Spitzenklasse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Βοηθάτε, Χριστιανοί! Υπάρχει κανένας τρόπος-utility να βρω τι μάρκα-chip-τύπο μόντεμ είναι εγκαταστημένο στο PC μου; Δυστυχώς το πήρα για CRYPTO πριν κανένα χρόνο σε συσκευασία bulk από Αθήνα, και μόλις επέστρεψα στο Αγρίνιο και άνοιξα το σακουλάκι, όχι μόνο δεν ήταν CRYPTO αλλά και είχε απλά ένα χαρτί-εγγύση της ....PCtel! Όσο κι να ακούγεται τρελό, το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι 56Κ και, χωρίς να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τους generic drivers των ΧΡ, θέλω απλά να βρω τους δικούς του ή έστω παραπλήσιους. Δυστυχώς site εταιρείας για modem με τέτοιο όνομαι ακόμα δεν βρήκα. :?: :?:
kx5 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Κοίταξες τι chipset έχει? Πες μας τι γράφει επάνω του.
Spitzenklasse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μωρέ, έλεγα να αποφύγω να ανοίγω κουτιά και χαζομάρες..... Μάλλον δεν το γλυτώνω. Φτου!
spock Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Βήμα προς βήμα: -από το "modems" του "control panel", βρες σε ποιά COM port αντιστοιχεί το modem -τρέξε το "hyperterminal", είναι μέσα στο "start->programs->accesories" κάπου -δημιούργησε ένα νέο connection, όχι στο modem αλλά κατ'ευθείαν στην COM του modem -τα port settings άσ'τα στο default -γράψε την εντολή "at" και [enter] -αν δε βλέπεις αυτά που γράφεις, γράψε "ate1" και [enter] -άρχισε με την εντολή "ath1", συνέχισε με "ath2", "ath3" κτλ. Μέσω αυτών, θα βρεις αρκετές πληροφορίες σχετικά με το modem σου. Βοήθησε καθόλου;
tairisj Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 pantos i krypto xrisimopoiei ta chip tis pctel, i toylaxiston m'aytoys toys generic drivers(synithos hsp56) ta anagnorizoyn ta windows
Spitzenklasse Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά, ευχαριστώ πολύ! Είστε πολύ αναλυτικοί στη βοήθειά σας και μάλλον θα βγει άκρη. Thanx!
NoD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δύο είναι τα εσωτερικά modems της Crypto,extra/best.Το extra που έχω εγώ χρησιμοποιεί chip της Agere.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.