karib Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Εχω κανει (και καλα απο οτι φαίνεται...) uninstall ενα προγραμμα απο τα win xp. Αυτο βεβαια φροντισε οχι μονο να μου αφησει τα γνωστα υπολειματα αρχειων αλλα και να τα χρησιμοποιει κιολας! Τι εννοω? Παω στον φακελο του προγραμματος (το uninstall τον ξεχασε) και παω να σβησω και μου λεει οτι χρησιμοποιουνται. ΠΡΟΣΟΧΗ: προκειται για αρχεια dll. Μπηκα με safe mode, αλλα τίποτε δεν καταφερα. Προσπαθησα με τον file explorer του nero, παλι τιποτε. Κοιταξα μηπως τρεχει κατι στα services, δεν βρηκα κατι. Κοιταξα στον task manager, παλι δεν βρηκα, σταματησα και πολλα αλλα, παλι τιποτε στο τελος. Πηγα με regcleaner να δω τι φορτωνει στο startup, εκει αφαιρεσα μια καταχωρηση, αλλα delete παλι δεν με αφησε να κανω. Πως θα καταφερω να σβησω αυτα τα dll, κανοντας φυσικα πρωτα το συστημα να παψει να τα χρησιμοποιει?
migel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα . Το μόνο που μου έρχεται μιάς και δοκίμασες όλα τα παραπάνω είναι να μπουτάρεις με Boot δισκέτα ( WinΧΡ/98/ME ) και μέσα απο Dos δεν θα σου αρνηθεί κανένα πρόγραμμα διαγραφή. P.S. Λέω τώρα εγώ , Rename δοκίμασες να κάνεις ? εάν σε αφήσει ( που δεν το βλέπω ) κάντου ενα Rename μετά ενα Restart και σβήστο.
karib Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Ωραιο κι αυτο! Το κανω rename και δεν με αφηνει να το σβησω!. Δοκιμασα με Dos μεσα απο windows και δεν με αφησε! Access denied.
migel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Ωραιο κι αυτο! Το κανω rename και δεν με αφηνει να το σβησω!. Restart έκανες μετά το Rename ? Δοκιμασα με Dos μεσα απο windows και δεν με αφησε! Access denied. Οχι μέσα απο Windows , πρέπει να μπείς στο σύστημα με δισκέτα εκκίνησης , εάν δέν έχεις πήγαινε εδώ ( Free ) και κατέβασε μία ( Εάν τον HD τον έχεις φορμάρει NTFS πρόσεξε το Image που θα κατεβάσεις να υποστηρίζει NTFS ). Άλλη λύση είναι να πάρεις απο εδώ το Your Unistaller 2004 το οποίο είναι πρόγραμμα απεγκατάστασης προγραμμάτων και στα πολλά + πού έχει είναι ότι βλέπει κάποια προγράμματα τα οποία δεν φαίνονται στο Add or remove του Control Panel . ( Κάποια προγράμματα όταν τα κάνεις εγκατάσταση δεν έχουν Unistall ούτε στην έναρξη/προγράμματα ούτε και στο Add or Remove , δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αυτό αλλά επειδή δοκιμάζω καθημερινώς πολλά προγράμματα το έχω δει αρκετές φορές ). P.S. To κουφό της όλης ιστορίας είναι οτι μου έχουν τύχει τέτοια διάφορα πολλές φορές αλλά πάντα τα σβήνω , με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο . Αρχείο ή φάκελος δεν υπάρχει που να μην σβήνεται . ( Πιστεύω οτι έχεις τσεκάρει τον φάκελο και δεν είναι κλειδωμένος )
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Κarib, δοκίμασες σε Safe Mode με την βοήθεια του Nero να το σβήσεις?
karib Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Restart έκανες μετά το Rename ? Αυτο εκανα και τελικα Ok! Σβηστηκαν! Ευχαριστω ολους παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.