alieus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Κάνω in depth online σκαν με το panda και μου βγάζει κάποια σπάϊ και τρογιαν ότι είναι στο C:\System Volume Information\_restore. Πώς μπαίνω εκεί να τα διώξω; Μόνο ένα έκανε ντισινφεξιον μόνο του το πρόγραμμα. Τα άλλα λέει πρέπει να μπώ εγώ να τα διώξω. Δοκίμασα αλλά δεν βρίσκω πώς μπαίνω εκεί.
ellilili Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Εχω ενα προβλημα με task manager και μου βγαζει μονο τις διεργασιες δλδ δεν μου βγαζει εφαρμογες,επιδοσεις κλπ. Τι κανω για να το επαναφερω;
te0v2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος κατεβαστε το ProccessExplorer ειναι free,το αντικαθιστας με τον task manager και εχεις πολυ περισοτερες λεπτομερειες.1 απο αυτες να σου επεξηγει τις διεργασιες του συστηματος ,οτι δλδ βλεπεις στο proccesslibrary το βλεπεις με ενα απλο ctrl+alt+del
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Γεια χαρά, Εάν κάποιος έχει εμπειρία για να με βοηθήσει να ΄σκοτώσω' processes που ΔΕΝ χρειάζεται να υπάρχουν στην εκκίνηση, ας μου στείλει pm
karhariasgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Καλήμερα να απαντήσει εδώ να το δούμε όλοι
adi32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 εβαλα το ProcessScanner και μου εβγαλε καποιες διεργασιες που δεν υπαρχουν στο startup του msconfig και τρεχουν στο system πως μπορω να τα στειλω αδιαβαστα? πχ richvideo.exe, googleupdate, csrss.exe
bthebest Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 NAI!! Πολύ καλή δουλειά ειναι κάτι που έψαχνα μήνες τώρα!! -----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 04 : 48 : 01----- Θέλω να ρωτήσω και κάτι ... Υπάρχει η δυνατότητα να διαγράψω κάποιο process με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην ξαναεμφανιστεί στο επόμενο ξεκίνημα των Παραθύρων;
Antitrust Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 εβαλα το ProcessScanner και μου εβγαλε καποιες διεργασιες που δεν υπαρχουν στο startup του msconfig και τρεχουν στο system πως μπορω να τα στειλω αδιαβαστα? πχ richvideo.exe, googleupdate, csrss.exe Ανακάλυψα και γω το csrss.exe στο pc μου, και το ψάξιμο βγάζει μικτά αποτελέσματα... το ένα λέει πως είναι διδικασία των windows, αλλο λέει πως είναι trojan... Δεν μ'αφήνει να το απενεργοποιήσω όμως Το πρόβλημα είναι πως έχω κάποια προβλήματα με το internet... Κάποιος συνδέεται και κατεβάζει εκατοντάδες MB (έως και GB) χωρίς να ξέρω τι γίνεται... Τρέχω Spybot και Clamwin antivirus αλλά τίποτα... Help?
random Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ανακάλυψα και γω το csrss.exe στο pc μου, και το ψάξιμο βγάζει μικτά αποτελέσματα. πάρε το Process Explorer http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx δωρεάν , απο την Μς, ενας task manager, αλλα καλύτερος. κανε διπλο κλικ στο csrss.exe και δες τις ιδιότητες του. αν βρίσκεται στο φάκελο C:\Windows\System32\ ειναι οκ, του λειτουργικού. αν όχι ειναι ύποπτο. επίσης, στο ταμπελάκι "image", εχει ενα κουμπί verify. nom;izv, ελένxει αν το αρχείο ειναι όντως της microsoft. ΥΓ. το ProcessScanner ψιλομούφα μου φαίνεται αλλα αν σκανάρει, στα αποτελέσματα δειχνει το ProcessScanner, με κλικ πάνω στο csrss.exe σου δείχνει οτι ειναι των windows. Συγκεκριμένα, για το δικό σου csrss.exe Αν πας με το ψαχτήρι του σαιτ, και βαλεις csrss.exe γενικά, ναι θα σου βγαλει 5-6 περιπτώσεις. Συνήθως κακόβουλα προγράμματα που έχουν ιδιο ονομα με αρχεια των windows, βρίσκονται σε άλλο φάκελο (πχ. στο κεντρικό c:\ ή στο C:\Windows\ ), με σκοπό να μπερδέψουν, καθώς στον απλό task manager των win XP, δεν βλέπεις το πλήρες path. ο Task Manager των vista, το δείχνει, αν επιλέξεις να εμφανίζεται η στήλη "image path name"
TirkaS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εξαιρετικά χρήσιμο το site γλυτώνει από (ίσως και χρονοβόρο πολλές φορές) googlισμα. Ξέρει κανένας αν τις system proccesses υπάρχει τρόπος να τις απενεργοποιήσουμε ώστε να μην ξεκινoύν στο boot; Μιλώ κυρίως για XP. Αν ναι, υπάρχει τρόπος να τις ξανάεπαναφέρει κάποιος πάλι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 από το msconfig κυρίως (Start->Run και γραφεις msconfig) αλλα να είσαι προσεκτικός με τι κάνεις disable
TirkaS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 από το msconfig κυρίως (Start->Run και γραφεις msconfig) αλλα να είσαι προσεκτικός με τι κάνεις disable Πώς ακριβώς γίνεται αυτό από το msconfig;; Επισημαίνω ότι αναφέρομαι στα system proccesses (και όχι στην καρτέλα με τα services αν αυτό εννοείς). Αν όχι τότε κάνω εγώ λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα