kostaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Πριν κατι μερες αγορασα το Τ68 και πιστευς οτι εκανα μια καλη αγορα αλλα παντα έχω στο μυαλο μου οτι δεν ειναι Νοκια!!! Δεν εχω κολλημα ποια ειναι καλυτερη εταιρια, απλως η Νοκια μεχρι τωρα βγαζει στην παραγωγη πιο ομορφα κινητα σε εμφανιση, γι 'αυτο πιστευω τα αγοραζει ο κοσμος!!! Εγω στην αρχη ειχα ενα gft68 πριν πολυ καιρο(χρονια) μετα ενα 6110 που για μενα ειναι το καλυτερο κινητο που εχει βγαλει η Νοκια ποτε, και οτι θα μεινει για παντα μετα ενα 6210 που μου εσπασε τα νευρα και τωρα το Τ68. Παιδια δεν θυμιζει το Τ68 τα συνηθισμενα Ericsson. Ειναι πολυ ομορφο κινητο και αυτη η εγχρωμη οθονη δείνει άλλη οψη στο κινητο. Εχει αρκετες λειτουργιες δεν λεω αλλα θέλει χρονο και χρημα για να τις δεις. Δεν λεω εσκασα 190.000 σκετη συσκευη αλλά για να παρεις και τον mp3 player και την φωτογραφικη που συνδεεται με το Τ68 θελεις κι αλλα λεφτα!!! Οπως βλεπεται δεν εκανα αυτο το Topic για να πω οτι το Τ68 ειναι φοβεροοοοο κινητο αλλα για να μιλησω και να γνωρισω κι αλλα ατομα που πιθανον το αγορασαν για να δουλεψουμε τις λειτουργιες του οπως τις εικονες με 256 χρωματα κτλπ.!!!! <BR> Πιστευω οτι το Τ68 θα κανει την Εricsson να ανεβει αρκετα επειδη βλεπω εξωτερικα και τα καινουργια Νοκια που θα κυκλοφορησουνε και λεω τι μαλ... ειναι αυτα!! Αποψη μου Πρωτα κοιτας ενα κινητο εξωτερικα και μετα εσωτερικα, οτι και να κανουμε κινητα ειναι. Εξαλλου μην μου πειτε οτι μια γυναικα πρωτα την κοιτατε εσωτερικα και μετα εξωτερικα!!! <P>Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το Τ68<p>[ 30-11-2001: Message edited by: kostaras ]
pseira Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Wraio einai to eida k gw x8es. Poly elafry kai foveri o8oni. H grammatoseira 8ymizei ligo Windows 3.0 alla ayto einai leptomereia... Pantws de nomizw oti aksizei ta 190.000...oute to 8310 ta 130-140.000 otan to kostos tous den einai parapanw apo 20.000.....
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 e tha to doume kai emeis sta xeria mas elpizw se kana xrono <BR>(na pesoun kai oi times sta metaxeirhsmena...lol)
unforgiven Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by pseira:<BR><STRONG>Wraio einai to eida k gw x8es. Poly elafry kai foveri o8oni. H grammatoseira 8ymizei ligo Windows 3.0 alla ayto einai leptomereia... Pantws de nomizw oti aksizei ta 190.000...oute to 8310 ta 130-140.000 otan to kostos tous den einai parapanw apo 20.000.....</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Αφ' ενός το κόστος του δεν είναι τόσο, αλλά μην ξεχνάς ότι σε ο,τιδήποτε αγοράζεις δεν πληρώνεις μόνο το κόστος κατασκευής, αλλά και το κόστος εξέλιξης, προώθησης κτλ κτλ...<BR>Αν πλήρωνες μόνο το κόστος κατασκευής, οι CPU θα μοιράζονταν μέσα στα περιοδικά, αντί για cd... <BR>Kostara, είμαι και εγώ κάτοχος ενός Τ68 και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν θέλεις περισσότερα γι' αυτό το κινητό, πήγαινε στο: <A HREF="http://www.unwired.gr" TARGET=_blank>www.unwired.gr</A>
SKOKMAN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 KATAPLIKTIKO TO T68.RE PAIDIA POS THA PERASOYME KAI ALES EXROMES FOTO?<BR>HELP AN GNORIZEI KANEIS
Anonymous Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by SKOKMAN:<BR><STRONG>KATAPLIKTIKO TO T68.RE PAIDIA POS THA PERASOYME KAI ALES EXROMES FOTO?<BR>HELP AN GNORIZEI KANEIS </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Mporis meso wap i meso kalodiu/iperitron. Kita mesa sto talkman. Tha vris pola gia to neo su kinito :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.