Προς το περιεχόμενο

Adobe Acrobat Problem

ba_eas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια εργασία να κάνω στη σχολή μου κ μια απο τις πήγες που θέλω να χρησιμοποιήσω είναι το παρακάτω pdf:

>http://www.math.upatras.gr/~cdrossos/teach/shapiro.pdf

Είναι βιβλίο που διδάσκεται στο Μαθηματικό της Πάτρας. Το προβλημά μου είναι οτι μόλις ανοίγω το αρχείο και κάνω απο το Acrobat επιλογή ένα κομμάτι κειμένου και copy στο clipboard, όταν πάω να το κάνω αυτό paste στο Word μου βγάζει ακαταλαβίστικους χαρακτήρες αντί για ελλήνικους.

Έχει να προτείνει κανείς καμία λύση? Ίσως κάποιο άλλο πρόγραμμα?

(να πώ οτι έχω δοκιμάσει προγράμματα του στύλ pdf2doc)

Thanks in advance.

Δημοσ.

bres kai katebase to acrobat (oxi to reader) (einai kai megalo kai den einai kai dorean alla tha kaneis doulia)

episis dokimase na to kaneis paste se txt keimeno kai an den piasei afto pekse kai ligo me tis gramatoseires.

Δημοσ.

paredwse, gia na dokimasw me to prog pou les.... Omologw oti den to iksera...

deathlok, to provlima mou einai otan to kanw paste se txt keimeno... ekei mou vgazei auta ta kinezika...:(

Euxaristw k tous 2....newtera ystera....:)

Δημοσ.

Πες μου ποιες σελίδες θες να σου τις στείλω με μορφή doc (Word). Δώσε και ένα e-mail. (μπαίνω μόνο βράδυ, οπότε λίγη υπομονή!)

Δημοσ.

Μια πρόχειρη και γρήγορη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο Snapshot tool μέσα από το Acrobat Reader 6, το οποίο κάνει copy την επιλεγόμενη περιοχή, και μετά μπορείς να κάνεις επικόλληση στο Word, σαν ΕΙΚΟΝΑ...

Δημοσ.

Petza, Adobe Acrobat CE 6 Professional exw... Opote kati allo paizei....

accipio, basika olo to vivlio to thelw se doc.... opote mallon dyskolo to vlepw... To email mou k to msn mou fainontai katw... An theleis contact me mpas k vroume kana tropo....

paredwse, kai to Abby atixise....ta idia apotelesmata k ekei....

Δημοσ.

Το Finereader μια χαρά το διαβάζει :shock: Είσαι σίγουρος ότι επέλεξες ως γλώσσες Ελληνικά και Αγγλικά για το scan&read?

Πχ, παραθέτω από την πρώτη σελίδα...

>
Αυτό είναι ένα φιλοσοφικό βιβλίο γύρω από τα μαθηματικά. Υπάρχουν, αρχικά, ζητήματα μεταφυσικής: Τι γνώμη έχετε για τα μαθηματικά; . Έχουν κάποιο αντικείμενο θέματος; Ποιο είναι το αντικείμενο του θέματος; Τι είναι οι αριθμοί, τα σύνολα, τα σημεία, οι γραμμές, οι συναρτήσεις και τα λοιπά; Κατόπιν υπάρχουν σημασιολογικά ζητήματα: Τι σημαίνουν οι μαθηματικές προτάσεις; Ποια είναι η φύση της μαθηματικής αλήθειας; Και η επιστημολογία: Πώς είναι γνωστά τα μαθηματικά; Ποια είναι η μεθοδολογία τους; Εμπεριέχεται η παρατήρηση, ή είναι απλώς διανοητική άσκηση; Πώς κρίνονται οι διαμάχες ανάμεσα στους μαθηματικούς; Τι είναι η απόδειξη; Είναι οι αποδείξεις απόλυτα σαφείς, απρόσβλητες από λογική αμφιβολία; Ποια είναι η λογική των μαθηματικών; Υπάρχουν άγνωστες μαθηματικές αλήθειες;
Τα μαθηματικά έχουν την φήμη ότι είναι ένας στερεότυπος επιστημονικός κλάδος, μέχρι του σημείου της φιλοσοφίας (από αυτή την άποψη) όσο μπορεί κανείς να φανταστεί. Εδώ τα πράγματα φαίνονται να τακτοποιούνται, μία και καλή, πάνω σε μια βάση ρουτίνας. Συμβαίνει, όμως, αυτό; Υπήρξαν κάποιες επαναστάσεις στα μαθηματικά, όπου μακρόχρονες πεποιθήσεις εγκαταλείφθηκαν; Εξετάστε το βάθος των μαθηματικών που χρησιμοποιούνται - και απαιτούνται - στις φυσικές και κοινωνικές επιστήμες. Με ποιο τρόπο τα μαθηματικά, που εμφανίζονται αρχικά ως μια διανοητική δραστηριότητα, ρίχνουν φως πάνω στον φυσικό, ανθρώπινο και κοινωνικό κόσμο που μελετάται στην επιστήμη; Γιατί δεν μπορούμε να κατανοήσουμε κατά πολύ τον κόσμο (σε επιστημονικούς όρους) εάν δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ένα μεγάλο μέρος των μαθηματικών; Τι μας λέει αυτό γύρω από τα μαθηματικά; Τι μας λέει αυτό γύρω από τον φυσικό, ανθρώπινο, και κοινωνικό κόσμο;
Η φιλοσοφία των μαθηματικών ανήκει σε ένα στυλ που εμπεριέχει την φιλοσοφία της φυσικής, την φιλοσοφία της βιολογίας, την φιλοσοφία της ψυχολογίας, την φιλοσοφία της γλώσσας, την φιλοσοφία της λογικής, και ακόμα τη φιλοσοφία της φιλοσοφίας. Το θέμα είναι να ασχοληθούμε με φιλοσοφικά ζητήματα που αφορούν έναν ακαδημαϊκό επιστημονικό κλάδο, θέματα γύρω από την μεταφυσική, την επιστημολογία, τη σημασιολογία, τη λογική, και την μεθοδολογία του επιστημονικού κλάδου. Τυπικά, η φιλοσοφία της μεταβλητής Χ επιδιώκε-

Αυτό που παίζει είναι η γνωστή βλακεία με την υποστήριξη του Unicode σε επίπεδο εφαρμογής..

Δημοσ.

Το κείμενο το κατάφερα τελικά....

Να είστε καλά όλοι σας για την βοήθεια που μου δώσατε και ιδιαίτερα ο paredwse και ο wraeththu, ο πρώτος γιατί μου πρότεινε το κατάλληλο πρόγραμμα (σου έχω πεί οτι είσαι αρχηγός?) και ο δεύτερος γιατί μου άνοιξε τα μάτια να βάλω κ ελληνικά κ αγγλικά στο πρόγραμμα μαζί πραγμα που δεν είχα δεί.

Ευχαριστώ πολύ κ πάλι. :D

Δημοσ.
Petza' date=' Adobe Acrobat CE 6 Professional exw... Opote kati allo paizei....

[b']accipio[/b], basika olo to vivlio to thelw se doc.... opote mallon dyskolo to vlepw... To email mou k to msn mou fainontai katw... An theleis contact me mpas k vroume kana tropo....

paredwse, kai to Abby atixise....ta idia apotelesmata k ekei....

Loipon se mia genomeni "sizitisi" o wert eixe ena paromoio problima

>Ας μου επιτρέψετε να πω για ένα προβληματάκι που μου παρουσιάστηκε και το πώς το έλυσα τουλάχιστον για την ώρα. 
Είχα κάνει μερικά αρχεία pdf από ελληνικές σελίδες έτσι για δοκιμή. 
Πήγα να τα ανοίξω και μου έλεγε ότι δεν βρήκε την γραμματοσειρά arial και δεν θα μπορούσε να εμφανίσει τα αρχεία κανονικά και όντως μου έδειχνε αντί για γράμματα τετραγωνάκια. 
Ανοιξα λοιπόν τον φάκελο γραμματοσειρές από τον πίνακα ελέγχου και έκανα copy paste όλες τις γραμματοσειρές που έγραφαν arial στον φάκελο C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0 CE\Distillr\data\Fonts 
Το πρόβλημα λύθηκε επιτυχώς.  
Δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε γιατί ότι είχα φτιάξει δεν το είχα ξανανοίξει αλλά τουλάχιστον αυτό που έκανα δούλεψε. 
Αν κάποιος άλλος λοιπόν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ας το έχει υπ'όψιν του αυτό

gia dokimase to

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...