Προς το περιεχόμενο

Θα βγούνε και αν ναι πότε. PS-3 και X-BOX 2 ;

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσα ανέφερα στην 1η ή στην 2η σελίδα είναι official.

Αυτά μόνο.

Μάλλον δεν κατάλαβα τι λές..... Γιατί εγώ δεν είπα τίποτα μη official, σε αντίθεση με εσένα!!!

-Το cell, η τεράστια cpu power με πολαπλούς επεξεργαστες που θα βασιστεί η sony, και τα τρομερά ποσά που έχουν ξοδευτεί για αυτό το σκοπό , είναι 1000% official και πολύ παλιά νέα.

-Επίσης , αυτό που είπες στην πρώτη σελίδα, ότι η sony έστειλε mail "να μην περιμένετε σημαντική βελτίωση στα γραφικά "(6 χρόνια μετά το ps2!!!), ακόμα και φάρσα που σου έκανε κάποιος μπορεί να είναι, αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι "official"!!!

-Και πως μπορείς να συγκρίνεις xbox2 με ps3, την στιγμή που στηρίζονται σε εντελώς διαφορετικές και μη συγκρίσημες τεχνολογίες ???

Στο καινούργιο και τελείως διαφορετικό cell το ένα, στο κλασικό συνδιασμό cpu gfx card το άλλο!!!

-Και από πάνω, πως ξέρεις ότι το xbox2 θα είναι ανώτερο "τεχνικά" από το ps3, αφού δεν έχεις ιδέα τη θα βγάλει η sony?(ασε που θα το βγάλει και μετά από την microsoft)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re paidia ipotheseis panta kanoume,den einai sigouro pia tha einai i kaliteri konsola.Gia na to diapistwsoume ayto tha prepei na exoun bgei kai oi 2 konsoles stin agora kai na perasei kai kamposos kairos wste na doume pia konsola exei kai kalitera games ktl.

Δημοσ.
Blizzard , διάβασε το post που έκανα μετά τον epote στην page 2...

Το διάβασα ξανά , αλλά άκρη δεν έβγαλα....

Στην σελίδα 2, απλά εξήγησες τις πηγές σου, και σου έχω ήδη πει ότι μπορεί να είναι φάρσα, κόλπο της Microsoft, ή οτι άλλο εκτός "official" από την sony.

Γιατί είναι αδύνατον να μην έχει πολύ βελτιωμένα γραφικά ένα σύστημα που θα βγεί 6!!!! χρόνια μετά το προηγούμενο της ίδιας εταιρίας.

Εκτός αν ενοούσαν ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολύ βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με τους υπερυπολογιστές της εποχής , (γιατί υπάρχει κόσμος που περιμένει θαυματα από το cell).

Και επίσης, τι σημαίνει "Το Xbox 2 θα είναι πιο ισχυρό ( τεχνολογικά ) από το PS3" ????? (μιλάς για ποιότητα παιχνιδιών ???)

Γιατί αν το δούμε καθαρά τεχνολογικά , το ps3 έχει νέα τεχνολογία, με απίστευτο κόστος έρευνας, και χρήματα που έχουν επενδυθεί στο cell επί πάρα πολλά χρόνια .

Το xbox2 έχει συμβατική τεχνολογία, και δεν καταλαβαίνω πως ακριβός συγκρίνει κάποιος για να μπορεί να πει ότι θα είναι "πιο ισχυρό τεχνολογικά το xbox2".

(Μην μου πεις ότι το άκουσες "official" από την sony, ή από ανεξάρτητο παρατηρητή και αυτό !!!)

Δημοσ.

Μα δεν είναι ανάγκη να καταλήξει και κάπου συγκεκριμένα.... εσύ μας λές αυτά που έμαθες, και εγώ απλά σου λέω τον λόγο που μου φαίνονται κάποια απίστευτα και αδιανόητα .

Αν έχεις νέα inside info πέστα... δεν θέλω να κόψω την ενημέρωση από τον κόσμο, ούτε να σε προσβάλω. (sorry αν το έκανα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...