ksGanzia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω έναν σκληρό Western Digital 250gb sata, το οποίο μέσω του Computer Management προσπαθώ να κάνω φορμάτ, φτάνει στο 2% και μετά βγάζει error! Μετά απο το error ο σκληρός δεν εμφανίζεται ούτε στην λίστα του DEVice Manager. Τι γίνεται, ξέρει κανείς;
sotris99 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Το jumper πίσω είναι σε σωστό σημείο???
ksGanzia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 και τι ρόλο παίζει το jumper στο φορμάτ? αλλωστε sata είναι και απο ότι θυμάμαι δεν έχει jumper πίσω.
kinitos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 me kana partition magic dokimases i apo tin egatastasi ton xp kanontas format pernontas prota drivers,diskoli diadikasia, pantos gia dokimase me partition magic
madsc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Καταρχήν είσαι full updated στο os σου; Παρόμοια gb βλέπει σωστά το μηχανάκι σου; (από 120g hd κ πάνω δηλ) Αυτό το δίσκο τον βλέπει κάποιο άλλο pc; /sc
accipio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Ίσως να παρουσίασε βλάβη. Εμένα καινούριος WD200GB μου χάλασε σε 4 μέρες από την αγορά του (read error - δεν φόρτωναν τα XP). Φτιάξε μια δισκέτα με τα διαγνωστικά εργαλεία της WD και έλεγξέ τον από εκεί - νόμίζω ότι μπορείς και με τη δισκέτα αυτή επίσης να τον φορμάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.