CorfuVBProgrammer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Paidia please an gnorizei kaneis apo pou boro na promitheuto dorean SMS component as stilei minima . . . Thanks . . .
drm Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε Corfu, μεταξύ άλλων (των οποίωn το ύφος δεν θα συζητήσω δημόσια) είπες ena sms component borei na xrisimopoieithei gia na stelneis dorean sms mms apo mia selida toy Internet i apo ena programma pou boreis na kataskevaseis xrisimopoiontas auto to component . . . . ;-) Λοιπόν, αφού εσύ ασχολείσε με το Software (...) σου λέω τα εξής. Το να φτιάξεις ένα SMS Component και μάλιστα Free, είναι πολύ απλό, από την στιγμή που θα βρεις ένα Free SMS Site. Από εκεί και πέρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις προγραματιστικά με το Site, δηλαδή να εξομοιώσεις έναν web browser (χωρίς φυσικά να κάνεις visualize τίποτα), και δώσεις στο σίτε τα δεδομένα που θα έδεινες κανόνικα.. User Name - Password - phone number etc.... Η επικοινωνία με το site μπορεί να γίνει είτε σε επίπεδο HTTP αν και πιστεύω ότι για σένα καλύτερα θα ήταν να δουλέψεις με τις ρουτίνες του winINET που είναι σχετικά πιο απλές... Έπειτα αρκει να κάνεις parsing στα δεδομένα που θα σου στείλει το site (plain text HTML θα είναι) και να postαρεις πίσω στο σιτε τα δεδομένα που θέλει... Αυτό το έχω κάνει σε Delphi και δούλευει μία χάρα με το web2sms.otenet.gr ... καλύ τύχη
Lyman_Zerga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Όντως. Το ίδιο έκανα και εγώ σε PHP.
drm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 το έχω κάνει για να με ειδοποιεί για τα μαιλ μου (καθώς είχα πρόσβασει στον μαιλ σερβερ) και έπεξε μία χαρά και μάλιστα έπαιζε και με το web2sms.otenet.gr & με το cosmote.gr (κάπου είχε ένα send SMS).
dominant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Όντως. Το ίδιο έκανα και εγώ σε PHP. Mporeis na postareis ton kodika?
CorfuVBProgrammer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Thanks All Of you . . . . . Apla den eixa skeftei aytin tin ekdoxi . . . . . ;-) Kati allo tora . . . . Mipos xerete an kapoio apo auta den exei periorismo sto plithos ton minimaton pou boro na stilo ? ? ? ? Thanks again . . . . ;-)
Lyman_Zerga Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Όντως. Το ίδιο έκανα και εγώ σε PHP. Mporeis na postareis ton kodika? Όχι, sorry.
dtomgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 nomizw tis otenet den einai pia free opws kai tis cosmote...... afoy prepei na eisai sindomiths...... yparxei kanena allo site gia free?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.