NoD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Xorxhs!, το ίδιο πρόβλημα και ένας φίλος μου με την ίδια μητρική.Τα δοκιμάσαμε όλα,σκληρούς,μνήμες,καρτες γραφικών,τροφοδοτικό.Τελικά δε βγάλαμε άκρη,τη στείλαμε Αθήνα την μητρική.Έστειλαν καινούρια,η άλλη απλά ήταν ελλατωματική.
Xorxhs! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια δεν θα το πιστεψετε!!!Μολις εκανα disable Lan απο το bios το συστημα δουλεψε κανονικα!!!!!!!!!!!!Αν ειναι δυνατον! Σας ευχαριστω ολους και αν καποιος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα ας κανει τα παντα disable στο bios και μετα ενα-ενα enable(μετα απο καθε επιτυχες boot για να εντοπισει το προβλημα) Special Thanks to Voudas Τωρα θελω να ρωτησω δυο αλλα πραγματακια 1)Οταν κανει boot πριν μπει sta windows γραφει...Fast track 378,Promise technology Scanning IDE drives.........και μετα απο λιγο No drive attached to fast track controller.The bios is not installed Γνωριζεις περι τινος προκειται? 2)Είχα εναν IDE σκληρο και αγόρασα εναν SATA.UΘελω να κανω boot απο τον SATA αλλά συνεχεια κανει boot απο τον IDE.Εβαλα τον IDE ως slave με τα jumperakia αλλα παλι τα ιδια.Στο bios για το βοοt priority εμφανιζονται μονο ο ΙDE to Floppy kai to cd-rom,αλλά οχι ο SATA
voudas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 κάτω από το ide priority σου έχει επιλογή για hdd drives. εκεί θέτεις προτεραιότητα ανάμεσα στους σκληρούς σου.. άλλαξε τη σειρά και μετά στο boot priority θα μπει ο σάτα στη θέση του ide...
Xorxhs! Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 κάτω από το ide priority σου έχει επιλογή για hdd drives. εκεί θέτεις προτεραιότητα ανάμεσα στους σκληρούς σου.. άλλαξε τη σειρά και μετά στο boot priority θα μπει ο σάτα στη θέση του ide... Thanks Lock me
panaitolas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 1)Οταν κανει boot πριν μπει sta windows γραφει...Fast track 378' date='Promise technology Scanning IDE drives.........και μετα απο λιγο No drive attached to fast track controller.The bios is not installed Γνωριζεις περι τινος προκειται? [/quote'] O fast track 378 einai o raid controller kai den einai egatasthmeno to bios (tou controller).Se periptwsh pou theleis na syndeseis tus sklirus se systoixia raid tote tha sou zhthsei na egatasthseis kai to bios.Den einai kati anisyxitiko.
KOUF Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά χθες πήρα την κάρτα αυτή και μου κάνει και εμένα τα ίδια , με μόνη διαφιρά ότι δεν μπορώ να μπω στο bios καθόλου. Μια μαύρη οθόνη και τίποτα άλλο. Τι να κάνω ? Δεν μου άνειξε καθόλου. Μόνο μαύρη οθόνη και τίποτα άλλο. Δεν ξαναπαίρνω ΑSUS !!!!!!! 197 ΕΥΤΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.