dub Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 ξαφνικά τα windows δεν βλέπουν τα δύο drives. Οταν μπουτάρει ο υπολογιστης τα βλέπω εκεί. Τα λαμπάκια ανάβουν, τα πορτάκια ανοιγοκλείνουν αλλά στο "my computer" η στο "device manager" υπάρχουν θαυμαστικά δίπλα στις συσκευες
dub Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 να διορθώσω στο "my computer' δεν φαίνονται καθόλου. Τα θαυμαστικά υπάρχουν στο "device manager".
Teacher Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Εάν κάνεις δεξί κλικ, κατάργηση συσκευής, restart;
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα, εγώ προτείνω να κάνεις unistall τους IDE controllers. Μετά το reboot που θα σου ζητήσει, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι ok.
sot78 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 αλλαξε τα jumper στα drivers αν το dvd ηταν slave καντο master και σε μενα ειχε συμβει αυτο και οτι και να δοκιμασα το εβλεπαν με θαυμαστικο το DVD τα XP.σε boot και bios ηταν OK
dub Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 τα δύο πρώτα (κατάργηση συσκευής και unistall IDE controllers) τα έκανα χωρίς αποτέλεσμα. Το τρίτο (αλλαγή Jumpers) δεν ξέρω να το κάνω. Με βλέπω για μάστορα γαμώτο και έχω ένα κάρο καλώδια.
diamalan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Evales kana clonecd i kana alcohol? Mporei apo ayto na einai to problem. Mou exei symvei.
knightmare Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Katarghse ta kai kane ananewsh,ama den dei tpt.Phgene kei pou leei ide atapi/atape kapws etsi prwteuwn elekths,deuterwn kai kane kai kei katarghsh,kane meta ananewsh,reboot.ama den piasei thes format.den einai duskolo ama exeis windows xp.bazeis to cd,bootarei kai eisai ok.
dub Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 format και εγκατάσταση ξέρω να κάνω αλλά βαριέμαι !!! Τόσες συσκευές drivers κτλ!! Και σήμερα γαμώτο σκόπευα να κάνω backup με drive image!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Ετσι ξαφνικά άρχισαν αυτά τα προβλήματα? Μήπως άλλαξες κάποιο hardware?
dub Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 hardware δεν άλλαξα παιδιά. Software οπως συνήθως βγάζω και βάζω !!! Και να φανταστείτε πως έκανα και Update χτες.
dub Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 τουλάχιστονν ο υπολογιστής μπουτάρει απο cd. Μόλις το τσέκαρα. Μάλλον θα πάω για φορμάρισμα στο σαββατοκύριακο.
dub Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 το 'φτιαξα !!!!!!! Αφού λέω θα κάνω format ας πειραματιστώ λίγο. Αρχιζα να βγάζω προγράμματα cd recording πρώτα. Ολα έγιναν οκ μόλις απεγκατέστηστα το Nero !!!! Υποθέτω πως έχει σχέση με το nero drive image. Δεν ξέρω πειτε μου να μπορεί να είναι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.