράβο! εύστοχη κίνηση της Χριστίνας να συγκεντρώσει τις ερωτήσεις μαζεμένες επιλεκτικά από όλες τις ομάδες: -Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km: 60 miles an hour - New Order -Τραγουδάτε όλα τα λόγια του: Ζειμπέκικο - Σαββόπουλος/Μπέλλου -Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο: Τhe Look - Roxette, Λόγια-Λόγια - Ρόδες -Χορεψατε πρωτη φορα blues: Wind of change (ε, ήμασταν παιδάκια, δικαιολογείται) -Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα: Στα μεσημέρια μου, στα καλοκαίρια μου.. - Λαθρεπιβάτες (λαθραίος και ο τίτλος, δεν είμαι σίγουρος). Το ξέρει κανένας ; -Σας Θυμίζει τον Χειμώνα: Two Sleepy People - Fats Waller & Hoagy Carmichael -Θα βαζατε για να κανατε ατμοσφαιρα (Ερωτικη): Love Me Baby - John Lee Hooker -Κλεινετε το ραδιο μολις το ακουτε: Θες να κάνουμε σχέση -Xορευετε Ζεμπεκια (ή θα θελατε για οσους δεν ξερουν): Σ'αναζητώ στη Σαλονίκη - Μητροπάνος / Σταλιά Σταλιά - Σώτης Βολάνης -Ακουτε με τερμα την ενταση: Deep - Anathema / Degausser - Brand New -Θα αφιερωνατε τωρα στον αγαπημενο/η σας: You do something to me - Paul Weller -Που ακουσατε πρωτη φορα δεν σας αρεσε και οταν το ακουσατε ξανα το λατρεψατε: Evidence - Faith No More -Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε: The End - Ryan Adams & The Cardinals (είχε μείνει στο cd player από χτες το βράδυ, ο,τι πρέπει για να σκατώσεις το ξεκίνημα της μέρας σου) -Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή: Suppa Shoppa - Blur -Που θα θέλατε να παιζει στην κηδεια σας (χτυπα ξυλο): Digging The Grave - Faith No More, μπουαχαχα, ή το Epitaph - King Crimson -Που σας θυμίζει καλοκαίρι: Coco Jamboo - Mr President -Που κάνατε καντάδα: I Wanna Be Your Boyfriend - Ramones (τότε η καλή, ήταν υποψήφια καλή, γι'αυτό) -Που θα βάζατε στο τέρμα για αντίποινα σε ενοχλητικό γείτονα: Τerritorial Pissings - Nirvana Πάμε για άλλες
Cristina Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 -Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα: Στα μεσημέρια μου, στα καλοκαίρια μου.. - Λαθρεπιβάτες (λαθραίος και ο τίτλος, δεν είμαι σίγουρος). Το ξέρει κανένας ; http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1614871&postcount=5685
AFANIS_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως : Γ.Ανδρεάτος - Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια (άτιμα φοιτητικά χρόνια) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km :Ενδελέχεια - Δεν είμαι αυτός που θές Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. : David Guetta - Love Don't Let Me Go Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. :Goin' Through - Πόσο Μ*****ς είσαι Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο :Lorna - Toma que Toma Χορεψατε πρωτη φορα blues(Mπαλαντα) με συνοδο/συνοδή : Metallica - Nothing else matters (Φρίκη ε; ) Οταν κλεινετε τα ματια και το ακουτε ονειρευεστε : Σ.Κραουνάκης - Κόκκινα γυαλιά Θα θελατε να κανετε Γυμναστικη/αθλητισμο οταν το ακουτε : Survivor - Eye of the tiger (γιατί άραγε; ) Σας Θυμίζει τον Χειμώνα : Jose Feliciano - Rain Xορευετε Ζεμπεκια (ή θα θελατε για οσους δεν ξερουν) :Φ.Νικολάου - Το πακέτο Ακουτε με τερμα την ενταση : Eagles - Hotel California Θα αφιερωνατε τωρα στον αγαπημενο/η σας : Bryan Adams - Everything I do Που ακουσατε πρωτη φορα δεν σας αρεσε και οταν το ακουσατε ξανα το λατρεψατε. : Jason Mraz - Life is wonderful Αρεσει πιο πολυ στη Μαμα σας : Madonna - Frozen Που σας συντρόφευσε ύστερα απο έναν χωρισμό...:Jim Diamond - I Should Have Known Better Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε....:Ριφιφι - Ταξίδι στ' άστρα (η playlist φταίει) Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή...: Σταύρος Λάντσιας - Επιστροφή (που όντως αποτελεί το σήμα μου... ) Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας...(μακάβριο αυτό) :Σ.Καζαντζίδης - Την δεύτερη φορά Πειτε μας το τραγουδι που σας αρεσει το βιντεο κλιπ του : REM - Everybody hurts Πειτε μας το τραγουδι που έχει τους πιο χαλαρους/υπνωτικους ρυθμους και σας υπνωτιζει : Sarah Mclahlan - Angel Σας Θυμίζει καλοκαίρι: Vaya con dios - Puerto Rico ΘΑ ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΤΟΥΡΤΑΣ : Umberto Tozzi - Ti amo ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ : Nightalkers - Raw Θα θελατε να εχετε γραψει(συνθεσει) εσεις? : Α.Ιωαννίδης - Θά 'μαι κοντά σου Ποιο τραγουδι θα στελνατε στο διαστημα( να βρουν οι εξωγηινοι) : The Kelly Family - Fall in Love with an Alien Θα βαζατε για να κανατε ατμοσφαιρα (Ερωτικη) : Ed Alleyne Johnson oxford suite pt 1 / Secret Garden - Nocturne Ακουτε παντα σε Γαμους : Σ'αγαπώ γιατί εισαι ωραία Κλεινετε το ραδιο μολις το ακουτε : Πολλά......πάρα πολλά!!!!!! πολύ ωραίο θεματάκι και ουσιαστικά περιέχει πολλά απο τα τοπικ που υπάρχουν σε ένα....
thanocaster Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 -Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km: Detroit Rock City - Kiss / Scuttle Buttin - Stevie Ray Vaughan -Τραγουδάτε όλα τα λόγια του: Badhead - Blur -Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο: We Used To Be Friends - Dandy Warhols -Χορεψατε πρωτη φορα blues: Old & Wise - Alan Parsons (στην Γ' Δμηοτικού νομίζω...) -Το ψαχνετε εναγονιως και δεν το εχετε βρει ακομα: - -Σας Θυμίζει τον Χειμώνα: edit:In The Dutch Mountains - The Nits -Θα βαζατε για να κανατε ατμοσφαιρα (Ερωτικη): Nothing Really Ends - Deus / Beth - Kiss -Κλεινετε το ραδιο μολις το ακουτε: Δεν ξέρω τους τίτλους από τραγούδια που με εκνευρίζουν συνήθως... -Xορευετε Ζεμπεκια (ή θα θελατε για οσους δεν ξερουν): - -Ακουτε με τερμα την ενταση: Take The Money And Run/Cry Cry Cry - Steve Miller Band -Θα αφιερωνατε τωρα στον αγαπημενο/η σας: Tiny Dancer - Elton John / Nothing Really Ends - Deus -Που ακουσατε πρωτη φορα δεν σας αρεσε και οταν το ακουσατε ξανα το λατρεψατε: Starlight - Muse -Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε: Prime Time - Alan Parsons -Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή: Electricity - OMD / Funkytown - Lipps Inc -Που θα θέλατε να παιζει στην κηδεια σας (χτυπα ξυλο): A Whiter Shade Of Pale - Procol Harum / Have A Cigar - Pink Floyd -Που σας θυμίζει καλοκαίρι: Hey Ya - Outkast / Morning Dance - Spyro Gyra -Που κάνατε καντάδα: Heroes - David Bowie / Romeo & Juliet - Dire Straits -Που θα βάζατε στο τέρμα για αντίποινα σε ενοχλητικό γείτονα: Aeroplane - RHCP
NoNuclearPower Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Αρεσει πιο πολυ στη Μαμα σας : Madonna - Frozen Aαατς η μαμά, προχωρημένη Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας...(μακάβριο αυτό) :Σ.Καζαντζίδης - Την δεύτερη φορά Έχεις βλέψεις δηλαδή ; Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο: We Used To Be Friends - Dandy WarholsΠου σας θυμίζει καλοκαίρι: Hey Ya - Outkast / Morning Dance - Spyro Gyra + 1000 !! Θα βαζατε για να κανατε ατμοσφαιρα (Ερωτικη): Nothing Really Ends - Deus Που θα βάζατε στο τέρμα για αντίποινα σε ενοχλητικό γείτονα: Aeroplane - RHCP Έγραψες! «Όνειρα Αυθαίρετα» από τον ομώνυμο δίσκο του Γιάννη Νικολάου και της Έλενας Αλκαίου. Είδες το Google; Η ύπουλη φάτσα είναι τα λεφτά. βρε mosquitάκι, τί στην ευχή κάνεις και τα πετυχαίνεις όλα ; Μιλάμε το ξέσκισα το google-search, μια φορά τη βδομαδα κάνω search με τους στίχους γι'αυτό το κομμάτι, χωρίς αποτέλεσμα. Πού το ξετρύπωσες ?? Ήταν καινούρια καταχώρηση στο Lyrics? Τι σκ@τ@ έκανα λάθος και δεν το πέτυχα ? ps: εννοείται υποκλίνομαι, once more
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 2. Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km3. Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. 4. Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. 5. Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. 2. Take a look around - Limp Bizkit 3. Bulls on Parade - Rage Against The Machine (δεν χορεύω,απλά χοροπηδάω σαν κατσίκι! ) 4. New York State of Mind - Nas 5. I'm A Bad - Redman 1. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ2. Ακουτε με τερμα την ενταση 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα 1. All the small things - Blink 182 2. Lowrider - Cypress Hill 5. Will you - P.O.D. 5. Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας... Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου - Active Member ή Ghost - 2pac Που θα βάζατε στο τέρμα για αντίποινα σε ενοχλητικό γείτονα Μη μιλάς όταν μασάς - Το πλοκάμι του Καρχαρία
we_will_rise Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Πειτε μας το τραγούδι που...... 1.) Οταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως 2.) Θελετε να ακούτε στην εθνική με 150Km 3.) Οταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως. 4.) Τραγουδάτε όλα τα λόγια του. 5.) Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. 1.)Δεν κλαίω ΠΟΤΕ αλλά ας πούμε το There you'll be (faith hill) που μου θυμίζει μια βλαμμένη 2.)bodies (Drowning Pool) 3.) (Μάνος Λοίζος) 4.) (Slipknot) 5.) (the white stripes) Κάποιος είπε ότι τραγουδάει όλα τα λόγια απ τα τραγούδια των SOAD. Φίλε αν ισχύει σου δίνει respect!!!!
wizzy Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 1. Όταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως: Black Label Society – Stillborn (acoustic live version) (καλά, δεν πλαντάζω κιόλας, αλλά έρχομαι σε μια αρκετά συναισθηματική κατάσταση…) 2. Θέλετε να ακούτε στην εθνική με 150Km: Pantera – Fucking Hostile 3. Όταν το ακούτε, χορεύετε αμέσως: Cherouvim – Thrashold (δεν ξέρω τι ακριβώς χορεύω, το σίγουρο είναι ότι σηκώνομαι και χοροπηδάω σαν το κατσίκι, που λέει και ο pappous_soulis) 4. Τραγουδάτε όλα τα λόγια του: Led Zeppelin – Stairway To Heaven 5. Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο: Monty Pithons – Always look to the bright side of life 1. Χορέψατε πρώτη φορά blues με συνοδό/συνοδή: Scorpions – Still loving you 2. Όταν κλείνετε τα μάτια και το ακούτε ονειρεύεστε: Clock DVA – The Hacker (το τι ονειρεύομαι είναι άλλη κουβέντα…..) 3. Θα θέλατε να κάνετε γυμναστική/αθλητισμό όταν το ακούτε – Οτιδήποτε από uplifting trance !!! 4. Το ψάχνετε εναγωνίως και δεν το έχετε βρει ακόμα: Opus – Life is life (STUDIO version) 5. Σας Θυμίζει τον Χειμώνα: S.O.A.D. - Aerials 1. Θα βάζατε για να κάνατε ατμόσφαιρα (ερωτική): Δεν είναι τραγούδι, είναι όλος ο δίσκος John Coltrane – John Coltrane plays for lovers 2. Σας θυμίζει Χριστούγεννα: δεν με παρατάτε λέω εγώ…… 3. Ξέρετε να παίζετε καλά σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο: το αυτό με το από πάνω. 4. Ακούτε πάντα σε γάμους: «Σήμερα γά, σήμερα γάμος γίνεται» κτλ κτλ 5. Κλείνετε το ράδιο μόλις το ακούτε: Οποιαδήποτε ελληνική λαϊκοποπ αηδία 1. Χορεύετε ζεμπεκιά (ή θα θέλατε για όσους δεν ξέρουν): Μανώλης Μητσιάς – Ερωτικό 2. Ακούτε με τέρμα την ένταση: Black Sabbath – Paranoid 3. Θα αφιερώνατε τώρα στον αγαπημένο/η σας: Pink Floyd – Shine on you crazy diamond 4. Που ακούσατε πρώτη φορά δεν σας άρεσε και όταν το ακούσατε ξανά το λατρέψατε: Δεν έχω κάποιο. 5. Αρέσει πιο πολύ στη μαμά σας: Beatles – Ob La Di, Ob La Da 1. Που σας συντρόφευσε ύστερα από έναν χωρισμό: Uriah Heep – Lady In Black 2. Που ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε – Ella Fitzgerald – Black Coffee 3. Που θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή: Queen – We Will Rock You 4. Που σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο: Δεν έχω κάποιο (αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνω μπάνιο, ε!) 5. Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας: Youʼll never walk alone (δεν θυμάμαι ποιος το έγραψε – και βαριέμαι να ψάξω ) 1. Πείτε μας το τραγούδι που θα τραγουδούσατε σε karaoke: Bobby McFerrin – Donʼt worry be happy 2. Πείτε μας το τραγούδι που σας αρέσει το βίντεο κλιπ του: Cradle of Filth – Her ghost in the fog 3. Πείτε μας το τραγούδι που έχει τους πιο χαλαρούς/υπνωτικούς ρυθμούς και σας υπνωτίζει: Loreena McKennit – The Mysticʼs dream 4. Πείτε μας το τραγούδι που αρέσει στον πάππου/γιαγιά σας: εκεί ψηλά που είναι δεν μπορώ να τους ρωτήσω…. 5. Πείτε μας το τραγούδι που θα αφιερώνατε στο Αδάμ Ρεγκούζα: Ποιος είναι αυτός? Αλλά, ΟΚ, πάρε ένα Sodom – Sodomy and lust να σιάξεις! 1. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Janis Joplin - Summetime 2. ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ: Ελένη Τσαλιγοπούλου – Σʼαγαπώ γιατί είσαι ωραία 3. ΘΑ ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΤΟΥΡΤΑΣ: Joan Jett – I hate myself for loving you (γαμάτο, ε???? χαχαχαχα) 4. ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ: Celtic Frost – The Usurper 5. ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ: Marduk – Kaziklu Bey (Lord Impaler 1. Θα θέλατε να έχετε γράψει (συνθέσει) εσείς? Beethoven – Requiem 3. Θα χορεύατε μόνος/η σας σ ένα bar/club: Δεν πάω σε club. 4. "Την ακούτε" κ μονό που το ακούτε: Blind Guardian – Banish from sanctuary (από το Tokyo Tales) 5. Ποιο τραγούδι θα στέλνατε στο διάστημα (να βρουν οι εξωγήινοι): Rory Gallagher – Bad Penny ΓΑΜΑΤΟ topic !!!!! +1000000000000000000000000000000
mxpert Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 5. Που θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας: Youʼll never walk alone (δεν θυμάμαι ποιος το έγραψε – και βαριέμαι να ψάξω ) το συγκεκριμένο έχει μάλλον περισσότερη σημασία ποιος το ανέδειξε... πάμε μωρή ομάδα....το 6ο την Τετάρτη ! :razz:
Cristina Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Η ύπουλη φάτσα είναι τα λεφτά. βρε mosquitάκι, τί στην ευχή κάνεις και τα πετυχαίνεις όλα ; Μιλάμε το ξέσκισα το google-search, μια φορά τη βδομαδα κάνω search με τους στίχους γι'αυτό το κομμάτι, χωρίς αποτέλεσμα. Πού το ξετρύπωσες ?? Ήταν καινούρια καταχώρηση στο Lyrics? Τι σκ@τ@ έκανα λάθος και δεν το πέτυχα ? ps: εννοείται υποκλίνομαι, once more Μα γιατί είναι ύπουλο το smilie; Και αυτό το «mosquitάκι» είχε πλάκα... Πώς προέκυψε; Μάλλον δεν έψαχνες καλά... Οι στίχοι του τραγουδιού είναι κανένα 6μηνο στο stixoi.info.
wizzy Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 το συγκεκριμένο έχει μάλλον περισσότερη σημασία ποιος το ανέδειξε... πάμε μωρή ομάδα....το 6ο την Τετάρτη ! :razz: Έτσι, έτσι !!!! :mrgreen: Την Τετάρτη, θα είναι ωραία με το 6ο για παρέα!!!
NoNuclearPower Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μα γιατί είναι ύπουλο το smilie; Και αυτό το «mosquitάκι» είχε πλάκα... Πώς προέκυψε; Μάλλον δεν έψαχνες καλά... Οι στίχοι του τραγουδιού είναι κανένα 6μηνο στο stixoi.info. Tϊ δεν έκανα σωστά, δεν ξέρω. ξέρω ότι έβαζα τα λόγια κανονικά, και τονισμένα και χωρίς, αλλά δεν έβρισκα ποτέ ούτε 1 αποτέλεσμα.... το «mosquitάκι» από κάτι τέτοια προέκυψε, κουνούπι που τρυπώνει παντού και ανακατεύεται με όλα, αλλά καλό κουνούπι (όχι σαν αυτά τα 2 στο δωμάτιο που με ζάλισαν το τελευταίο μισάωρο -λάθος, ένα έμεινε:twisted:), εξού και το υποκοριστικό Eυχαριστώ Χριστινάκι, once more. Θησαυρός! ps: τα smilies σου είναι "ύπουλα", ως διαφορετικά και κορυφαία εννοείται!
Zordis Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Επειδή είναι (πάρα) πολλά, τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό... 1. Όταν το ακούτε - Κλαίτε αμέσως (Προτιμώ το ανατριχιάζετε!): Dalida-La danse de Zorba 2. Θέλετε να ακούτε στην εθνική με 150Km: Marilyn Manson-This is the New Shit 3. Όταν το ακούτε - Χορεύετε αμέσως (Αν χόρευα, και αν “χορευόταν” το κομμάτι, αυτό θα ήταν ): Fran Jeffries-Meglio Stasera 4. Τραγουδάτε όλα τα λόγια του.: Rosemary Clooney-Mambo Italiano 5. Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο.: Amanda Lear-Enigma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.