MadeBy.Me Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 αλόχα ! ένας φίλος μου έχει έναν 10GB ΗΔΔ περίσευμα και είπε να το βάλει, μου το έδωσε σε μένα λοιπόν να το κοιτάξω αν δουλεύει.(γιατί το κουτί μου είναι ανοιχτό και εύκολα έχω πρόσβαση στο hardware. λοιπόν ο σκληρός είναι ένας WD100(έτσι τεσπα γράφει πάνω) τα συνδέω στο καλώδιο του σκληρού, με τζάμπερ το βάζω σλαβε, του δίνω και ρεύμα.ανάβω το pc και όταν δείχνει το Logo(MSI στην περίπτωσή μου) αρχίζει και βουήζει ο σκληρός ΣΑΝ ΤΟ PACMAN ! ναι καλά διαβάσετε, σαν να ροκανίζει ξύλα μέσα του τέσπα στο λογο δεν ξεκινάει και έτσι πατάω TAB όπως γράφει και στο Λόγο. τον μάστερ τον βλέπει, μετά για το σλάβε μου βγάζει μήνυμα Ultra DMA Mode-5 SMART Capable and Status OK. και συνεχίζει με τα CDROM. μετά όμως που πάει να μπεί στα windows μου βγάζει το παρακάτω Pri Slave HDD Error Press F1 To Resume. άμα πατήσω Φ1 τότε μπαίνει στα windows αλλά δεν βλέπει τον σκληρό. στο ΒΙΟΣ όμως όταν μπαίνω (μετά το Λόγο) το Slave to exei Not Installed, ενώ άμα πατήσω enter(που είναι auto installed) μου το βγάζει και με τα στοιχεία του(αν και δείχνει 9 GB(στογγυλοποίηση πιστεύω)).τέσπα κάνω save settings και μετά μου βγάζει τα ίδια ακριβώς προβλήματα και μηνύματα. παιδιά ο σκληρός υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει ή πέταμα :?: φχαριστώ.
madsc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Έτσι όπως τα λες κ να δουλέψει, εγώ δεν θα εμπιστευόμουν data επάνω του. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.