Sinclair Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Θα ηθελα αν μπορουσε καποιος, επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα, να μου πει την γνωμη του ειτε απο προσωπικη εμπειρια ειτε απο καποιο γνωστο για το Motorola E398. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Sinclair Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Κανεις ;;;;; Τι εγινε ο κοσμος μονο ΝΟΚΙΑ και ERICSSON παιρνει;;
Spetses Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το κινητάκι αν και ακόμα δεν το έχω δει από κοντά. Νομίζω πως είναι καλύτερο από Κ700i, 6230 και siemens S65 για αυτά που προσφέρει και για την τιμή του βέβαια. Εμφάνιση πάλι πιστεύω πως είναι καλύτερο από τα προηγούμενα τρία όπως και από ποιότητα κατασκευής. Αξίζει τα λεφτά του αλλά θα ήθελα να μάθαινα περισσότερα πράγματα για αυτό το κινητό από κάποιον που το έχει δουλέψει.
tsabukalis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Αγόρασα το Ε398. Πολύ καλό είμαι ευχαριστημένος, όμως υπάρχει και αλλά. Μέχρι στιγμής δεν κατάφερα να το συνδέσω με τον υπολογιστή μέσω USB, το παλεύω ακόμα.
greg66 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 παιδια το εχω εδω και κανα τριμηνο και το κινητο ειναι αψογω αλλα επειδει δεν κραταω ποτε κινητο πανο απο κανα τριμηνο το πουλαω 200 με radio. Αγορα απο το πλαισιο με εγγυηση. οποιοσ ενδιαφερεται μπορει να επικοινωνιση μαζι στο 6972529725 ή με PM:wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.