pseira Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Πλάκα έχει που στο forum του PCMaster θίχτηκαν τα μικρά επειδή λέμε οτι η ταινία θα είναι μούφα...Μα δε θα φταίει το Doom αν θα είναι μούφα, θα φταίει ο πρωταγωνιστής.. ο....."Κοτρώνας- The rock" με την απίστευτα ατάλαντη υποκριτική του.... Όσο για το σχόλιο ότι "όλο βλάκες είναι το Insomnia ! καλά που δε γράφω εκεί" να είσαι σίγουρος ότι με τέτοιο χαρακτήρα και μεις θα σε γράφαμε... Εδώ είναι τεχνολογικό forum, με θέματα, κατηγορίες και δεν είναι ενα μπάχαλο που πάει ο κάθε 15χρονος και ανοίγει ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΟΥΣΙΟ TOPIC-POLL υπάρχει.... Από εκεί φαίνεται που συχνάζουν οι βλάκες.....
epote Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 pseira, exeis dei to epipedo tou pcmaster tora teleytaia? otan vlepeis periodiko sto opoio sth roh tou keimenou paremvalontai parentheseis oi opoies exoun ths eksis domh (rUleR:xaxa tha itheles e trISto?)(trISto: thelo kai exo:P) kai anafores stous sintaktes tou periodikou me nicknames tote mporeis na eisai sigouros oti den tha bgaleis akri let them be...
epote Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ αναρωτιέμαι τι υπόθεση θα έχει mdk is teh game dowg:P
The Crow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Pseira ποιον λες 15χρονο βλάκα!!!Ελπίζω όχι εμένα!! :evil:
The Crow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Σε ποιους αναφέρεσαι;Σε αυτόν που έκανε αυτό το topic ή σε αυτούς στο PC Master;
konnak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Cool Crow...Αναφέρεται σ' αυτούς που γράφουν στο φόρουμ του PCMaster. Don't worry, be happy...
pseira Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Χεχε , Crow PC Master έπαψα να παίρνω από τότε που έφυγε ο Πατρίκος σχεδόν, περίπου η ίδια περίοδος που ατόνησαν τα adventures...Τώρα, εγώ δεν είπα κανέναν βλάκα, και δικαίωμα του καθενός να διαβάζει ότι θέλει. Απλά επειδή θίγεται μια ΤΑΙΝΙΑ που βασίζεται σ'ενα παιχνίδι (και επειδή ΟΛΟΙ ξέρουμε πόσα είναι τα πετυχημένα έργα που βασίστηκαν σε videogame), εμείς είμαστε οι βλάκες... Λες και το οτι αν είναι πατάτα η ταινία, σημαίνει οτι είναι και το παιχνίδι! Εμένα το παιχνίδι μου άρεσε και την ταινία θα τη δω έστω κι αν είναι μούφα από περιέργεια. Δε μπορεί να είναι χειρότερη από το Starship Troopers 2! Eκτός αν οι κύριοι που έγραφαν τα ποστ είναι συμπαραγωγοί ή σκηνοθέτες... (Σ.Σ. άντε να μην βγει ο αρχισυντάκτης και αρχίσει να μας μαστιγώνει και μας !)
Godfath3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Έφυγε ο Πατρίκος απο το Pc Master?Εγώ μετά απο 3 χρόνια περίπου που το αγόραζα ανελιπώς, το έκοψα πέρσυ...Πως είχα την εντύπωση οτι μεχρι και τότε που το αγόραζα ήταν ο Πατρίκος στο περιοδικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.